Oplodnění s darovanými vajíčky. Máte zkušenost?
Zdravím všechny ! Prosím Vás má tady někdo zkušenost s oplodněním s darovanými vajíčky ? S manželem nás nejspíše čeká tato jediná varianta a chtěla by jsem se o tom něco dozvědět . Budu vděčná za jakoukoli informaci, docela se toho obávám a taky máme obavy po finanční stránce. Nevíte zda na to pojišťovna taky něco přispívá? Moc děkuji
@kathlinkata moc děkuji, no vše se děje z nějakého důvodu... a vše vždy končí dobře a pokud to nedopadlo dobře, tak to není konec 🙂
@megie80 tos napsala hezky -ze vše se děje z nějakého duvodu👍.ha chodím k leciteli a ten i kdyz jen pozdraví a řekne jak se máte?tak ja odcházím úplně vyklidnena.minulé mi teda rekl-bolí vás krk?nevracejte se zpět!koukejte dopředu.vždycky když se něco děje vzpomenu si na jeho slova a snažím se být pozitivní a neřesti hlouposti ale ne vždy to jde😣.a taky mi řekl ze ty dvě dětičky na me cekaji🙊
Ahoj holky, tak jsme rozjeli akci hledáme vajíčko🙂 5. prosince jedeme do Brna do Unicy, tak já doufám, že se brzy posuneme🙂
@pajala ano někteří lidé mají úžasný dar člověka uklidnit jen tím, že se usmějí 🙂 tohle přesně umí můj otec 🙂 vždy k němu přijdu vynervovaná a odcházím jako nový člověk. Vždy děkuji za takové lidí... a máš pravdu někdy nejde ty hlouposti neřešit. Každý hold jednáme, tak jak umíme nejlépe a ne vždy je to správně. Ale i to patří k životu. Věřím, že to tady všechny zvládneme a jednou se dočkáme toho krásného mimuška. 🙂
@pajala a jdeš s darovanými? já jsem byla na dvou IVF, obě totálně bez úspěchu, špatné dělení, fragmentace, zástava 4. den u všech dohromady oplodněných 12.. nejvíc mě dojal teď doktor z Gennetu, že se tam prý radili a závěr je, že tam asi bude nějaký problém.. hmmm, tak jestli na tohle se studuje na doktora, tak to vím i bez nich🙂 víte co je zvláštní, první měsíc snažení jsem měla pozitivní test, asi 25- 33 dc, pak přišla ms a od té doby se to se mnou takhle veze, iui, dva neúspěšné IVF a už nikdy ani náznak úspěchu. .mám dojem, že jsem se možná i psychicky zasekla, ale nevím, jestli je to až tak možné.. teď už chci zkusit darované a netrápit své tělo stimulací.. být v klidu a těšit se, že to tentokrát snad vyjde.. :(
@suzettew tentokrát s darovanymi.z prvního jsme měli 7vajicek ale protože nebyla dobré sliznice tak je mrazili a z dalších sotva po dvouch a vždy podle slov dr jedno lepsi a jedno horší.takže po posledním neúspěchu sem se rozhodla zkusit darkyni.me se ani jednou nepodařilo otěhotnět a všechny výsledky máme v poho tak doufám ze tohle bude ten správný krok.trochu né teda děsí příběhy holek co měli darkyni ale nakonec ani od ni nebylo žádné vajíčko k transferu😢.chci věřit ze to tentokrát vyjde.
Fajn, tak jsem se dozvěděla, že mám krevní skupinu 0.. super🙂 tak prý si na dárkyni budu muset počkat.. manžel ab. vrrrr. proč já mám vždy něco speciálního?
Tak jsme dnes byli na imunologii meli mi vzit 10 zkumavek a ani kapku ze me nevymackly. Jsem rozpichana jako jehelnicek 😞 tak repete dalsi utery. Navic jsem poradne nedosala ms. Par dni sem spinila vcera se to trochu rozjelo a dnes uz zase skoro nic. Uz jsem ale zacala brat tu antikoncepci. Test jsem delala a bilo. Jsem zmatena😀😀😀
Tak nic ms uz se rozjela ted jsem byla na wc. No hura😀😀
@kathlinkata nemůže to být nervama?někdy si to člověk ani neuvědomí jak moc ho něco trápí.
Holky pichali jste si pred ket injekce? Ja si mam pichat 3.4.5 a 7 den eigenorm....
Dobře rano holky☺tak minulé pondělí mi začala ms-dostala jsem injekci v rámci sladění s darkyni a ještě dnes spinim a povolila me bricho-mám strach co se zas děje asi mi není prano😢
@pajala to uz bude konec ms. Zadne strachy 😊😊😊
Ahoj holky tak u mě už to konečně pokročilo. V pátek oplodněno 10vajicek a v pondělí mám volat na embryologii kolik jich zůstává. A úterý nebo ve středu vychází transfer.☺👏
@mikovdvo,
@mutsy ,
@eviks
@tetalucina , holky jak pokračujete,co nového,? Dlouho o vás neslyšet 🙂
@renci83 tak hned knformuj ☺️☺️🎀
@kathlinkata díky snad to bude v poradku☺
@kathlinkata budu budu 😉

@megie80 dekuji a u vas preji pevne nervy nebim co bych delala😞