KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?
Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...
@valerie111 Mě břicho pobolívalo zrovna docela včera, že jsem se pořád chodila kontrolovat, jestli náhodou zase nezačínám krvácet. Ona to má každá vážně jinak a taky s každým těhotenstvím jinak. O prvním jsem vůbec nevěděla, vůbec vůbec. Když mi řekli, že budeme mít chlapečka, ještě na mně ani těhotenství nebylo vidět, ani jednou mi špatně nebylo. S druhým jsem zas chodila od začátku na záchod jako koroptev. 😀 A teď mě střídavě loupne na některé straně, pak mě zabolí prsa, do toho si skočím na záchod, no blázen hadr. 😀 😀
beta12: Nějak mi tvůj příspěvěk unikl - taky jsem byla 5.8. na ET. Jenom jedna blastocyta, víc nebylo. Ale plodné to tu je tolik, že doufám, že to i to naše embryjko zvládne.
Dobré ranko...vyrazim ke gynekologovi...🙂
@valerie111 neboj břicho mě taky občas pobolívá jak na ms a taky mě tam tak kolikrát píchně ale to je jak se roztahuje děloha,večer mě pálí žáha ale v noci nějak extra lítat na wc nemusím
Taky vyrazímmm
Teda já už chci taky vyrážet, aspoň na krev 🙂. Ale dneska testovat je blbost. Říkám si, že aspoň 14 dní od OPU je tomu potřeba dát určitě... takže v pátek 🙂.
Tak u nás se výsledky z moči berou jako ne úplně průkazné a hlavně po IVF prostě chtějí tu krev jako jisté a definitivní potvrzení. A možná taky že zjistí, kolik skutečně tam čeho je (a možná i že to pak vykáží na pojišťovnu 🙂 ).
@merope Já taky plánovala nejdříve 14 den od ket..a vydržela jsem to do 7. 🙂Ti už byl duch
No, já původně taky, pak jsem si spočítala, že 14 dní od OPU přece musí stačit 🙂. No, 7. den je zítra, to bude chlap na služebce, počkám na něj do toho pátku, to bude akorát 14 dní od OPU, to už by mohlo být vidět pořádněji 🙂.
@nemorosis Na krvi jsem byla dnes..Výsledky zitra🙂 Na ultz mam jít příští středu. A potom az do centra. ..pac ted mají 14dni volna..takže volat budu asi poslední týden v srpnu a pak az na srdicko 🙂
@valerie111 Ty bláho, to je pořád jenom čekání, že? Na stimulaci, na transfer, na čárku, na první kontrolu, na srdíčko...ještě, že se tu máme a aspoň trochu se nám to zkrátí 🙂 🙂
@nemorosis Přesně tak🙂 Potom genetika,doba když mimo muže ven a aa slavnostne porod....a pak to taky pojede :D Jsem za tuhle diskuzy strasne rada🙂
Tak dámi poslusně hlásím návrat z car mimi je v bříšku 6denni HB ve stejné kvalitě jak před zamražením 😍takže odpocivammmm
@bobyna Musí!
držím palec 😉 😀
Dekuji holky 😍😍😍😍😍
@bobyna a koukej ležet, žádný domácí práce a žádná opalovačka 😀

@beta12 Držím pěsti. A vítej na nejplodnější diskusi vůbec.
@bobyna Zítra je den D. Dej pak vědět. Určitě se zazáří 😃
@zdenka35 Tak jsem pak zvědavá, jak moc závislé na tom angelsound budeme 😉