icon

KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?

koudelka82
15. lis 2017

Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂

lucifervlkova
20. únor 2018

@nicoletaaa Drzim pěsti a napiš

kikika87
20. únor 2018

@luciebx Dnes spinim tedy dost. Krev to není. No jsem na nervy. Přijde mi jak kdybych to měla dostat. Ale dekuji za uklidnění.
@maagda Ne,neřekli mi vůbec nic. Děkuju...Já doufám, strašně bych si to přála. Ale samozřejmě ten strach je velkej, protože je to tak brzy. Snad se to nerozjede.

kikika87
20. únor 2018

@liberec26 Tlaky ? Já mám křeče v podbřišku. Já mám vlastne porad neco,přijdu si jako hypochondr. Ale to normálně vůbec nejsem...

maagda
20. únor 2018

@kikika87 Neboj a mysli pozitivně. Já jsem teda po ET nešpinila a ani nic ale břicho mě bolelo dost 🙂 ted po Ket mě bolí břicho, někdy to tam tak nehezky píchá. Nic mi jinak není. Zítra mám testovat a moc se mi do toho nechce. Mám taky strach, neboj každá máme strach a ten strach nezmizí ani pokud se zadaří. Nám ET klaplo ale v 15tt jsme o miminko přišli. Teď mám strach že to ani nevyšlo a když jo jestli bude všechno v pořádku. Ani jsem si nekupovala normální test, protože tam čárku nikdy nevidím a koupila jsem si zrovna digitální. Ten jsem měla i minule. 😀 hlavně se hodit do pohody. A všechno bude dobré 🙂

kikika87
20. únor 2018

@maagda To me moc mrzí! Přeju ti,aby byl test pozitivní a bylo vs e v naprostem pořádku. Já mám do testování ještě víc jak týden...trochu pohody v hlavě bych potřebovala.

liberec26
20. únor 2018

@kikika87 takové tlaky i píchání..jiné jak před MS....každá to pozoruje :DD. Držím palečky

maagda
20. únor 2018

@kikika87 Uvidíte že to bude dobré, jako každá je nervozní a ten klid jde jen málo kdy zařídit. Já třeba když nemám co dělat tak peču takže 7.2. jsem šla na transfer a ráno jsem šla ještě do práce, další den jsem byla v práci a bylo toho kopu takže hlava zaměstnaná 😀 v pátek jsem přijela z práce a dělala jsem koblihy do 7 do večera a pak jsme si na zábavu, v sobotu jsem dělala jednohubky a 40 honzových buchet a v neděli jsme měli po návštěvách tak to byla pohoda 😀 v pondělí mě chytla nějaká viróza tak vždy když jsem přijela z práce tak jsem musela ležet a to hlava šrotovala a v pátek jak mi už bylo líp jsem znova začala vypékat a vyvářet 😀. Prostě člověk musí mít nějakou činnost 😀 já teda jsem se snažila být v zápřahu na 150% 😀. Ale v noci mě to stejně ta nervozita budí 😀

kikika87
20. únor 2018

@maagda Tak to já se tedy šetřím, když ležím tak je mi nejlépe. Tím,že mě břicho bolí téměř celou dobu, tak to beru jako znamení,že mám odpočívat. To jsi hodně akční 😉 ale když ti to pomáhá. Já se budim k ránu a pak už nemůžu zabrat, vstávám po páté. Ale dneska jsem unavená,celkově se necítím dobře. Zítra dej vědět jak jsi dopadla !

dendinka
20. únor 2018

Ahoj holky, dneska 1.dc od zítra začnou postupně léky a kolem 10.3. bude KET.

maagda
20. únor 2018

@kikika87 Tak já jsem byla akční i při ET. Paní doktorka řekla, že není důvod se válet Že to stejně nepomůže. Pokud se to má uchytnou tak se to uchytne i když budu dělat stojky. Takže jedu svoji klasiku. Jen teda manžel mi nedovolí vysávat ten náš obří barák a dělá to on. To jsem zničena i normálně ne tak teď když bolí břicho 😀. Je pravda, že mě manžel hodně usměrňuje a jdeme se třeba už kolem 8 vyvalit do ložnice a kukáme na telku 😀 jinak bych ještě klidně něco dělala. Sice bolest břicha v leže je menší ale zas si víc všímám takže dělám že nic 😀. No nevím jestli budu mít odvahu testovat zítra. 😀

luciebx
20. únor 2018

Ja se po ET setrila jako blazen lezela nic nedelala cpala do sebe vse mozny a nevyslo to.. U ket sem na vse prdela delala jako by nic a vyslo to.. mozna nahda nebo psychika fat dela svoje. ja tehda spis byla smirena ze to nevyjde nijak sem se na to neupoutavala. delalla ze nic juut jak prekvapeni na test

kikika87
20. únor 2018

@luciebx Tak já na to od teď taky budu kašlat, třeba to ještě pomůže 😁 jako já vím,že nemůžu čekat na poprvé zázraky,ale mrazacky žádný nemám a další šance až za x měsíců...tak jsem se na to holt trochu upnula🙄

kikika87
20. únor 2018

@maagda Já jsem o víkendu vysavač rozbila a čekáme na nový😂 asi jsem byla moc urputná. Vlastně taky dělám vše co bezne,jen jsem vynechala cvičení. Dneska jsem echt unavená,tak dnes budu po práci fakt odpočívat. Chápu...mě se do toho taky nebude chtit😑

maagda
20. únor 2018

@kikika87 Proč by nemohl první pokus vyjít. Nám vyšel a dalším x ženám. Naděje je vždy 🙂

maagda
20. únor 2018

@kikika87 Jinak to jsi dobře vysávala až jsi ho rozbila 😀. Jo ono to chce dělat vše. I když s hlavou je to těžké 😀 KET prožívám asi víc než ET 😀

janaspo
20. únor 2018

Holky prosím berete tu některá, nebo brala jste některá před KETem Estrimax?

macek332
20. únor 2018

@janaspo Ahoj, ja ho beriem. Niečo ťa zaujíma?

kikika87
20. únor 2018

@maagda To mi furt říká manžel, že první pokus je zkušební. Já to mám tedy trochu jinak 😅 já jsem do něj vložila veškeré naděje. No jo, už to byl děda. Konečně bude novej😉 Vůbec je pro nás tento rok zatím smolný, tak snad se konečně usměje štěstí. Těsně před transférem jsme ještě přišli o našeho milovanýho kocoura, to bylo taky náročné na hlavu..😕

maagda
20. únor 2018

@kikika87 Juuu to mi je moc líto. My jsme tak měli min rok na nic ☹ tak věříme v lepší dny a že tento rok to bude lepší. Sestra v červenci rodila po 12 hodinách ji udělali císaře, pak byly velké komplikace a mohla nám umřít, pak jsem já ležela od 7tt v nemocnici no od začátku komplikace pak taťka musel na operaci zlomil si obratel a ten mu tlačil na míchu a málem přestal chodit a pak jsme došli o miminko a 14 dnů na to jsme měli babičku v nemocnici a amputovali jí prsty a pak ji došli že má jen 20% průtok krve do možku tak ještě operace hlavy. No prostě děs. Tak doufáme, že teď to bude už všechno dobré a vše zlé jsme si vybrali. Někdy když se to sere tak se to sere ☹

kikika87
20. únor 2018

@maagda Tak to je teda šílený. Tak hlavně,že jsou všichni v pořádku a zvládli jste to. Letos se na vás usměje stesti🍀

janaspo
20. únor 2018

@macek332 Ahoj ... 🙂 Děkuji za odpověď. Pozoruješ nějaké nežádoucí účinky? Jak často ho bereš? Já mám od včera šílenou bolest hlava a celkově mi není nejlíp :(. Bereš taky od 1.DC?

maagda
20. únor 2018

@kikika87 No jako i jsme si říkali, že to nemůže být pravda. Že je to jak v blbém filmu, že se jedné rodině dokáže tak všechno po..at. Ale určitě se na nás usměje všechny štěstí. 🙂

kikika87
20. únor 2018

@maagda Na mě Ne,já už jsem smířena. Určitě to dostanu, vše tomu napovídá. Oba jsme zdravý a já nikdy neviděla //...proč? Nikdo mi to neum říct.

maagda
20. únor 2018

@kikika87 A co hlava? Nemyslíš na to moc? Nebo někomu to jde jen v určité měsíce atd... je to těžko říct. U nás je problém u partnera. Má špatnou morfologii takže se jeho kámoši nedostanou do mého vajíčka. Jinak máme vše v pořádku jen ten blbý tvar 😀

jeanne_g
20. únor 2018

@kikika87 Neboj, to může být uhnízdění. Jinak příznaky jsou dost podobné, přicházející menstruace a začínající těhotenství.

jeanne_g
20. únor 2018

@maagda To máme taky + u mě ještě protilátky na zona pellucida, což ještě snižuje možnosti splynutí spermie s vajíčkem ☹

jeanne_g
20. únor 2018

@kikika87 Já jsem dneska taky v depce, že to nevyjde. 😖

maagda
20. únor 2018

@jeanne_g

@kikika87 Holky hlavu vzhůru to zvládneme 🙂 a bez depky 🙂

evawest
20. únor 2018

Holky, ja jsem se tak tesila, ze vam dneska napisu, ze konecne zacinam pichat injekce a ono nam kleklo auto. 🙈 Ja budu bez ridicaku jeste cca dva tri tydny a Rick potrebuje k rizeni specialni mechaniku, takze nahradni auto by nam bylo na dve veci. Takze zacatek IVF se odklada na neurcito (=dokud nam neopravi auto, coz by mohlo trvat i mesic). 😥

maagda
20. únor 2018

@evawest Jejda to mi je líto. Ale tak třeba to má dobrý důvod. Třeba by to teď neklaplo a příště to vyjde 🙂 přeji hodně štěstíčka a hlavně hlavu vzhůru 🙂

Strana