KET, IVF 2018 - Kdo se chystá?
Ahoj holky, koho čeká příští rok KET ? Mě až v únoru. Do te doby se asi zblázním 🙂
@koudelka82 to sice ano, ale pred 10ti lety, po onko lecbe se spermiogeneze obnovi u nekterych do cca 5ti let, u vetsiny ale vubec ne, my jsme bohuzel druhy pripad. Sance jsou male, ale porad jsou, tak uvidime 🙂 Na stimulaci se moc netesim. Ket je asi lepsi, vid? Stimuluje se jen sliznice? Nebo si taky pichas? Snad se prdola dobre uchyti a vse vyjde jak ma ;)
@icharlie ajoo vlastně😕 Budu Vám moc držet palce, aby to vyšlo. Je to dlouhý boj. Já mám Ket teď poprvé a budu brát Estrofem na sliznici a pak Utrogestan, ale žádné injekce. Snad jo, ale bojím se, že to zase nevyjde.
@koudelka82 jednou to vyjit musi ;) a kety myslim byvaji i uspesnejsi nez et, tak tfuj tfuj, at to klapne ;) kdy jdete na transfer?
@icharlie děkuju. 15.1. jdu na utz, pak se naplánuje termín ketu, ale zhruba okolo 25.1.
Zdravim devcata. V patek po kontrole zda zmizela cysta,naplanovany KET cca na 22.1. Kontrola 15.1.jak to vypada.. Drzim Vam palce a doufam ze budeme uspesne ;)
@misickajerry Jee, tak to budeme mít uplne stejne 🙂 drží pěsti! 😉
@koudelka82 jj koukala jsem zes psala ;) a jak to mas vubec? 1ivf? A kolik mrazacku?
@misickajerry moje 2.ivf a ještě máme 2 mrazacky (můj 1.ket)
@miracleelcarim to ano, my uz jsme se rozhodli na podzim, ale pak necekane operace slepaku, potom se muselo cekat az se to zahoji, dalsi mesic ta cysta a pak vanoce, tak snad ted v lednu. Preji hodne stesti.
@koudelka82 tak drzim moooc palce ;) moje 1ivf v roce 2015- bylo 5embryi ,3neuspesne,z 4mame dcerku a ted jdem pro posledni tak snad bude sourozenec...
@misickajerry tak držím moc pěsti . 15.1. si dáme echo, jak jsme dopadli na utz 🙂
@misickajerry my jsme z 1.ivf neměli ani jednoho mrazacka, z 2.ivf aspoň tyto dva, tak doufám,
Ze to konečně vyjde 🙏
Ahoj přidávám se k diskuzi.Mě taky doufám čeká KET v lednu.V pátek du na kontrolu a rozhodne se co dál.Snad už to konečně vyjde.Mám pouze jednoho mrazáčka 😢
Ahoj holky, tak schuzka na klinice probehla uspesne. 👍 Zjistili jsme par novinek, ktere nam na prvni klinice tak nejak opomneli rict - ja mam PCOS a Rickovo zmrazene sperma byl nejspis duvod, proc se nam to zatim nepovedlo. Dostala jsem antikoncepci, protoze zrovna kolem meho 21.dne cyklu budeme na dovolene, tak abychom nemuseli cekat dalsi mesic. Zvysi mi davku Gonalu a Rickovi odeberou cerstve sperma v den kolekce vajicek. Chudak je z toho uz ted celej spatnej. 😅
Tak já jdu zítra na UZ před případným KET v nativním cyklu, tak uvidím. Říkali že vzhledem k tomu že sem teď po IVF stimulaci tak vůbec ovulaci mít nemusím.... a je fakt že ty vaječníky celkem cítím, tak nevím jestli je to dobře nebo ne...... Ale čekat další měsíc jen tak, jestli se mi ty vaječníky nastartují nebo by se mi teda fakt nechtělo..... čas je hold relativní a v tomto se strašně táhne :/
@koudelka82 Urcite!musiii!! A muzu se zeptat co beres za leky na pripavu ketu? Ja zobu uz pres mesic medrol a od patecni kontroly estrofem...
Ahojky, přidávám se 🙂. Máme 3 letou po 1.IVF, snažíme se o druhé miminko. V prosinci 2 IVF neúspěšné a máme 4 zmrazené embrya, takže nás čeká KET. Chci se zeptat jaká je pravděpodobnost, že se rozmrazí v pohodě? Jsem trošku nervózní, máme jen 4 a na další IVF už nepůjdeme. Díky 🙂
Ahoj holky tak 17. jdu na kontrolní utz před KETem tak snad vše bude dobré a my se snad už taky dočkáme toho malého uzlíčku štěstí 🙂
@linusha Přesně tak taky mame pouze jednojedno😢
To my mame 8, ale nekomu ani tech 8 stacit nemusi a nekomu staci jen to 1 spravne 🙂. Kazdopadne sem rada ze ted to chvili muzem zkouset bez cele te stimulace, do te uz by se mi teda znova nechtelo, ale kdyz by sme museli, tak by se hold nedalo nic delat :-/
@misickajerry já beru od 2.dc Estrofem a po utz přidáme asi Utrogestan. Do toho jim mimo jiné ještě listovku a piji ten kontryhel caj1x denně. Doufám, ze ta sliznice poroste! Vždy jsem ji měla nízkou :-/
@koudelka82 jj taky jeste zobu listovku. A utrogestan si myslim ze me taky ceka. Vzdy ho tedy mela... Jen teda musim rict ze uplne nic moc ted jak zvysuju ten estrofem..
@koudelka82 drzim palecjy. Ja na Ket jdu az v cervnu/cervenci a uz se nemuzu dockat.
@koudelka82 ja jinak uz beru utrogesran 0-0-2 jiz ted jinak by MS snad ani neprisla.
Holky já teda nemám žádné léky a dle papíru se to tváří že min. Do utz mít nebudu. K čemu je ten estoferm?

@icharlie vy jste měli alespoň nějaké, které se transportovaly ven, tak si myslím, že ta šance tam je, my jsme uplne bez trasportu spermii, ale naštěstí se našly při Tese. Tehdy to bylo 50:50. Ale zatím pořad ještě nemáme vyhráno.