KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?
Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂
Držím Vám všem palce. ❤️
Holky, taky vám všem držím palce 😊 Dnes 3. dny po ket, jedeme na hory 😊
Ahoj holky, dneska jsem si byla pro léky, počkáme na ms, snad se nebude moc toulat, měla by dorazit během příštího týdne a pak hurá na KET.
Moc gratuluji 🙂 myslela jsem na Vás 👍. Mě čeká první ultrazvuk příští pátek a jsem z toho čím dál víc nervózní. Mám strach, aby to nebylo ZT 😢 nemám žádné příznaky (asi dva dny mě bolely trošku prsa, ale teď už pár dní nic). Už ať je příští týden. To čekání je hrozné.
To máte pravdu. Dobrých zpráv není nikdy dost 🙂❤️.
Všem moc děkuji 🙂, snad už to teď bude probíhat všechno dobře 🙂
@arr Neboj, ja sem prakticky žádný příznaky taky neměla kromě pobolívání břicha na začátku, až teď poslední dva dny mě bylo trochu blbě, motala se mi hlava a ze včerejška na dnešek trochu bolely prsa...... a taky sem hysterčila že je určitě neco špatně, protože všude jinde holky psaly jak zvrací a omdlívají...... tak hlavu vzhůru, určitě to bude dobrý 🙂
@rosalline Ahoj😊 jsme na běžkách, takže spis tak na pohodu, jestli me nasi sportovci neznici výběrem trasy 😊 @eleven11 Nic pociťovat nemusíš, zvlášť ne takto brzo. Později to připomíná blizici se menstruaci. Ja mam teda pěkně nafoukle břicho, asi z toho, ze jsem utrogestan polykala. Tyys byla dnes na ket? Přeju stesti
kikika87 jeanne_g Ahojte 😊 Dúfam, že sa máte fajn a nestresujete sa. Ja som hrozne nešťaštná, pretože k estrimaxu som mala brať od pondelka 3x1 Progesteron a ja som brala iba 1 denne. Doktor do protokolu napisal 3+1 namiesto 3x1 😕. Včera som si už dala tak ako treba, sestrička sa preľakla, ale povedala, že mám inak peknú maternicu, že čo má byť, bude. Avšak vieme, že estrogén pomáha k nárastu steny maternice a progesteron zas k dozretiu, tak sa hrozne bojím, či je sliznica pripravená prijať embryjká. 😢 Zatiaľ ležím, stará sa o mna manžel a snažím sa byť v pohode. Vy sa máte ako? Sko sa cítite? Na tých bežkách si dávaj pozor ❤
@jeanne_g

Holky, ještě se zeptám (pročetla jsem kus diskuze ale o tom nikdo nic). Já byla na ET 23.1. jednoho 5denniho embrya. 6.2. jsem byla na krvi HCG 630. Beru 1-1-1 estrofem, listovku a vaginální gel Crinonne. Užívá ho někdo taky? Já mám nařízeno ho dávat ráno. Překvapilo mě, že většina z vás bere utrogestan nebo agolutin. Jinak na ultrazvuk jdu až příští pátek 23.2. jsem samozřejmě nervózní, aby bylo vše ok. Po ET jsem měla asi 5 dní hyperstimulacni syndrom, ten odezněl a jiné příznaky (těhotenské) nemám. Tak jsem z toho trošku vyplesklá. 🤔