icon

Oplodnění s darovanými vajíčky. Máte zkušenost?

elis84
16. srp 2011

Zdravím všechny ! Prosím Vás má tady někdo zkušenost s oplodněním s darovanými vajíčky ? S manželem nás nejspíše čeká tato jediná varianta a chtěla by jsem se o tom něco dozvědět . Budu vděčná za jakoukoli informaci, docela se toho obávám a taky máme obavy po finanční stránce. Nevíte zda na to pojišťovna taky něco přispívá? Moc děkuji

montrojruza
6. lis 2016

ahojte, embryotransfer sa da zvladnut v pohode? caka ma to v stredu. bol niekto v zline?

princezna22
6. lis 2016

Holky ... Uplne uprimne, zadna z Vas nema rozporuplne pocity, pochyby ze to.miminko.nebude Vase ? Jsem.tu jedina takhle zmatena ? Zitra jdeme konecne do Caru a ja stale nevim zda jsem s tim smirena ... Partner je v pohode ze ...jeho.miminko to bude i geneticky 😷

pajala
6. lis 2016

@princezna22 ja za sebe můžu říct ze pokud se to povede tak to mimco bude i moje-ve me bude růst ,bude v mém proudit moje krev, ja ho porodim-vůbec nemyslím na to ze by nebylo moje.

kathlinkata
6. lis 2016

@princezna22 me to netrapi ani v nejmensim naopak to vitam. A budu opakovat to co tu zaznelo. Mimi bude ve me rust bude mit v sobe moji jrev, ja ho budu vyzivovat, ja ho porodim a vychovam bude moje a pritele a nikoho jineho. Dekuji na stotisickrat bohu nebo komukoliv za tuto moznost. A co ze nebude mit moje geny usetrim ho spoustu problemu viz moje diskalkulie, dislexye, šdisortografie a jine a kdyz by to byla holcicka tak se nemusim bat ze bude mit jednou takove oroblemy se takladsnim rodiny

princezna22
6. lis 2016

@pajala díky... Já mám.už dvě téměř dospělé děti ...s bývalým.manželem ...teď mám 6 let partnera a a toužíme mít mimi spolu .. snad proto mám.pocchybnosti, že už.mám děti vlasntí...boj se zda budu toho tvorečka.vnímat stejně jako své dva syny ... Kdyby ne nebLo by to vůči tomi děťátku fér 😨😢 ale miminko chceme.moc ... A jinak než s darovanými už to nejde ...

princezna22
6. lis 2016

@kathlinkata děkuji za názor ... Já ..moc bych chtela holcicku ... To by vse vyresilo ale ted si tu pripadam jako hyena

pajala
6. lis 2016

@princezna22 mimo bude tvé až na testu najdes//tak uz nebude s řešit tyhle věci .

pajala
6. lis 2016

@montrojruza ahoj jen ti vlozi embrijko do delohy a jdes domu-uplne v pohode.

princezna22
6. lis 2016

@pajala v to také doufám 😇

montrojruza
6. lis 2016

@princezna22
tiez som mala na zaciatku zmiesane pocity. teraz to uz neriesim. ak by mi to velmi vadilo, tak do toho nejdem.
ak to vyjde, tak mi budu asi najviac vadit pripomienky na koho sa podoba.

kathlinkata
6. lis 2016

@princezna22 na takove veci nemysli 🎀🎀😜

kathlinkata
6. lis 2016

@montrojruza to mi ani nedoslo 😀 No jo no. Na tatinka. Snad to budeme brat vsechny s humorem.

kathlinkata
6. lis 2016

Kdo nevi nepochopi kazdy si pak muze rikat co chce ☺️

suzettew
7. lis 2016

@princezna22 já teď řeším úplně to samé, jenže mi také nic jiného nezbývá.. dítě (děti) chci, ale nehodlám se zničit promarněnými IVF s vlastními.. někdy jsem v pohodě a někdy se totálně zhroutím při myšlence, že v tom človíčkovi nemůžu hledat nic ze mě.. a taky se bojím, že bych ho třeba kvůli tomu neměla ráda:( je to strašný to takhle říct, ale co když to tak bude..

princezna22
7. lis 2016

@suzettew . Jak já Ti rozumím ..já měla 4IVF a ...následek byla mertvice v 38 letech ...😥😥😥 A mimi zadne ... Pak jsme to vzdali a rekli si ze na to kaslem a budeme zit bez spolecneho ditete...ale pak najednou jsme zacali zvazovaz tuhle.moznost...muj.partner je samozejme uplne v klidu ... Vsak jeho mimi to bude ... na 100℅ ja mam takr stracj, sileny ze i kdZ to chci ... A jsem vlastne vdecna za tu.moznost ...co kdyz az se narodi neucitim nic 😥 bojim se ... A nejvic se bojim toho ze na to bidu.myslet cely zivot ... 😴 Pritom kdyby bylo stejnr snadne adoptovat ditr, vimna 100℅ ze bych ho milovala ...asi je to tim,ze by biologicky nebyli nas obou ..tady se bojim pocitu,ze bude jen partnerovo a ja budu jen takovy ...inkubator 😥 Miminko s pritelem.moc chci, hrozne.moc ale jsem tak plna obav a nebavi me se stale tvarit,ze nejsem ...

pajala
7. lis 2016

@suzettew je to tezky-každý si to musí srovnat v sobě.pro md kr treba hrozná představa adopce-ze mi někdo da dite uz vetsi😨.ale takhle když bude ve me růst tak to beru vsema deseti.

kathlinkata
7. lis 2016

@suzettew to snad ne

kathlinkata
7. lis 2016

@pajala presne asopce je jeste horsi

pajala
7. lis 2016

Ahoj holky tak ja bych na transfer mohla jít cca za měsíc a celé to vyjde trochu dráž než jsem počítala cca na 65tisic😆

kathlinkata
7. lis 2016

Takze zase jsme o kus dal ☺️ ode dneska jsme v registru zadatelu na darkyni. Vyplnili jsme si zatim strucne pozadavky vyska,vaha, barva oci, vlasu, krevni skupina atd. Do vanoc se to nestihne ale po novem roce uz by se to mohlo rozjet maxna jare, cerim, ze to bude driv. Na genetiku nemusime, imunologie nas nemine😊 vyfasovali jsme kelimek na sperma, protoze ho priveteme z domova(na to imuno vysetreni) A jeste jedna vec nechala jsem se vysetrit protoze jsem mela podezdreni, ze mam cystu, opet... a mam. Od ms, kterou mam dostat nekdy pristi tyden nasazuji anikoncepci a budu ji brat bez pauzy az do doby kdy se vudeme synchronizovat s darkyni. Takze zadna menstruace juchuu 😀 Mam radost cotim, ze jsou nam nyni hvezdy nakloneny a uz to bude dobre 🎀💕

lussinka88
7. lis 2016

@kathlinkata ja mela taky casto cyty a pomohl mi ps caj 😉 http://herbata.webgarden.cz/rubriky/sortiment-o...

kathlinkata
7. lis 2016

@lussinka88 dekuji nekdy zkusim. Ted se budu drzet te antiny😊

suzettew
8. lis 2016

ahoj holky, ach jo, tak já se rozhoupu, že zkusím iscare a pak se dočtu, že tam je taky čekačka aspoň 4 měsíce.. to to vážně jen v tom Brně umí tak rychle?:( nechci čekat dalšího půl roku a trápit se , co bude pak:( nevím, specifické požadavky na dárkyni nemáme, jen prostě musí být podobná mě - určitě výška, váha, vlasy jsem ochotná blonďaté i hnědé, oči zelené, modré i šedé.. ideálně mladou středoškolačku, ale myslím, že ani na tom nezáleží.. co jste vyplňovaly vy a kde jste čekaly nejméně? chci vážně tak moc?

princezna22
8. lis 2016

Děvčata ... já byla včera v Prague Fertiliy Centre ... a čekačka nulová v prosinci začnu s antikoncepcí a v únoru jdu na ET 🙂 mají hodně dárkyň 🙂 jsou tím vyhlášení ...

jirikova
8. lis 2016

@suzettew já chtěla stejnou krevní skupinu, podobnou výšku, stejné vlasy a oči, alespoň středoškolačku. Dostali jsme všechno, měla jsem na výběr ze dvou dárkyň během 24hod, brali z databáze. Na transfer jsem šla 5 týdnů od potvrzení dárkyně. Sanus HK 🙂

princezna22
8. lis 2016

Stejnou krevní skupinu dávají v PRG automaticky ... je to nutné ... pak prakticky neexistuje možnost že by při běžných nemocech, úrazech, vyšetřeních někdo někdy i dítě smao zjistil, že není biologickým dítětem své matky ... muselo by si nechat udělat test DNA což bez souhlasu té matky nelze 🙂

suzettew
8. lis 2016

@jirikova a výběr trval jak dlouho? už jsem zoufalá ztoho jak to všude trvá:( sanus je v brně?

leila01
8. lis 2016

Holky.tak včera email ze darkyni odebrali vajíčka 🙂 dnes jsem volala a z 12 se jich oplodnilo 6..,doufám ze do 6 dne dojdou aspoň 3..,.😯

princezna22
8. lis 2016

To je krásný číslo 🙂
@leila01

jirikova
8. lis 2016

@suzettew jak jsem psala, dárkyni jsem měla do 24hod. Jestli je Sanus v Brně nevím, myslím že ne. Je v Jihlavě. Já byla v Hradci Králové.

Strana