KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?
Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂
@eleven11 Já doufám,že u mě už se uhnizdil. Dnes jsem po 4 dnech v práci a v džínách už mě zase bolí břicho. Asi to na něj tlačí no...mám citlivější prsa. Embryolozka mi říkala před ET, že šance že se to podaří je fakt vysoká. Tak snad měla pravdu a nebo mě chtěla jen uklidnit.
Holky prosím co může znamenat při kultivaci spermiogramu streptokok?Má to vliv na plodnost?Jak se léčí?
@lucifervlkova znamená to, ze našli bakterii, u tvého muže zrovna streptokoka. Přeleci se ATB a možná se zlepší i spermiogram. Nevim, jak velkou infekci ma
@handulkak Děkuji za odpověď.Sem z toho nějaká špatná.
@lucifervlkova neboj, nic to nebude. Také nás s manželem před prvním IVF museli prelecit ATB.
@handulkak A jak dlouho trvala léčba?Náš čeká druhé ivf
@lucifervlkova my to měli na 10 dni a ja u toho už i stimulovala
@handulkak Děkuju měla sem strach,ať to není na tři měsíce.
@lucifervlkova ne neboj, rekla bych max 14 dni. Pak dej vědět.
@handulkak Ve středu du k mudr tak pak napíšu.Děkuju
Holky já mám strach....poboliva mě břicho jako bych to měla dostat a když jsem si zavadela utrogestan tak jsem měla na prstu trochu tmavší barvu. To přeci nemůžu dostat, vždyť jsem byla na ET teprve minule úterý. Mě se chce normálně brečet 😔😢
já jsem cítila tlaky kolem 5 dne po KET a za další dva dny nevolnost. Ale každá to má jinak 🙂
Tak od zitra nasazuji utrogestan 4-0-4 a v pondeli ket 😊
@nicoletaaa Držím pěsti a to je teda dávka 😉
@lucifervlkova mela jsem i posledne takovou davku. Nevim proc tak vysokou davku mam. Snad nam to uz dopadne

@nikynikol91 asi ano, jen jako nepodložená prevence by to nemělo být předepisováno. Mně osobně to přineslo úlevu... protože bílé krvinky dostaly pohov 😃