KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?
Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂
Tedy jste měla ty vajíčka spojené se spermiemi co se vyvíjela dobře zmrazené teď se chystáte na ten transfer už to chápu dobře ?
Já jsem to nedávala v práci kvůli různým věcem nesnesla jsem se se sedlovou a na gynekologii mi řekl doktor že jestli jsem v takovém stresu tak neotehotnim ani s clostilbegit em
Ahojte, to my začneme asi stimulovat už v prosinci, taky se zařadíme do toho ivf kolotoče.
Chtěla jsem se zeptat, zda budete dávat icsi i když jsou spermue ok? Doktor říkal, že to doporučují všem, že je to jistější.
@uzivatelkapetra my novou normu na spermiogram v pohodě splňujeme u té starší pohyblivost taky splňujeme, ale morfologii už máme horší. Manžel jich má i hodně a i tak jsme při obou ivf měli PICSI a ICSI.
No vidite a manžel mi poví že já to mám v hlavě že i když do toho půjdem a zaplatíme to tak se to nepovede protože já to mám v hlavě máte některá taky něco podobného
@lejdy37 Možná bych ti doporučila pro základní orientaci třeba tenhle souhrn o IVF 😉
http://www.sanatoriumhelios.cz/postup-asistovan...
Jinak bohužel tenhle přístup chlapů není až tak neobvyklý :-/
@lejdy37
Tak může tam být více příčin proč se nedaří otěhotnět. Já jsem před prvním IVF podstoupila genetuku, vešetření průchodnosti vejcovodů, imunologické vyšetření a ještě laparoskopii a hysteroskopii. Přišlo ne na imunologický problém, který je teď doufám v normě a u manžela špatný spermiogram. Ale než se začalo něco díl, musela jsem podstoupit tyto vyšetření. Chce to se domluvit v CARu co a jak. Také asi záleží na tom, jak dloho se snažíte o miminko
My už jednu holku máme 13 let taky ty prachy nekradem a teď jsem navíc bez práce
Když už to udělají to ivf tak už to přeci hlavou být nemůže když už to spojí vše dohromady
Ahoj,nás čeká ket v 2018,kdy musíme rozhodnout sami,teď jsem měsíc a půl,po kyretazi,po čerstvém ivf(
Ivf první,měla 9 vajíček,všechny se oplodnily,a přežily do 5 dne kultivaci,et 1 vajíčko,revize v 8tt,po zamlklem,8 vajíček mame v mrazačku
Musím dát se dohromady,a pak tam půjdu na ket,asi to bude unor nebo březen.Chodim do pronatalu v Praze,a kam chodiš ty?

Já jsem z toho všeho už janek