KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?
Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂
@lejdy37 Ket je kryoembryotransfer (transfer rozmrazeneho emryjka) 🙂
Tedy jste měla ty vajíčka spojené se spermiemi co se vyvíjela dobře zmrazené teď se chystáte na ten transfer už to chápu dobře ?
Jste hodný já to vůbec nechápala ani po telefonu s kliniky
Já jsem to nedávala v práci kvůli různým věcem nesnesla jsem se se sedlovou a na gynekologii mi řekl doktor že jestli jsem v takovém stresu tak neotehotnim ani s clostilbegit em
Oprava se šéfovou
Ahojte, to my začneme asi stimulovat už v prosinci, taky se zařadíme do toho ivf kolotoče.
Chtěla jsem se zeptat, zda budete dávat icsi i když jsou spermue ok? Doktor říkal, že to doporučují všem, že je to jistější.
@uzivatelkapetra my novou normu na spermiogram v pohodě splňujeme u té starší pohyblivost taky splňujeme, ale morfologii už máme horší. Manžel jich má i hodně a i tak jsme při obou ivf měli PICSI a ICSI.
Icsi co to je
No vidite a manžel mi poví že já to mám v hlavě že i když do toho půjdem a zaplatíme to tak se to nepovede protože já to mám v hlavě máte některá taky něco podobného
@lejdy37 Možná bych ti doporučila pro základní orientaci třeba tenhle souhrn o IVF 😉
http://www.sanatoriumhelios.cz/postup-asistovan...
Jinak bohužel tenhle přístup chlapů není až tak neobvyklý :-/
@lejdy37
Tak může tam být více příčin proč se nedaří otěhotnět. Já jsem před prvním IVF podstoupila genetuku, vešetření průchodnosti vejcovodů, imunologické vyšetření a ještě laparoskopii a hysteroskopii. Přišlo ne na imunologický problém, který je teď doufám v normě a u manžela špatný spermiogram. Ale než se začalo něco díl, musela jsem podstoupit tyto vyšetření. Chce to se domluvit v CARu co a jak. Také asi záleží na tom, jak dloho se snažíte o miminko
Podolí
My už jednu holku máme 13 let taky ty prachy nekradem a teď jsem navíc bez práce
Já nevím jednou jo pak zase ne já myslím že je to jedno
Když už to udělají to ivf tak už to přeci hlavou být nemůže když už to spojí vše dohromady
Já Jsem u nich měla 2xuiu ale ivf ještě ne
Ahoj,nás čeká ket v 2018,kdy musíme rozhodnout sami,teď jsem měsíc a půl,po kyretazi,po čerstvém ivf(
@laska1307 Ahojky, kdy půjdeš na KET a kolikáté je to Tvé IVF ?
Ivf první,měla 9 vajíček,všechny se oplodnily,a přežily do 5 dne kultivaci,et 1 vajíčko,revize v 8tt,po zamlklem,8 vajíček mame v mrazačku
Musím dát se dohromady,a pak tam půjdu na ket,asi to bude unor nebo březen.Chodim do pronatalu v Praze,a kam chodiš ty?

Já jsem z toho všeho už janek