icon

KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?

koudelka82
15. lis 2017

Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂

linusha
12. únor 2018

@koudelka82 teď jsem na tom tak že ve středu jdu na krev a její výsledky vyřknou ortel. A ode dneška se toho výsledku bojím, protože my už nemáme žádného mrazáčka😨😨😨

rosalline
12. únor 2018

@jeanne_g a to tvého doktora nezarazilo, že se neudrželo geneticky vyšetřené embryjko? Co ti k tomu řekl?

jeanne_g
12. únor 2018

@koudelka82 Ted se musíš chvíli vysmutnit, chuť bojovat zas přijde. Je dobře, ze mate mrazacka, nam z prvních dvou ivf vyšlo vždy jen na jeden transfer. Vím, ze zklamání je velké a bolí to. Přeju hodně sil 😚

koudelka82
autor
12. únor 2018

@linusha jee, tak to musí vyjít!! Jsou to nervy, ze. Jsi dobra, ze jsi vydrzela netestovat🙂 příště se na to taky vybodnu. Budu na Tebe myslet a dej vědět ve středu.

koudelka82
autor
12. únor 2018

@jeanne_g dekuju :-*

krausule
12. únor 2018

@linusha moc dobře ti rozumím...ta nejistota je příšerná..držím palečky!

rosalline
12. únor 2018

@koudelka82 já ti rozumím. Když jsem začala špinit, taky jsem se stáhla do ústraní, protože jsem byla z toho úplně zoufalá ...

linusha
12. únor 2018

@koudelka82 @krausule holky děkuji moc. Ale co tu čtu tak pak se člověk bude bát furt. Nervy jsem z toho začala mít až dnes asi tím jak se všechno blíží.

eleven11
12. únor 2018

@jeanne_g doktor mi nepovedal 😕, hovoril len, že je moc pekná, moc pekná... ty máš transfer o 12:30? 😊 ja o 11:30. 😊

eleven11
12. únor 2018

@dendinka rozumiem 😊... zdá sa, že moje telo prehnane reaguje na všetky hormóny okolo IVF... stimulácia 18 vajíčok, všetky zrelé a to mám 40 rokov... do toho nábeh na ohss.... teraz už na 12 deň cyklu idem na progesteron... veľmi pekne ďakujem za rady 😚

eleven11
12. únor 2018

@koudelka82 si autorkou tebto diskusie. Bojujeme s Tebou!!!!! Posledný mrazáčik je ten pravý!!!!!!

koudelka82
autor
12. únor 2018

@rosalline někdy je to tak lepší. Řekla jsem si, ze ted nechci nic vědět a ze se budu soustředit jen sama na sebe a až na tom budu lip, rada se zase připojim. Nechci teď nic řešit. Ale samozřejmě na Vás na vsechny myslím a držím všem pěsti, jen teď se potřebuji srovnat sama ze sebou. Nejradši bych někam zmizela, abych si ušetřila zbytečných otázek od ostatních - co nového, a co děti, už by jste jako měli..
@linusha nervy budou pořad, Pořad se v tomto procesu budeme něčeho bát, ale neboj, zítra všechno Dobre dopadne :-* Ale uplne vím, jak se citis.
@eleven11 dekuju moc !!! Ja už nevěřím ničemu, ale stálém doufám.. ze snad..

krausule
13. únor 2018

@koudelka82 moc dobře ti rozumím...i tomu..že teď potřebuješ klid...moc držím palečky..ať nebereš co nejdřív sílu do dalšího boje...

misickajerry
13. únor 2018

@koudelka82 Kocko,co to ctu :O :'( Hrozne moc me to mrzi. Vim jak se citis... Naber silu,odpocni a pak hura do boje.. Verim ze priste uz to bude dobre!

kikika87
13. únor 2018

@jeanne_g Můj první pokus....tak snad. Ani nevím kolik mi přežilo vajíček, za chvíli tam budu volat..😔

kikika87
13. únor 2018

@koudelka82 Také mě to moc moc mrzí ! Ať to brzy přebolí😔 Vyjde to, příští pokus bude ten správný.

jeanne_g
13. únor 2018

@eleven11 Ty jdeš taky dneska? Kam chodíš do CAR? Držím palečky 🙂

jeanne_g
13. únor 2018

@kikika87 Tak tfuj tfuj, ať to vyjde hned na poprvé a jsou ještě zálohy na sourozenoce 🍀

linusha
13. únor 2018

@jeanne_g dneska tfuj tfuj tfuj!!!! Moc držím pěstičky ať vyjde🍀🍀🍀

helen85
13. únor 2018

Ach jo, ja mam od vcerejska strasne blbej pocit ze se neco pokazilo a nemuzu se ho zbavit ☹, mam pocit ze me prestalo pobolivat bricho a ze mi uz ani neni spatne (predtim moc taky nebylo ale nechutenstvi sem trochu mela), v patek mam jit na prvni UZ a uplne se toho desim, strasne se bojim aby to nebylo ZT, mohla bych si sice vzit kontrolni HCG jestli stoupa, ale naprosto na to nemam odvahu ☹

koudelka82
autor
13. únor 2018

Holky, dekuju za 💙🙂

brrbrr
13. únor 2018

@koudelka82 Jezis to je mi moc lito 🙂 myslela jsem na tebe. A mate v planu dalsi ket nebo co ted bude?

brrbrr
13. únor 2018

@koudelka82 Každopádně te moc obdivuju, protoze ja jsem z toho tak smutna, ze jdu do dalsiho pokusu hned. A strasne me stve ze bych dalsi mesic prosvihla,uz jsem jich prosvihla dost. Kazda to mame asi jinak. Chapu ze sem ted nechces chodit, ja to mela po transferu,ze jsem sem radsi nechodila,aby me to nelakalo testovat. Jednou to proste vyjit musi,akorat hold na to nebyl ted jeste ten spravny cas, ach jo. A ty jako zakladatelka nam urcite pujdes prikladem - proste dalsi pokus vyjde, verime v to vsichni!

jeanne_g
13. únor 2018

Holky, tak je tam a ted už je to na něm 😊 Diky za srdicka a za podporu 😘

eleven11
13. únor 2018

@jeanne_g ahoj. Ty si bola dnes? Nie, ja idem v piatok, chodím do BA. Ferticent. 😊 a ty?

eleven11
13. únor 2018

@jeanne_g moc moc ti držím palce. Hlavne odpočívaj, lež, nech sa pekne uhniezdi.. 😊😊😊 Teším sa Ti, juuj a ja to mám o tri dni.

krausule
13. únor 2018

@jeanne_g gratuluju!!!!🍀🍀🍀tfuj tfuj tfuuuuj pro štéstí

jeanne_g
13. únor 2018

@eleven11 Diiiky, taky budu držet 🍀 Já chodím do Reprogenesis v Brně.

kikika87
13. únor 2018

@jeanne_g No tak se zálohama to nebude až tak žhavé, jedno z těch třech se přestalo vyvíjet, jedno nechávají ještě do zítra a pak se rozhodnou jestli zamrazí. A třetí ferda už je v bříšku, tak snad to bylo to správné ! Bylo nás tam pět, já jediná jsem musela pak hodinu ležet na břiše. Moje nejdelší ležení na břiše v životě :D
Moc moc moc gratuluju !!!! Dělala jsi si test ? 😉🍀🍀

jeanne_g
13. únor 2018

@kikika87 Test??? Vždyť byl dnes transfer 😀 To nejdřív za 7 dní. Tak držím palce, ať se jeden drobek uhnízdí u tebe a druhý pěkně do mrazáčku 🙂

Strana