icon

KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?

annna79
29. dub 2015

Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...

valerie111
10. srp 2015

Tak jsem tomu nějak nemohla věřit a pro jistotu udělala test znova :D

valerie111
10. srp 2015

Na krev jdu az zítra ke svému gynekologovi...14.den po ket. .tak snad bude vse ok🙂Pac v Artu mají dovolenou...

bobyna
10. srp 2015

@valerie111 je težké uvěřit po kolikatem nezdaru a je to tammmmmmmm

valerie111
10. srp 2015

Ted jsem byla po 4.

bobyna
10. srp 2015

Srpnový Ket je prostě top ten já se teď připravuji na zitra modlím se aby vše proběhlo jak ma .Když jsem se ptala jestli si mam volat kvůli embrijku jestli se dobre rozmrazilo tak prý nemusím tak snad bude vše OK a ta moje malá zmrzlina bude spokojeně prospivat .Minule mě dávali Blastocistu XB a zamrazili HB tak to proste vyjde a hotovo😍

bobyna
10. srp 2015

@valerie111 no ivf 1 a 3 Ket ?

merope
10. srp 2015

Andela01: Zkusila bych na toto zavolat do CAR. Vim, ze u nas je koncem prosince vanocni provoz a nevim, do kolikateho - a zalezi, jak se ti to sejde s menzes. Jinak tipuji, ze KET = uz staci jen rozmrazit a umistit, uz nepotrebuje zadna dalsi vysetreni, jen snad autogram partnera, ze s tim porad souhlasi (aspon zakon cosi takoveho povida).

Ostatni - gratuluji! Ja si jeste tyden pockam ☹ ale vam vsem drzim pesti, je to nejaka carkova epidemie, tak snad ji "chytim" taky 🙂

valerie111
10. srp 2015

@bobyna Vse bude ok🙂 Já jdu zítra na krev. Tak taky doufám, že me potesi🙂

nemorosis
10. srp 2015

@valerie111 Tyyyjo, ta je tak nádherná, že ani takovou nemám. ☹ Pokaždý se vyděsím, už sice nešpiním, ale pořád ještě nemám vyhráno. Tolikrát už jsem byla takhle daleko než začala čára slábnout. Už aby bylo příští úterý a šla jsem na utz. 🙂

valerie111
10. srp 2015

@bobyna 1.ivf,1 ket potom 2.ivf a 1 ket

valerie111
10. srp 2015

@nemorosis Já pozitivní test nikdy neměla...ale taky se ted bojim...Zítra jdu na krev a snad mi rekne kdy na ultz🙂 Bud v klidu..bude to dobry🙂

valerie111
10. srp 2015

@nemorosis Doufám, že dálnice signalizuje,že tam zůstali obe ;)

smtanka
10. srp 2015

Holky gratuluju! 😉 To je nádhera. Tohle je snad ta nejplodnejsí diskuse na světě. Žádné slabnuti čárek tady nevedeme. Komplikace nehrozí a jaro 2016 bude v ČR veselo. 😀

dadakin
10. srp 2015

Mám zavedeno jedno a dvojky fakt už nechci minule jsem čekala jednovaječný holky a ve 14tt byl konec.Tak krev pozitivní hcg 1800jednotek no to snad bude holčička.

dadakin
10. srp 2015

Jo v pondělí UTZ ráno valím. 😉

bobyna
10. srp 2015

@dadakin ty jo to je číslo 👍🏼

bobyna
10. srp 2015

@valerie111 takže takto pestrý 😀teď asi přišel ten správný čas 👍🏼

briketaaaa
10. srp 2015

všem moc gratuluji ke krásným pokrokům

@dadakin vysoké číslo vypovídá o holčičce?

nemorosis
10. srp 2015

@valerie111 Každopádně tam zůstaly obě. 🙂 Zítra se budu těšit na výsledky, tak nás nenapínej. 😉

briketaaaa
10. srp 2015

holky já vám všem tak závidím ty kontroly, já jdu až příští týden a je to k zbláznění. Ke všemu už nemám takové nechutenství a prsa už taky nejsou tolik citlivé. I podbřišek tolik nepobolívá. Noo co se má stát, stane se ....

smtanka
10. srp 2015

@briketaaaa čteš mi úplně myšlenky. Hlavně jsem ale ráda, že to píšeš. U mě totiž taky to samé. Nechutenství pomalu už nemam, prsa ok, podbřišek jakoby se nic nedělo. A kontrola taky až za týden. Ale prý to tak od 9. - 10. Týdne bývá. A navíc, pokud se nám to děje stejně, rozhodně nejde o náhodu. Určitě to bude ok. Jen bych si už přála mít tu kontrolu za sebou. Ihned po ní si pořídím ten angelsound. Ať už dál zbytečně neplašim. Budu si tak moct mimi kontrolovat a házet se do klidu.

valerie111
10. srp 2015

@briketaaaa Vůbec takhle nepremyslej🙂 vse je ok!!!Já jdu zítra teprve na krev,potom az za týden ultz a ke konci srpna di centra na ultz srdicka. .taky jen čekání. ..

briketaaaa
10. srp 2015

@smtanka tak to si mi taky zvedla náladu. Angelsound jsem si už objednala, ale příjde, tak za tři týdny 😒 Kamarádka ho má a říkala, že je to super. Už máš naplánovaný screening?

briketaaaa
10. srp 2015

@valerie111 potřebovala bych kontroly po týdnu, abych byla v klidu :D Moc gratuluji, že to poprvé vyšlo, mám z toho obrovskou radost

na druhou stranu břicho mám větší, než jsem měla, ale kdo ví, jestli mi neroste špek 😀

smtanka
10. srp 2015

@briketaaaa Zvládneme to 😃 Tak to je fajn. Já si četla spoustu recenzi a vzhledem k mé povaze ho zkrátka musím pořídit 😃 A můžu se zeptat kde jsi ho objednala?

smtanka
10. srp 2015

@valerie111 Ty jsi tak zlatá 😃

smtanka
10. srp 2015

@briketaaaa Taky dí říkám, jestli to není špek 😀

briketaaaa
10. srp 2015

@smtanka na ebay za pár stovek, tady je hrozně drahy

valerie111
10. srp 2015

@briketaaa To by bylo fajn🙂 poprvé nee. .na po 4.Musime verit🙂

smtanka
10. srp 2015

@briketaaaa a ty už máš naplánovaný screening? Byla jsem zatím jen na krevních odběrech. Výsledky se dozvím na další návštěvě. Dnes bych měla být 9+1 tt.

Strana