KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?
Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...
@zdenka35 Já 19.den. ..a dávali mi 2 embryjka🙂
@valerie111 Ale ale, co ty bys po těch drobkách nechtěla, dvě stejný čárky ! :D Já je teda vždycky měla až za takovou dobu! To už jsem byla po ET snad 4 týdny, měla to potvrzené utz a teprve se to srovnalo. Jsi přesně tam, kde teď máš být, tak klid. 😉 Já se taky každý ráno teď děsím, že je napřed čárka úplný duch a že až za chvilku se začne doplňovat a že už zrovna tenhle den má být určitě silnější. No a hlavně že všichni ostatní jí silnější mají. 😀 😀 To jsou prostě hormony, takže nohy na zem, děti tam jsou a dělají co můžou. 🙂
@briketaaaa Víš, oni to u nás v centru tolik neřeší. Když jsem vždycky předtím začala špinit někdy 16. den a čárka začala slábnout, říkali mi, že kdybych jooo chtěla, můžu se přijít podívat, ale že si bohužel jinak musím počkat na termín utz. Zní to strašně tvrdě, ale mají pravdu. Jak mají tolik zkušeností, že se neprosperující těhotenství prostě neudrží, nemá smysl to řešit.Někdy mi navýšili Utrogestan na 3-2-3, ale stejně to skončilo. No snad už budu teď v pohodě, večer jak když utne a ani dnes ráno už ani flek, žádná hnědá, červená ani růžová. 🙂 🙂
@nemorosis :D Rozkaz🙂
Jižní Čechy porad přes 30st :(
Nojo, jak se tu ochladilo, vrhla jsem se na odplevelovani, ostrihala 3 jehlicnany a doufam, ze to po mym zasahu prezijou 😀
Tak u nás se ochladí tak ráno, takže jsem dneska ráno vyplela a plánuji zítra vstát dřív a dodělat to - vítr se tam taky zvedá hezky.
My máme 29st venku.
Dobře ráno 🙂 Tak doufám, že se u vás taky tak vyčistil vzduch..v noci za pršelo a ted je uzasne🙂
Noc strašná hold jižní Morava je spis Sahara spát se nedá proste nic 😔
No u nás furt vedro.Zítra ráno jedu na krev.V 1hod odpo budou výsledky.
Ve varech je snad ještě hůř než včera.
@dadakin držím palce a hned dej vědět. 😉
@briketaaaa u nas taky nic moc 😒
@dadakin Já teprve zítra budu volat,aby me objednali...tak jsem zvedava:/
@valerie111 a jak ti je
Nadejeplne🙂Ms zatím nepřišly,na testu včera dusík, pobolivaj vaječníky a citlivý prsa,unavena...Už bych ráda na krev🙂
Jo to vypadá nadějně 😍a to se teprve budeš objednávat nemo tam můžeš dojit
Nadejeplne🙂Ms zatím nepřišly,na testu včera dusík, pobolivaj vaječníky a citlivý prsa,unavena...Už bych ráda na krev🙂
@bobyna Teprve objednávat. ..takhle daleko jsem nikdy nedošla, tak ani neznám postup🙂
@bobyna Teprve objednávat. ..takhle daleko jsem nikdy nedošla, tak ani neznám postup🙂
@valerie111 👍🏼
@bobyna Doufam🙂

Ja 3 denni a embryotransfer jsem mela az 23 dc