icon

KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?

koudelka82
15. lis 2017

Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂

lejdy37
21. lis 2017

Já jsem z toho všeho už janek

koudelka82
autor
21. lis 2017

@lejdy37 Ket je kryoembryotransfer (transfer rozmrazeneho emryjka) 🙂

lejdy37
21. lis 2017

Tedy jste měla ty vajíčka spojené se spermiemi co se vyvíjela dobře zmrazené teď se chystáte na ten transfer už to chápu dobře ?

lejdy37
21. lis 2017

Jste hodný já to vůbec nechápala ani po telefonu s kliniky

lejdy37
21. lis 2017

Já jsem to nedávala v práci kvůli různým věcem nesnesla jsem se se sedlovou a na gynekologii mi řekl doktor že jestli jsem v takovém stresu tak neotehotnim ani s clostilbegit em

lejdy37
21. lis 2017

Oprava se šéfovou

uzivatelkapetra
21. lis 2017

Ahojte, to my začneme asi stimulovat už v prosinci, taky se zařadíme do toho ivf kolotoče.
Chtěla jsem se zeptat, zda budete dávat icsi i když jsou spermue ok? Doktor říkal, že to doporučují všem, že je to jistější.

dendinka
21. lis 2017

@lejdy37 ET je embryotransfer, kdy je embryo čerstvé.
KET je kryoembryotransfer kdy se zavádí embryjko, které bylo zmražené.

dendinka
21. lis 2017

@uzivatelkapetra my novou normu na spermiogram v pohodě splňujeme u té starší pohyblivost taky splňujeme, ale morfologii už máme horší. Manžel jich má i hodně a i tak jsme při obou ivf měli PICSI a ICSI.

lejdy37
21. lis 2017

Icsi co to je

dendinka
21. lis 2017

@lejdy37 PICSI je předbraní spermií pomocí hcg a ICSI je zavedení spermie do vajíčka

lejdy37
22. lis 2017

No vidite a manžel mi poví že já to mám v hlavě že i když do toho půjdem a zaplatíme to tak se to nepovede protože já to mám v hlavě máte některá taky něco podobného

daphney
22. lis 2017

@lejdy37 přístup manžela asi není úplně ideální, ale bohužel některým chlapům to holt vysvětlit nelze :-/ U nás manžel naopak iniciátor celé akce, já bych klidně ještě počkala, ale on už čekat nechce. Má dost špatný spermiogram

lejdy37
22. lis 2017

@daphney no to je ono jenže on je v pohodě spermiogram super a tím jsou mistři a já jsem ten v kom je ten problém při tom podle těch jejich výsledků jsme naprosto zdravý pár ale stejně to nechápu nikdo mi třeba nedělal vyšetření jestli mám průchozí vaječníky

jezz1e
22. lis 2017

@lejdy37 Možná bych ti doporučila pro základní orientaci třeba tenhle souhrn o IVF 😉
http://www.sanatoriumhelios.cz/postup-asistovan...

Jinak bohužel tenhle přístup chlapů není až tak neobvyklý :-/

daphney
22. lis 2017

@lejdy37
Tak může tam být více příčin proč se nedaří otěhotnět. Já jsem před prvním IVF podstoupila genetuku, vešetření průchodnosti vejcovodů, imunologické vyšetření a ještě laparoskopii a hysteroskopii. Přišlo ne na imunologický problém, který je teď doufám v normě a u manžela špatný spermiogram. Ale než se začalo něco díl, musela jsem podstoupit tyto vyšetření. Chce to se domluvit v CARu co a jak. Také asi záleží na tom, jak dloho se snažíte o miminko

lejdy37
22. lis 2017

@daphney už to bude 3 rok

daphney
22. lis 2017

@lejdy37 a kam chodíte do caru?

lejdy37
22. lis 2017

Podolí

lejdy37
22. lis 2017

My už jednu holku máme 13 let taky ty prachy nekradem a teď jsem navíc bez práce

maagda
22. lis 2017

@lejdy37 No a nepřemýšleli jste třeba změnit Car?

lejdy37
22. lis 2017

Já nevím jednou jo pak zase ne já myslím že je to jedno

maagda
22. lis 2017

@lejdy37 není to jedno. I Car udělá hodně. Každé další vyšetření atd... vážně bych o tom zauvažovala. Nevím jaké jsou na Podolí reference ale zkusila bych něco buď Vámi zjistit.

lejdy37
22. lis 2017

Když už to udělají to ivf tak už to přeci hlavou být nemůže když už to spojí vše dohromady

lejdy37
22. lis 2017

Já Jsem u nich měla 2xuiu ale ivf ještě ne

maagda
22. lis 2017

@lejdy37 @lejdy37 může i nemůže. Vše je možné. Hlava dělá hodně, i to že se to neuchytne. Tělu člověk neporučí. Taky ale může být někde problém a ten Vám třeba nevyšetřovali. Těžko říct.

laska1307
29. lis 2017

Ahoj,nás čeká ket v 2018,kdy musíme rozhodnout sami,teď jsem měsíc a půl,po kyretazi,po čerstvém ivf(

koudelka82
autor
29. lis 2017

@laska1307 Ahojky, kdy půjdeš na KET a kolikáté je to Tvé IVF ?

laska1307
29. lis 2017

Ivf první,měla 9 vajíček,všechny se oplodnily,a přežily do 5 dne kultivaci,et 1 vajíčko,revize v 8tt,po zamlklem,8 vajíček mame v mrazačku

laska1307
29. lis 2017

Musím dát se dohromady,a pak tam půjdu na ket,asi to bude unor nebo březen.Chodim do pronatalu v Praze,a kam chodiš ty?

Strana