icon

KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?

koudelka82
15. lis 2017

Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂

jeanne_g
13. únor 2018

@kikika87 To @linusha bude zítra dělat test a taky jde na krev 😉

rosalline
13. únor 2018

@jeanne_g tak 🍀🍀🍀 tak moooooooooooooooooře štěstí..... tak strašně moc ti to přeji 🙏

jeanne_g
13. únor 2018

@rosalline Díky, to se uvidí 🙂 Už se těším na lovení duchů, tak snad bude co lovit 😀

kikika87
13. únor 2018

@jeanne_g Na test jsem se ptala tebe, ale popletla jsem to. Jasný, já mám zkoušet test prý až někdy 1.3...to mám času 😃DD Děkuju moc!!!!

linusha
13. únor 2018

@kikika87 těžko může @jeanne_g jít zítra na krev když má dnes po transferu 😀

kikika87
13. únor 2018

@linusha No vždyť já jsem úplně zmatená !!!!! :D

viriniki
13. únor 2018

@koudelka82 Ach jo... Jak moc ti rozumím, já jsem sem taky nemohla chodit, tentokrát mě to sebralo víc než obvykle... Držím pěsti, ať to vyjde příště! Já sbírám sílu na akci "dárkyně".

rosalline
13. únor 2018

@jeanne_g máš už nakoupenou zásobu testů ? :o)))

jeanne_g
13. únor 2018

@rosalline Neee, radši. Koupím 7. den😃 Kdybych je mela doma, jsem schopna je použít i dřív 😃

kikika87
13. únor 2018

@jeanne_g Bolí tě břicho po tom transferu ? Mě docela Jo..

jeanne_g
13. únor 2018

@kikika87 Neee, vůbec. Ale já mela ket a to je jiny. Ty jsi mela čerstvý, co? To bude po stimulaci. Hodně pij a jez bílkoviny, ať se ti nerozjede hyperstimulak.

kikika87
13. únor 2018

@jeanne_g Ano, ale mě to břicho vlastně bolí opravdu už od té stimulace. Děkuju za radu, už bych se s tou bolesti ráda rozloučila...ještě, že ani nevím co to ten hyperstimulak je 😂

kikika87
13. únor 2018

@jeanne_g Hm, to bych opravdu nechtěla. Ale zatím mě fakt jen bolí břicho a mám ho nafoukly. Ale to se mi nafouklo až dnes. Jdu se zavodnit😉

rosalline
13. únor 2018

@jeanne_g hlavně ne, mamatesty...ty mě úplně vždycky vyšokovaly...ale to ty víš..... takže jsi šla po tom transferu hned do rachoty?

mkplusmk
13. únor 2018

Ahoj holky, stimuluji na moje prvni IVF, 13 den stimulace jsem zacala celkem silne krvacet. Jela jsem do caru a udelali mi ultrazvuk. Pry se mi odlupuje sliznice, ale folikuly roztou. Mam si pichat dale bemfolu a cetrotide a v sobotu snad OPU a vsechno zamrazit a pockat na dalsi cyklus az sliznice zase naroste. To krvaceni me ale docela desi. Nestalo se to nektere z vas?

rosalline
13. únor 2018

@mkplusmk mně se to stalo před KETem. V kontrolní den mi naměřili sliznici 11 mm, pak jsem za pár ní zakrvácela a na dalším kontrolním utz byla sliznice menší....takže se ket nekonal.... Vyřešili to tak, že mi na další cyklus vypnuli činnost vaječníků.... a provedli mně řízený cyklus....

eleven11
13. únor 2018

@jeanne_g Tak ako? Nohy vyložené? Dúfam, že poslušne odpočívaš 😊

jeanne_g
13. únor 2018

@rosalline Jj, šla jsem do prace, nikdo nic neví tentokrát. Ve čtvrtek jedu na sluzebku a v patek na hory 😊 Mamatesty uz nekupuju, celkem se mi osvedcily Pregnant testy.

eleven11
13. únor 2018

@kikika87 ahoj. U mňa hrozil ohss, preto mi ET preložili o 2 mesiace neskôr, teda KET budem mať teraz v piatok. Ak máš po transfere nafúknuté bruško a bolí ťa, naozaj veľa pi. Aj 4 litre denne. Kedy si mala vklad?

kikika87
13. únor 2018

@eleven11 ahoj...dneska 😉 už je to lepší, hodně jsem toho vypila. Ale budu si to hlídat. Děkuju moc☺ A přeji hodně štěstí🍀🍀

liberec26
13. únor 2018

Tak já dnes na krev negativní....přestalo mě být blbě už 9.den a 11.den po KET jsem začala špinit :(. Tak už jen dva bobíšci čekají, asi to necháme na léto.

helen85
13. únor 2018

@liberec26 ☹ To je mi moc líto ☹, ještě že jsou ještě dva mrazáčci, to už se určitě zadaří 👍, jen je nepříjemný to neustálý čekání, pak doufání a nakonec zklamaní......
Jak říkala moje sestra, když podstupovala IVF - že sice neví kdy, ale dřív nebo později se to podaří.... měla sice nakonec 2 IVF, z toho 5 transferů se 2 zamlklými těhotestvími, ale jak říká "číslo 5 žije" a je mu teď 14. měsícu 😉
Jen kdyby člověk věděl kdy se zadaří, proto že to neustálý čekání a naděje jsou ubýjející ☹, šťastní ti, kterým se to zadaří hned a přirozeně..... ani si neuvědomují jak obrovský mají stěstí....
Hold musíme jen doufat, že se i na nás usměje štěstí.... o to víc si toho pak budeme vážit.....
Drž se !!

liberec26
13. únor 2018

@helen85 my už máme doma jednu princeznu, tak jsem si říkala, mě to druhé IVF nebude tolik stresovat, ale je to stejné. Taky si říkám jak některým ten život naložil :(. My si říkáme s mužem že nám přežili krásní čtyři stateční a snad jeden z nich bude ten druhý šampion 🙂. Děkuji za podporu. Teď už je to v poho ale ten 9 den jsem cítila že je pryč :( a to bylo těžký

kikika87
14. únor 2018

Holky tak třetí vajíčko se taky nemrazilo, zastavilo se. Takže nemám vůbec nic v záloze a to jediné co mi včera zavedli taky nebylo úplně to ukázkové. Ach jo, to je vážně zklamání ☹

handulkak
14. únor 2018

@kikika87 nezoufej, určitě mas v sobě bojovníka!
Nám nezůstalo na zamrazwni nikdy nic. A teď při posledním jsem se tak těšila, měla jsem 13 folikulu, říkala jsem si super- nakonec bylo jen jedno vajicko, zbytek prázdný, takže KET nás nečeká, musíme opět podstoupit cele IVF

jeanne_g
14. únor 2018

@linusha Tak jak to vypadá 🍀🙏🌹?

kikika87
14. únor 2018

@handulkak Já jsem měla 17 folikulů. Jsem si říkala kolik jich nebude. A umí to oni nějak vysvětlit, proč tak málo se jich udělá po stimulaci ? Mě k tomu nikdo nic neřekl. A kolikátý pokus budeš mít ?
Já vím, snažím se myslet pozitivně....to musí být naprostý šampión ten v bříšku :D

handulkak
14. únor 2018

@kikika87 málo? Mě to přijde hodně 😃 jindy mám třeba jen čtyři, max deset. Pokus to bude paty.

luciebx
14. únor 2018

@kikika87 17 kousku je uzasny pocet. To opravdu jen tak nekdo nema..

liberec26
14. únor 2018

@kikika87 my před třemi roky měli 13 folikolů, oplodnili 5 a 1 šampiónka tu běhá doma 🙂 Tak věř! Hodně štěstí 🙂

Strana