KET v červnu 2015, kdo jde nebo byl a podá ostatním info?
Ahoj, jsem po IVF 2 exp.blastocyt AA kvality, které nám nevyšlo.Je mi 35 let a v červnu nás čeká poslední pokus KET .Je tu někdo kdo jde na KET a nebo někdo kdo byl a mohl ostatním říci kolikátý KET vyšel jaké byly kvality atd...
@briketaaaa to my to s tebou vydržíme rády, je jasný, že to čekání je nekonečný, ale víkend se Ti přehoupne raz dva a pondělí už je další den "D" 🙂
@beta12 No, včera jsem pomáhala hlídat 2 neteře a synovce, co jsou u mamky na prázdninách a všechny jejich maminky byly zrovna pryč, takže se mi po prsech proháněl slon - malá po mě pořád lezla, to jako pohoda, ale když slízala dolů a nechytla jsem jí ruku včas, chytala se prsa... au au au. Ale teď teda zrovna tak moc nebolí, tak uvidíme. Přemýšlím, zda zítra nezkusím testovat ... 14 dní od OPU 🙂.
@valerie111 Jo, tak to pak je jasný, když máš metabolismus nastavený na tolik sportování. To já jsem v tomto "línější". A na špagety si dej hromadu rajčat a olivového oleje a taky dobrý, ne? Teda jestli není omáčka, můj by špagety bez omáčky nepozřel. Ale posledně jsem zkoušela cuketové špagety a ty neskutečně chutnaly i kamarádce, co byla zrovna na návštěvě - a to to byl recept typu: "Co tak radí internet a co z toho máme doma? Šup tam s tímto a šup s tamtím a jak to asi bude chutnat?" Jinak tady už byl druhý den za sebou sladký oběd, teda ne že bych to neměla ráda, polívka byla s hromadou masa a že by v ní stála lžíce, k obědu jsem měla misku tvarohu, ale taky už pomalu šilhám po hromadě zeleninového salátu a k tomu pořádném stejku. Třeba jsou to příznaky těhotenství - ségra prý přišla v prvním trimestru domů a měla chuť si dát obří stejk a jít spát 🙂.
@merope však ty špagety byli něco jak píses. ..rajčata, cesnej,cuketa, žampiony. .Jinak chuť mam taky zvlastni🙂
@briketaaaa Úbytky tiše závidím. .ja z mych těžce vydrenych 70 -72...Ted už 76kg..Děsim se pokračování. ..Už aby bylo pondělí. .k doktorovi jdu v utery ráno. .🙂Ty už si jak daleko?
To ja jsem taky nervik do utery a dneska jsem 14 dni po ket a byla jsem na krvi jako samoplátce at mam lepší vikend 😀 a vysledky me rekla sestra uz po obede,tak jsem klidnější 😀 .Jsem rada,ze se me zvraceni vyhyba,jen me pali zaha a nekdy zaludek na vode,dnes teda citim snad chut vsech plomb v zubech 😀 ,jinak dobry,ale ted za 4 tydny jsem 1 kg pribrala,mlskama 😀
@nemorosis no jsem zvědavá co to bude. Příjde mi, že je teď hodně kluků. Byli jsme na oslavě, bylo tam víc dětí jak dospělých a samí kluci. Ani jedna holka. V pondělí to bude jen kontrola, na screening jdu 31.8.
@tulík1 víkend bude v pohodě, protože mě manžel zabaví, ale čekání v to pondělí, to bude děs 😖
@valerie111 no já sice hodně zhubla, ale ještě nejsem na tvých hodnotách, tak můžeš být v klidu 😀 Myslím, že až mi začne chutnat, tak to půjde rychle nahoru. Dneska jsem 10+3 dle KET, dle USG bylo o trošku větší, tak uvidíme, jak se nám předvede v pondělí 😉
@zdenka35 Taky me napadlo ze si zítra skocim na krev...Kolik si hcg mela a kolik máš ted?
@briketaaaa Jeee..to jsi jednou dal jako ja🙂 Krasa🙂
@zdenka35 A jaka je cena?
@valerie111 potřebuji přeskočit mezník 1trimestru, abych byla o něco klidnější. Skoč si na krev, ať máme před víkendem dobré zprávy 🙂
@valerie111 myslím, že to stojí 200,-
@valerie111 12 den ket 212,ted 14 den 418,mam jen 3 denni embryjka osmibunecne 🙂 a stalo me to u nas 220kc.Loni jsem taky byla jako samopl.a vysledky druhy den az,dnes byla jina sestra a asi ji me bylo lito 😀 tak jsem mohla volat po 12 hod 🙂
A sestricka rekla ze to mam ukazkove podle tabulek,tak uvidim dal v utery 😀
@zdenka35 tak to se krásně zdvonásobilo, přesně jak to má být. Paráda, gratuluji 😉
@briketaaaa děkuju 🙂 stejně budu jak na trni do utery a pak pořád 😀
@zdenka35 Dobrej napad..skocim so ráno taky..Ať jsem klidnejsi🙂
beta12: Ty jsi vlastně po KET, je to tak? To já měla ET, takže v pátek OPU a pak až 5. den blastocyta (ale jenom ranná a ještě jenom jedna). Tak přemítám, že to zítra zkusím, ale beru to, že jak jedna tak dvě čárky vlastně pořád nemusí nic znamenat. Ale třeba tam budou, třeba jo...
A když ne, tak fakt razíme k moři nebo do hor - prostě dát si pořádnou dovču a tam se pořádně vyblbnout.
Tak 3 dny od Ket a moje pocity trosku tlak v podbrisku jinak niiiiic tak doufam ze se mrňe vrtá jinak ty prsa me dneska tak natekli ze me vyskakují z podprdy 😅😅😅 ty hormony me dávají zabrat 😎
Dobré ranko🙂 Tak mi to nedalo a pro klidný víkend jsem si skočila na krev k obvodacce🙂 Výsledky do 12h🙂Tak držte palce🙂
@valerie111 Držím vsechny co mám 😀
@valerie111 🙂 držím vše co mám.
@valerie111 držím palce, ať máš krásnou hodnotu
já ráno vstala celá bolavá a něják se nemůžu rozhejbat, hlava bolí, spát se mi chce, prostě děs 😀
@valerie111 držím 😆😆😆

@briketaaaa Taky už doslova šílím, a to jdu až v úterý ve 14 hodin, puknu do té doby nervozitou! Jinak prý se hodně zvrací u holčiček. 😉 Já měla dva kluky a nevím, co je nevolnost, jen těžko říct, jestli to moje tělo jen dobře snášelo, nebo to prostě bylo těmi kluky. 🙂 A v pondělí už to bude prvotrimestrál?