icon

KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?

koudelka82
15. lis 2017

Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂

evawest
25. bře 2018

@handulkak Svatej manzel! No to je sileny, takovyhle vazny komplikace po docela obyc zakroku... 😣 To je pochopitelny, ze budes chvili mimo, ale ono se to srovna. 😉 Znamena to, ze nebude cerstvy transfer? Hlavne se dej do poradku, tvoje zdravi je nejdulezitejsi. 😙

handulkak
25. bře 2018

@evawest no utrogestan užívám, prý do čtvrtka uvidime. Říkal doktor, ze možná.
Tak jsem zvedava

handulkak
25. bře 2018
evawest
25. bře 2018

@handulkak Hlavne abys byla ty v poradku. Embrya vam muzou zmrazit a pockate, az ty budes 100%. Ale uvidite, no, jeste je cas. 👍 Je ti porad spatne?

handulkak
25. bře 2018

@evawest popravdě? Porad... včera roce byla hrůza, dnes je to samozřejmě lepší, ale curat mě bolí, dren mě bolí, v pupíku mám šest stehů a bolí pri dýchání, podbrisek picha, krvacim a primotava se mi hlava.

evawest
25. bře 2018

@handulkak A zitra to bude zase o trochu lepsi. 😉 A pozitri zase. Jsi na JIP, pozoruji te 24/7, takze se hod do klidu a zkus se treba prospat. Psychika dela taky hodne.

jeanne_g
26. bře 2018

@handulkak @handulkak Tak to je teda síla ☹ Brrr, ještě že jste jeli na tu pohotovost😖. Co ti k tomu řekli na klinice? To museli tu punkci pěkně po...V tomto stavu bych o transferu vůbec neuvažovala, divím se, že doktor to vůbec zmínil. Raději počkej, až budeš ok... Přeju, ať je brzo líp. Jak se mají embrya?

handulkak
26. bře 2018

@jeanne_g prý to byl zásah do břicha, děloha je prý ok, takže uvidime ve ctvrtek.
Máme jich zatím 6, uvidime co bude paty den

evawest
26. bře 2018

Ahoj, zeny. Tak ja budu dneska v 9 pichat Gonasi a ve stredu rano odber. Od ctvrtka mam pak tri injekce a pet (po osmi dnech ctyri) tablety denne. Tak ted se jen modlit za dobry pocet zralych vajicek, podle sestry pri dnesnim scanu by jich mohlo byt mozna az 14. 👐

radkey
27. bře 2018

Ahoj holky, já jsem dneska 5den po ET 1.pokus IVF to čekání je hrozný.zacina mě dneska pobolivat podbřišek jak na menstruaci.tak doufám že ta mrcha nepřijde.a že ty bolesti jsou že se ten makej dobře zavrtal.

lucifervlkova
27. bře 2018

Ahoj holky po dlouhé době se hlásím a sem úplně nešťastná.Zítra sem měla začít stimulovat před druhým IVF ,ale bohužel nezačnu.Byla sem na urologii kde mi CT zjistili,že mi z jedné ledviny odchází hůř moč.Tak du 13.4.na zákrok,kde mi dají nějaký Stent ať moč lépe odchází.Máte s tím některá zkušenost?Mám hrozný strach.Vůbec se mi nedaří.

jeanne_g
27. bře 2018

@evawest Přeju na zítřek, ať je jich co nejvíc a vše bez problémů 🍀

evawest
27. bře 2018

@jeanne_g Dekuju. ☺ Ted se musim akorat nutit do piti vody, po celou dobu stimulace mi to delalo problemy a vcera mi sestricka na scanu nasla volnou tekutinu za pravym vajecnikem, coz pry muze byt znak dehydratace. 😯

dendinka
27. bře 2018

@evawest hodně pij aspoň 3l denně, dávej si bílkoviny- maso, sýry, tvarohy a klidně i nutridrinky

evawest
27. bře 2018

@dendinka Dekuju za tipy, dneska bude k veceri steak, posledni pred transferem. 😄 Me na klinice rekli aspon 2l, ale zrejme cim vic, tim lip. Ja normalne piju docela malo, tak ted kdyz musim, jde to ztuha.

evawest
28. bře 2018

Ahoj, zeny. Uz jsme na klinice, vyrazili jsme driv kvuli doprave a jsme tu o 30 minut driv. 😅 Ja jsem uplne prvni v 9 a Rick hned po mne, cca v 9:40. Nemuzu se dockat, bricho boli a mam hlad, Rick chce naopak zdrhnout. 😂

handulkak
28. bře 2018

@evawest myslím na tebe a moc držím palce❤️
Dej pak info.

evawest
28. bře 2018

@handulkak Tak uz chroupu susenky a k nim horkou cokoladu. Ted je na odberu nejaka pani a hned po ni jde Rick. Odebrali 10 vajicek.

dendinka
28. bře 2018

@evawest to je dneska pokládáno za ideální, tak snad jsou všechna zralá, držím pěsti ✊, ať jich po kultivaci zbyde co nejvíce.

evawest
28. bře 2018

@dendinka Jo, 10 je docela hezky pocet. Presne tak, ted aby byla zrala a vsechna se oplodnila. 😄

evawest
28. bře 2018

Tak uz sedime v restauraci. Dobre zpravy o Rickove procedure - nasli sperma a par se jich i hybe, stacily injekce, nemuseli rezat, tak je hned stastnejsi. ☺

absintka19
28. bře 2018

@evawest ja mela 27 folikul 24 vajicek a 21 zralych 🙂 do 6.dne prezilo 7. Tak i vam drzim palce. Moje "vajicko" spinka po obede v postylce 🙂

jeanne_g
28. bře 2018

@evawest Tak to je paráda, 10 a spermouši bez operace 🙂 Ať se daří i dál!!!

evawest
28. bře 2018

@absintka19 My nikdy nemeli tolik vajicek a do 6.dne uz vubec ne. Ale snad ted to bude stacit. ☺
@jeanne_g Dekujeme. Zitra budou volat, tak dam vedet.

absintka19
28. bře 2018

@evawest drzim palecky 🌷

handulkak
28. bře 2018

@evawest Evi tak to jsou skvěle zprávy.!!!❤️
To mám radost, snad budou bojovat všechny.

Ja akorat přijela domu z kontroly, je tam ještě nějaká volna tekutina, dostala jsem další léky, injekce, vitaminy, a transfer nejdřív v květnu, prý to vypadá uvnitř hrozne a venku také.

dendinka
28. bře 2018

@handulkak určitě to bude mnohem lepší počkat, ať si při transferu v pořádku

evawest
28. bře 2018

@absintka19 Dekuju. 😊
@handulkak Taky mam radost, ted jen pockat kolik se jich oplodnilo a pak se modlit za kvalitu
Je urcite lepsi, ze pockate, s moznym tehotenstvim by se to mohlo jeste zhorsit. Budete mrazit 6 embryi? Mezi nimi je urcite vase budouci miminko. 😚

handulkak
28. bře 2018

@evawest nebudeme mrazit šest, necháme zamrazit jen tři, zkusíme květen, kdyby se nepovedlo tak pak ještě jeden a pak už ne.

evawest
29. bře 2018

Zeny, z mych 10 vajicek bylo 7 dobrych pro ICSI a z nich se nam oplodnila 4. 🤗 S nejvetsi pravdepodobnosti transfer nebude zitra, ale bud v sobotu nebo v pondeli. 🤞

Strana