icon

KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?

annna79
29. dub 2015

Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...

dudus
6. srp 2015

@smtanka Asi máš pravdu, že se tomu budu 😉 smát za pár let, jak jsem byla nedočkavá. Jen teď mi to příjde ještě dlouhé.....
@bobyna jj, ještě, že ty prášky jsou, já teď čekám každým dnem MS ať můžu začít polykat........mám Divinu na nárůst sliznice, Prednison na potlačení imunity a listovku,ale tu berem všechny dlouhodobě. Ptal se mě jestli jí mám dost a říkám, ještě jo...ale stejně mi napsal tři balení 🙂 🙂 Chodím do fakultky v Olmiku a jsem tam spokojená.
Jezdím ještě na gyndu, kde mám neschopenku registrovanou a právě jsem zjistila, že si mě doktor, který byl jako záskok, objednal na příště k sobě....tak se musím přeobjednat...chci ke své doktorce. 🙄 Byl nepříjemný a ještě mi nadal, že údaje na neschopence jsou nečitelné....copak jsem si ji vypisovala já sama?! K němu už nikdy víc....... 😖 A já se divila proč tam zvoní pořád telefon a chtějí přeobjednat...Dokonce i některé pacientky, které už seděly v čekárně odešly 😲

valerie111
6. srp 2015

@smtanka
@nemorosis Holky jste uzasnyyyyy! MOC DĚKUJI ZA PODPORU! Dnes 9. Den a čárka je slaba ale určíte silnější než 7.Dalsi test az v sobotu🙂

bobyna
6. srp 2015

@dudus důvěra k lékaři je velmi důležitá já mam úžasného doktora uz v důchodu chodím tam uz víc jak deset let nevim co budu dêlat jak půjde do důchodu 😌 a v Olmiku je víc caru ?

bobyna
6. srp 2015

@valerie111 ze zpravi vidím ze mas dnes skvělou náladu a to je supeeer jen tak daaaal

briketaaaa
6. srp 2015

@smtanka já jsem břicho začala mazat asi před týdnem, ale i v létáčku je napsáno, že se má začít od 2. trimestru. Myslím si, že mi to stejně moc nepomůže. Ještě jsem si od doktorky nechala napsat elastické punčochy, mám sklon ke křečovým žilám, tak abych to neměla úplně dešný

@valerie111 moc gratuluji, jen tak dál 😉

nemorosis
6. srp 2015

@valerie111 To jsou tak skvělé zprávy! Já si dnes taky dělala test, utratím za to zase spoustu peněz, ale stojí mi to za to. 😀 No a dnešní test jsem nějak nezvládla, ráno na to ještě skoro neviděla, tak je takový rozmazaný a čárka o dost slabší. Ale vůbec nevadí, mimi tam prostě je, těhotenství prosperuje a basta. 😀 😀 Taky počkám do soboty a to už budeme mít obě čárku pořádnou. 🙂

briketaaaa
6. srp 2015

@nemorosis já jsem si koupila plno testu za pár korun na ebay.com. Jsou docela spolehlivé a taky mají citlivost 10. Ale třeba ráno jsem měla slabší čárku než třeba v poledne, takže někdy jsem dělala třeba i 3 testy, abych byla s čárkou konečně spokojená 😀

dudus
6. srp 2015

Holky doufám, že vše bude ok, jak sliznice, tak rozmrazená blastička.... a taky se tu budu moct pochlubit testíkem....jen testujte, 🙂 🙂 je to super si to přečíst, jak tu krásně čárkujete 😉

nemorosis
6. srp 2015

@briketaaaa Tyyjo, já to mám taky tak, ráno to vůbec není takové jako odpoledne...a pak, že hlavně z ranní moči. 😉
Achjooo, tak koukám, že jsem zase začala špinit o něco víc. Tak nevím nevím, tohle jsem vážně ještě nezažila.

dudus
6. srp 2015

@bobyna jj v Olmiku jsou tři...ve fakultce, pak Fertimed a Reprofit...... nemohli jsme si vybrat a pak po přečtení doporučení jsem šli do fakultky. Super doktoři, je tam někdy hoňka...po chodbě lítají .....ale to je tím, že nás tam třeba sešlo hodně co právě potřebovaly prohlídku....to neovlívníš jak to výjde 😉 I cenově spokojenost. 😉 Snaží se co nejvíc dát na pojišťovnu a do ničeho nenutí...jen řeknou co doporučují a nechají ti čas na rozhodnutí...prostě žádný nátlak, jak jinde....

briketaaaa
6. srp 2015

@nemorosis v testu z Dr. Maxe i bylo napsáno, že odpoledne je vyšší hodnota těch hormonů, u Mamatestu, že se má dělat zase z ranní moče. Pak má člověk vědět.

S tím špiněním, nic si z toho nedělej. Já jsem včera taky trošku zase špinila. Ale myslím si, že jsem to měla spíš z toho zavádění. Třeba tam máš hematom. Já jsem pořád špinila a krvácela a hematom jsem tam neměla a pak, když už to bylo dobrý, tak tam najednou byl.

valerie111
6. srp 2015

@nemorosis Taaak🙂 To je pristup🙂 Já tam m taky obě a basta! V sobotu budou úplne tucny🙂

valerie111
6. srp 2015

@nemorosis Já vždy testuji ráno. .ale v sobotu zkusím ráno i odpo. Pac třeba i utrogestan mužů zkreslování ;)

valerie111
6. srp 2015

@nemorosis Já se hlavně modlim,aby nepřišla dnes az sobota ms...To je ted muj cil;)

nemorosis
6. srp 2015

@valerie111 Já taky, i když mně se teda stává, že mi vždycky přijde o týden později než má, že najednou začnou testy slábnout a je vymalováno. Což se tentokrát samozřejmě nestane. 😀 😀

valerie111
6. srp 2015

@nemorosis Já to po posledním et dostala úplne na den přesně. .28.den cyklu....což je dnes:/

valerie111
6. srp 2015

@nemorosis Nicméně stále si nepripoustim jinou variantu, než že konečně se to povedlo a ještě tam určíte zůstali obě 🙂

merope
6. srp 2015

Já se jen optám - berete tu někdo po ET Utrogestan nebo nikdo? Mě to přišlo trošku standardní, ale s Utrogestanem nemám menstruaci dokud ho nevysadím, takže těhotenství ověřují jen testy.

bobyna
6. srp 2015

@merope myslim ze je to standardní bere ho asi každá me přišlo krvaváceni i přes utrogestan

nemorosis
6. srp 2015

@valerie111 Určitě jo. 😉 Kdy jdeš na utz? Já jsem objednaná 18.8. odpoledne. To bude zase doba. 😀

nemorosis
6. srp 2015

@merope Já taky vždycky začala krvácet i přes Utrogestan...a to jsem brala dokonce 3-2-3.

merope
6. srp 2015

Tak to pak jo - já původně pochopila, že i s Utrogestanem přijde MS, takže když jsem ji poprvé nedostala, brala jsem to, že jsem těhotná, jen jsem blbě testovala a pak to obrečela. A pak jsem zase usoudila, že teda MS není. A koukám, že to je fakt individuální (asi jako snad úplně všechno až jsem občas v úžasu nad lidským tělem a vší tou šílenou kombinací hormonů a já nevím čeho ještě).

bobyna
6. srp 2015

@merope no to je fakt ☺️

dadakin
6. srp 2015

@merope já beru utroš 2-0-2 a ms došla vždy 3 dny po vysazení když nebylo těhu

bobyna
6. srp 2015

Ja beru 4-0-4

briketaaaa
6. srp 2015

@merope já beru utrogestan 2-2-2. Předtím jsem píchala agolutin do svalu a musím říct, že i když jsem už zadek měla rozpíchaný, tak to bylo pořád lepší než zavádění.

valerie111
6. srp 2015

@nemorosis Verim v to. U nás se na kontrolu objednává az po termínu ms,když nepřijdou a je pozitivní test...cca 3 týdny od transferu...takže +-18.8 bych mela taky jít 🙂

nemorosis
6. srp 2015

Tak se mi nejak podarilo dat testy dohromady, ovsem zprava doleva. 😅

bobyna
6. srp 2015

@nemorosis hustyyyyyyyyy

bobyna
6. srp 2015

To teplo fakt nedávám

Strana