KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?
Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂
@klerik
ahoj ja uz vsechno mela od sveho doktora snazime se o mimco dlouho uz , nam dr.Vranu hrozne sikovny doktor , ja uz mam doma leky pro stimul a za dva tydny zacinam a prvni tyden v kvetnu ivf 🙂
@cimartinka výborně, k němu právě jdu, tak to mám radost. z minulé paní doktorky jsem nebyla úplně nadšená, ale to možná nebyla její vina ale z toho, že jsem na poprvé byla vyplašená a ještě mi řekla, že si možná budu muset nechat vyoperovat i druhý vejcovod než se k něčemu vůbec dostanem 🙄 tak uvidíme. 🙂 Tak budu držet palce. U vás je problém v čem?
@klerik
doktor Vrana je super hrozne sikovny , my mame spatny spg hodne spatny u me se na nic neprislo tak snad nam vyjde hned prvni pokus
Ahoj, holky. Tak nase 5.IVF opet nedopadlo. 😦
Hlásím se mezi vás, v lednu jsme měla krátký protokol, bez úspěchu, žádná reakce na vaječnících. Teď čekám na MS a podle výsledků krve bychom zkusili dlouhý protokol.
@evawest to je mi moc lito. Vím jak Ti je. Nám to taky pořad nevychází ☹ Užijte si dovcu a odpocinte si. Já jdu na krev v pondělí, ale už teď vím, jak to zase dopadne.
@koudelka82 Zlato, tys ted byla na transferu? Kolikaty jsi den? A jak vis, ze je to špatné? Testy nevychází? Nebo spinis?
Ahojky holky. tak ja po OPU. ted pockat kolik se podari zamrazit a cekat na KET 🤗
@jeanne_g ja jsem byla minule úterý, dnes jsem 9.den. Je to poprvé, co netestuji a pojedu až na krev v pondělí. Zatím nemám nic potvrzené, ale po těch neuspecich tak nějak cítím, ze to nevyjde ani teď. Ale třeba se konečně stane zázrak a usmeje na nás štěstí 🙏 Kez by, nepřeji si nic jineho. A co ty zlato, jak se mas ? Taky pořad bojujete, ze?
@koudelka82 wow ses dobra. Já už 7 den brejlila ducha 🤣😱🤪🤪
@luciebx ahoooj Lucinko 😘 no ja taky vzdycky, ale po minulých pozitivních testech a pak 14.den negativních jsem se pro tento ket zarekla, ze na test nesahnu a pojedu přímo na krev. Už me svrbi ruce, ze uz bych to mohla vědět, ale ne, ne a ne. Musím vydržet, i když je to těžké 😀 i od koníka jsem se na chvíli trochu distancovala, potřebovala jsem nabrat sil a dat se psychicky do pořádku. Ale občas jsem sem chodila na čumendu, ať jsem trochu v obraze 🙂
@koudelka82 No o chápu, člověk se boji doufat. Po tom všem. My se chystáme na 4. pokus, brzo bych mela začít stimulovat...
@koudelka82 chápu, držím pěsti ✊🍀, ať krev příjemně překvapí. My jedeme na víkendový romantický pobyt pro dva a v pondělí náš 8.transfer.
@koudelka82 poslední mrazáček z 2.ivf, ale někdy jsme dávali i dva najednou.
@dendinka ajoo. U nás to byl také poslední mrazáček z 2. IVF.
Ahoj holky, tak nam to zase nevyšlo 😢 2.ivf a poslední mrazacek 😢 Ach jo.. je mi na nic

@dreana Odpočívej jak to jde. 🙂 A pak máš dovču?