KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?
Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂
@kikika87 vklad chcem absolvovať tiež s embryoglue, aj keď v CAR mi povedali, že štatisticky zvyšuje šance len cca o 5 %. Moja známa mala iba 4 folíky s tromi vajíčkami = blastocysty. 2 jej vložili s embryoglue, 1 zamrazili. Vyšlo jej to hneď na prvý pokus. Má 9 mesačné dvojičky. Chlapca a dievča.
@linusha @linusha Achjo, to mě strašně moc mrzí 😢😢😢. Moc jsem ti to přála, vím, čím už jste si prošli a že máš definitivum ze strany manžela, že už do dalšího ivf nechce. Ale uvidíte, ono se to uleží a třeba to nakonec není konečná. Nebo přijde ten zázrak přirozenou cestou, když to budete nejmíň čekat. Drž se, přeju hodně sil! 🌹🌹🌹
@handulkak Nám neřekli nic, jen nám dali letáček a v ceníku měli balíček za zvýhodněnou cenu kde bylo prostě vše, i to vision, to je sledování vývoje toho embrya. Tak jsme si to prostě dali celé.
@eleven11 Tak já je měla oplodněné ICSI. Po výkonu jsem celý den ležela. Dnes jsem šla do práce, ale mám sedavé zaměstnání, takže žádná námaha. Nicméně břicho mě bolí pořád, takže tu sedím s rozepnutýma kalhotama 🙂 Určitě budu dodržovat klidový režim, žádné namáhání, nerozčiluji se...prostě klídek. Ty chceš zůstat doma ? A ty si necháš zavést dvě ?
Ahoj holky tak v patek jedu na ultrazvuk jak roste sliznice a snad naplanujeme druhy ket. Kez by to uz ted vyslo ☺
@nicoletaaa ahoj, držím palce, aby bolo všetko v poriadku 😉
@kikika87 To je dobre, že sa nerozčuľuješ. Psychika je hrozne dôležitá. Ja som vyše týždňa PN. V poslednom mesiaci som mala dvakrát panický záchvat, pretože ma šikanujú v práci. Doktor ma okamžite vypísal. Snažím sa nemyslieť na problémy, ale keďže nie som úplne kľudná, strašne sa bojím, či takto vôbec otehotniem. Budú mi zavádzať dve, áno. Ako to, že ťa bolí bruško?
@eleven11 Jakto ? Co ti dělají ? Já to třeba v práci nesnáším a pokud se tento pokus nepovede,dám výpověď a najdu si něco jiného. Bez tak mě tam diskriminujou. Potřebuji najít vnitřní klid a taky ho opravdu nemám. Já nevím,co sem si přestala pichat do břicha, tak mě to poboliva v podbirisku. A teď po ET mám úplně nafoukly břicho,takový bolavy. Nejlépe mi je když ležím.
Tak zítra držím palečky a pak odpočívat ju🍀🍀🍀
@kikika87 môžeš mať nábeh na ohss, ja som ho mala tiež. Pi veľa, musíš denne 4 litre a mliečne výrobky. Práve kvôli nábehu na ohss mám až teraz KET. Mala som 18 vajíčok, všetky zrelé. 16 sa oplodnilo. 8 prirodzene, 8 s ICSI. Všwtky vydržali 5 dní k blastocyste. Na zamrazenie bolo vhodných 8. 5 tých oplodnených prirodzene a 3 pomocou ICSI. Takže mám 4 x po 2 mrazáčiky. Zavádzať mi budú 2 teraz v piatok, také prirodzene oplodnené, ktoré sú inak aj najkvalitnejšie vraj. V robote dám aj ja výpoveď, pokiaĺ to nevyjde. Držím Ti moc palce. A hlavne relaxuj, maj sa rada, mysli na krásne veci. 😊
Jupí jupí jupí injekce imunoglobulinů zabraly, imunologie se zlepšila, můžeme v dalším cyklu transfer.

@jeanne_g krev je negativní, embryjko se neudrželo 😢😢😢😢😢