KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?
Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂
@koudelka82 Ach jo... Jak moc ti rozumím, já jsem sem taky nemohla chodit, tentokrát mě to sebralo víc než obvykle... Držím pěsti, ať to vyjde příště! Já sbírám sílu na akci "dárkyně".
Ahoj holky, stimuluji na moje prvni IVF, 13 den stimulace jsem zacala celkem silne krvacet. Jela jsem do caru a udelali mi ultrazvuk. Pry se mi odlupuje sliznice, ale folikuly roztou. Mam si pichat dale bemfolu a cetrotide a v sobotu snad OPU a vsechno zamrazit a pockat na dalsi cyklus az sliznice zase naroste. To krvaceni me ale docela desi. Nestalo se to nektere z vas?
@mkplusmk mně se to stalo před KETem. V kontrolní den mi naměřili sliznici 11 mm, pak jsem za pár ní zakrvácela a na dalším kontrolním utz byla sliznice menší....takže se ket nekonal.... Vyřešili to tak, že mi na další cyklus vypnuli činnost vaječníků.... a provedli mně řízený cyklus....
Tak já dnes na krev negativní....přestalo mě být blbě už 9.den a 11.den po KET jsem začala špinit :(. Tak už jen dva bobíšci čekají, asi to necháme na léto.
@liberec26 ☹ To je mi moc líto ☹, ještě že jsou ještě dva mrazáčci, to už se určitě zadaří 👍, jen je nepříjemný to neustálý čekání, pak doufání a nakonec zklamaní......
Jak říkala moje sestra, když podstupovala IVF - že sice neví kdy, ale dřív nebo později se to podaří.... měla sice nakonec 2 IVF, z toho 5 transferů se 2 zamlklými těhotestvími, ale jak říká "číslo 5 žije" a je mu teď 14. měsícu 😉
Jen kdyby člověk věděl kdy se zadaří, proto že to neustálý čekání a naděje jsou ubýjející ☹, šťastní ti, kterým se to zadaří hned a přirozeně..... ani si neuvědomují jak obrovský mají stěstí....
Hold musíme jen doufat, že se i na nás usměje štěstí.... o to víc si toho pak budeme vážit.....
Drž se !!
@helen85 my už máme doma jednu princeznu, tak jsem si říkala, mě to druhé IVF nebude tolik stresovat, ale je to stejné. Taky si říkám jak některým ten život naložil :(. My si říkáme s mužem že nám přežili krásní čtyři stateční a snad jeden z nich bude ten druhý šampion 🙂. Děkuji za podporu. Teď už je to v poho ale ten 9 den jsem cítila že je pryč :( a to bylo těžký
Holky tak třetí vajíčko se taky nemrazilo, zastavilo se. Takže nemám vůbec nic v záloze a to jediné co mi včera zavedli taky nebylo úplně to ukázkové. Ach jo, to je vážně zklamání ☹
@handulkak Já jsem měla 17 folikulů. Jsem si říkala kolik jich nebude. A umí to oni nějak vysvětlit, proč tak málo se jich udělá po stimulaci ? Mě k tomu nikdo nic neřekl. A kolikátý pokus budeš mít ?
Já vím, snažím se myslet pozitivně....to musí být naprostý šampión ten v bříšku :D

@kikika87 To @linusha bude zítra dělat test a taky jde na krev 😉