Oplodnění s darovanými vajíčky. Máte zkušenost?
Zdravím všechny ! Prosím Vás má tady někdo zkušenost s oplodněním s darovanými vajíčky ? S manželem nás nejspíše čeká tato jediná varianta a chtěla by jsem se o tom něco dozvědět . Budu vděčná za jakoukoli informaci, docela se toho obávám a taky máme obavy po finanční stránce. Nevíte zda na to pojišťovna taky něco přispívá? Moc děkuji
@clera Tak s darovanými máme šanci každá,už jen proto že tělo není zničeno hormony ke stimulce,injekcemi a punkcí a je zdravé,odpočaté,stimuluje se jen děložní sliznice,celkově je to bez stresu a vajíčka jsou od zdravé ženy,proto není důvod proč by to nevyšlo,byla by to spíš blbá náhoda 😕 Doporučuji zůstat doma už od stimulky,v klídku si všechno uklidit,připravit,aby jste po ET nemusely nic moc dělat,já myla jen nádobí a vařila,sem tam jsem se prošla po dvorečku,jinak jsem ležela a četla knížku,to mě absolutně vytrhlo z myšlenek na to jestli se mimi uhnízdí nebo ne 🙂
@clera tak je jasný že 100% to neni,ale 70% to je taky nádhera oproti 25% při klasickém IVF 😉 Takže věř a ničeho se neboj. Já vím že jsem si párkrát po Et řekla "Ale co když to nevyjde" a vzápětí hned " vždyť mi dr. i embryoložka řekla že je ta šance vysoká tak proč by to zrovna mě nevyšlo". Při klasickém IVF jsem prostě věděla že to nevyjde,protože to do mě dr cpali horem dolem 😒
@marca22 - mě Mudr říkla v % že se dostávám dárcovstvím z promile s vlastním vajíčkem, že to vyjde na 50%x 50% při dárosovství ... což je hoodně velký posun 😀
jak jsi psala taky z této varianty dárcovství nejsem zrovna nadšená, ale vzhledem k tomu že jiná šance není a nejsem už zrovna mladice tak to beru jako realitu a snažím se nad tím nepřemýšlet .. jen doufám že mě tělo nezradí v takových těch věcech když zatim pravidelně dostávám MS .. tak že si to jako zrovna rozhodne stávkovat atd....
@marca22
Je to skvělé,že ti to takhle krásně sílí,moc gratuluji a tiše závidím 😵 ....já zatím čekám na mrchu,píchli mi agolutin a neofollin a do 5dnu,by měla dorazit.A prosím tě, jak to dostanu,tak mám 2-3 den přijít na inj.decapeptylu-jak to probíhalo u tebe?bojím se,abych reagovala,aby mi narostla sliznice-v uterý jsem ji měla 4,5cm a aby se to hlavně stihlo do 25.11 když mám (objednanou ) dárkyni- hrozný,když to takhle musím napsat 🙄 šetři se maminko a ozvi se.
@marca22
A proč straší?měla bys to odbytý hezky pěkně najednou-já jsem chtěla vždycky dvojčátka 😀 Jedna známá nemohla otěh.šla na umělý,čekala dvojčátka a to jedno nechala odejít,normálně si ho nechala odebrat,to nepochopím,ještě tak ze zdr.důvodu,ale jen tak?A ted chce druhý,nejde to,tak jde znova na umělý-přála bych ji boží mlýny 🤐 A třeba nemůžeš spát nadšením a štěstím,že se to takhle krásně povedlo a nepotřebuješ žádný mrazáčky 😀
@anubis Asi i to je možný,já jsem zvyklá hlavně spát na břiše a teď nespím,protože se bojím a já dřív prostě jinak neusla,teď se akorát převaluju a nevim jak bych si lehla a čumim do tmy 😒 Já chci taky dvojčátka,ale trochu se bojim aby se nic nestalo,abych je donosila a tak. Jinak se nebojim že bych to nezvládala,myslím si že to bude stokrát lepší než mím miminko a třeba dvouleťáka,to by byl asi záhul větší. 😕
Ahoj holky,tak jsem to dostala a za hodku vyrážíme do gennetu.Jsem zvědavá co se už začne dít 🙂
Ahoj holky,jsem tu nová a chtěla jsem se Vás zeptat,jestli některá nevíte jak nasadit marvelon.Předepsala mi ho dr.v CAR,aby se mi sjednotila menstruace s dárkyní vajíček.Jenže všude se píše,že 1 až 5tý den a já to měla před týdnem a bojím se,aby za měsíc nebylo pozdě.Nasadit jsem měla tak v půlce března,ale pako jsem se nezeptala jak se to má.Nejde mi o ochranu před otěhotněním.Teď se modlím,aby mi nevolali,že je dárkyně a já budu v čudu.Do CAR se doktorky nedovolám,pouze na recepci a tam vědí prd.Díky,díky Irča
Ahoj
jsem studentka VOŠ zdravotnické, oboru všeobecná zdravotní sestra. Jako téma absolventské práce jsem si vybrala "psycho-sociální problematika asistované reprodukce". Tímto bych Vás chtěla požádat o pomoc s vyplněním dotazníků. Vše je anonymní. Ráda Vám koncem dubna pošlu výsledky mého průzkumu. Pokud máte zájem mi pomoct, napište prosím na email vodickova.karol@gmail.com.
Přeji krásný den 🙂
Ahojteaj ja som sa rozhodla otehotniet s darovanimy vajickami, uz som po ivf natural, ivf, icsi,uz nie som najmladsia, ale som zdrava, vsetko ako ma bit, ale nedary sa,,,som slovenka, pracujem v mnichove, preto som sa rozhodla do Plzne, dnes mi poslaly, rozpis kolko stoji cely zakrok, som samoplaticka, 85000 € ,neviem kolko je to v korunach, ale je to moc,,, viete mi poradit,,, kde to nie je az take drahe,,, diky
@slivo255 ahojky, zítra mám ET s darovanými vajíčky, je to moje. IVF a jsem taky samolátce, chodím do caru v Brně a cena by měla být kolem 95 000 korun, nepřepsala jsi se? a myslím že cena v různých carech je mezi 80-130 tisíci korunami, ta cena kterou jsi napsala je astronomická i když uberu nulu 😲
ahoj, najde se někdo, kdo má zkušenost s transferem vlastních i darovaných současně?
Jj první pokus,měla jsem štěstí 😊tak ať vám to klapne

@anubis Ahojky,děkuju. Na krev jdu až příští týden. Po provokačce bys to měla dostat do 10 dnů 😉