icon

KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?

koudelka82
15. lis 2017

Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂

arr
15. únor 2018

Holky, ještě se zeptám (pročetla jsem kus diskuze ale o tom nikdo nic). Já byla na ET 23.1. jednoho 5denniho embrya. 6.2. jsem byla na krvi HCG 630. Beru 1-1-1 estrofem, listovku a vaginální gel Crinonne. Užívá ho někdo taky? Já mám nařízeno ho dávat ráno. Překvapilo mě, že většina z vás bere utrogestan nebo agolutin. Jinak na ultrazvuk jdu až příští pátek 23.2. jsem samozřejmě nervózní, aby bylo vše ok. Po ET jsem měla asi 5 dní hyperstimulacni syndrom, ten odezněl a jiné příznaky (těhotenské) nemám. Tak jsem z toho trošku vyplesklá. 🤔

evawest
15. únor 2018

@arr Ja jsem mela Crinnone gel pri vsech 4 pokusech, ale brala jsem ho vecer.

eleven11
15. únor 2018

@kikika87 ďakujem pekne ❤ a koľkodňové embryjko Ti vkladali?

eleven11
15. únor 2018

@arr ja beriem Estrimax 1-1-1, Femibion 1 a Progesterone 200 ako čípok, som pred KET. Držím Ti veľmi palčeky. 😊

kikika87
15. únor 2018

@eleven11 Měla jsem prodlouženou kultivaci, takže 5ti denní. Ve čtvrtek ráno mi je odebrali a v úterý po obědě vrátili. A beru prednison a utrogestan...

eleven11
15. únor 2018

@kikika87 budeme si navzájom držať palce ❤😊

arr
16. únor 2018

Držím Vám všem palce. ❤️

liberec26
16. únor 2018

@kikika87
@eleven11 To zní zajímavě. Kolik to "lepidlo" vychází cenově?

liberec26
16. únor 2018

@helen85 držím palečky

jeanne_g
16. únor 2018

Holky, taky vám všem držím palce 😊 Dnes 3. dny po ket, jedeme na hory 😊

misickajerry
Autor odpověď smazal
kikika87
16. únor 2018

@liberec26 V pronatalu 3500. Když si vezmeš balíček, tak te vyjde o dva méně.

kikika87
16. únor 2018

@jeanne_g A jak se cítíš ? Já už dnes jako bych ani na ničem nebyla,břicho mě přestalo bolet. Tak snad se tam něco děje...Užij si hory, budes lyzovat nebo jen relaxovat ?😉

eleven11
16. únor 2018

@liberec26 u nás 150 eur cca 4000 ČK

rosalline
16. únor 2018

@jeanne_g a jako budeš blbnout na lyžích?

eleven11
16. únor 2018

@jeanne_g ahoj. A ako sa cítiš? Pociťovala si niečo čo mohlo pripomínať uhniezďovanie?

helen85
16. únor 2018

Ahoj devcata, tak dnesni kontrola probehla dobre 🙂, dle doktorky probihajici 6. tyden a bylo uz i ❤ 🙂. Tak doufam ze se bude pidizvikovi dobre darit i dal 🙂

kikika87
16. únor 2018

@helen85 To je hezoun 😉 gratuluji, ať se vám oběma daří 🍀🍀

dendinka
16. únor 2018

Ahoj holky, dneska jsem si byla pro léky, počkáme na ms, snad se nebude moc toulat, měla by dorazit během příštího týdne a pak hurá na KET.

dendinka
16. únor 2018

@helen85 krásný, gratuluji, jen tak dál 🍀💓

arr
16. únor 2018

Moc gratuluji 🙂 myslela jsem na Vás 👍. Mě čeká první ultrazvuk příští pátek a jsem z toho čím dál víc nervózní. Mám strach, aby to nebylo ZT 😢 nemám žádné příznaky (asi dva dny mě bolely trošku prsa, ale teď už pár dní nic). Už ať je příští týden. To čekání je hrozné.

eleven11
16. únor 2018

@helen85 je skvelé čítať aj pozitívne správy!!! Nech sa Vám darí!!! ❤❤❤

eleven11
16. únor 2018

@dendinka tak nech ide všetko hladko, podľa plánov ☺

arr
16. únor 2018

To máte pravdu. Dobrých zpráv není nikdy dost 🙂❤️.

helen85
16. únor 2018

Všem moc děkuji 🙂, snad už to teď bude probíhat všechno dobře 🙂
@arr Neboj, ja sem prakticky žádný příznaky taky neměla kromě pobolívání břicha na začátku, až teď poslední dva dny mě bylo trochu blbě, motala se mi hlava a ze včerejška na dnešek trochu bolely prsa...... a taky sem hysterčila že je určitě neco špatně, protože všude jinde holky psaly jak zvrací a omdlívají...... tak hlavu vzhůru, určitě to bude dobrý 🙂

liberec26
16. únor 2018

@helen85 Tak to je skvělýýý. Ať bobíšek pěkně roste 🙂

rosalline
16. únor 2018

@helen85 taky moc gratuluji. Krásně se vám ukázal 😍 mně taky nic není kromě prsou. Jen tu s tam se mi udělá blbě...

jeanne_g
16. únor 2018

@rosalline Ahoj😊 jsme na běžkách, takže spis tak na pohodu, jestli me nasi sportovci neznici výběrem trasy 😊 @eleven11 Nic pociťovat nemusíš, zvlášť ne takto brzo. Později to připomíná blizici se menstruaci. Ja mam teda pěkně nafoukle břicho, asi z toho, ze jsem utrogestan polykala. Tyys byla dnes na ket? Přeju stesti

kikika87
17. únor 2018

@eleven11 Jak se cítíš? ☺

eleven11
17. únor 2018

kikika87 jeanne_g Ahojte 😊 Dúfam, že sa máte fajn a nestresujete sa. Ja som hrozne nešťaštná, pretože k estrimaxu som mala brať od pondelka 3x1 Progesteron a ja som brala iba 1 denne. Doktor do protokolu napisal 3+1 namiesto 3x1 😕. Včera som si už dala tak ako treba, sestrička sa preľakla, ale povedala, že mám inak peknú maternicu, že čo má byť, bude. Avšak vieme, že estrogén pomáha k nárastu steny maternice a progesteron zas k dozretiu, tak sa hrozne bojím, či je sliznica pripravená prijať embryjká. 😢 Zatiaľ ležím, stará sa o mna manžel a snažím sa byť v pohode. Vy sa máte ako? Sko sa cítite? Na tých bežkách si dávaj pozor ❤
@jeanne_g

Strana