Oplodnění s darovanými vajíčky. Máte zkušenost?
Zdravím všechny ! Prosím Vás má tady někdo zkušenost s oplodněním s darovanými vajíčky ? S manželem nás nejspíše čeká tato jediná varianta a chtěla by jsem se o tom něco dozvědět . Budu vděčná za jakoukoli informaci, docela se toho obávám a taky máme obavy po finanční stránce. Nevíte zda na to pojišťovna taky něco přispívá? Moc děkuji
@lussinka88 jsem teprve 16den po ET.Tak na srdíčko je ještě hodně brzo ale váček by tam mohl být vidět.😃
@gabriellegwerien ahoj.Ja mam uplne stejnou diagnozu a bohuzel se mi nikdy otehotnet prirozene, s lekama ani pres klasicke ivf nepovedlo.Ale myslim, ze jsem spis vyjimka.Vetsinou zenske s timhle otehotni pozdeji, po uprave zivotospravy nebo po tom co jim vyvolaji ovulaci..
@princezna22 super, moc děkuji za info a držím pesticky at to vyjde☺ ja před sebou mám ještě nejaka vyšetření a pak uvidíme...
Tak dvě bublinky mám z sebe a 22.12na krev🙂jinak zbylo šest embryi-dvě zavedli a čtyři ještě chvíli nechají a ty co budou pěkný zamrazi.
@renci83 gratuluju moc, je to uzasny🙂
Holky tak nám zamrazili všechny čtyři bubliny.jsou vždy dvě a dvě a jedno je prý vždy trochu lepsi🙂
Krásný den🙂
Prosím o zkušenosti těch z vás které berou HA v kuse. Mám to tak naordinovano od gynekoložky z caru před umělým oplodněním darovanými vajíčky. HA beru, aby se mi nedělaly cysty. Bez pauzy jsem najela na druhé platíčko a mám vyzobáno 7 tablet. V tuto chvíli by jsem měla ms, kdybych po dobrání prvního pkatíčka udělala klasickou pauzu. Problém je ten, že už mě cca týden bolí v podbřišku jako u ms. Myslíte, že to může být tou HA ? Že je tělo zmatené ? V pátek jsem byla ba kontrole a jsem po gyn.stránce v pořádku. Moc díky 🎀
HA beru Benadeu
@tetalucina Děkuju, hlavně ať to spolu dotáhnem do konce. Ještě je to dlouhá cesta a může se cokoliv stát.
@kathlinkata ja bohužel s HA nemám zkusenost😎
@pajala v pohodě už se mi dostalo zkušenosti v jiné skupince. Prý to je normální 🙃🙂
@pajala Ahojky. Mám se dobře Děkuju. Nic mě nebolí, nic necítím. Jen občas píchnutí v podbřišku a večer nafouklé břicho😀. Jinak dnes jsem byla na ultrazvuku a byl tam vidět gestacni váček se žloutkem. Takže asi dobré. Příští týden jdu zase a prý by tam mohl být už vidět plod. Nemůžu uvěřit že to jde zatím tak hladce. Pořád si říkám že se něco zvrtne. Hrozně to teď letí ten čas. A co ty jak se máš? Něco nového? A jak se ty cítíš?
Ahoj holky dneska jsem skončila v nemocnici. Začala jsem krvácet dopoledne. Už jsem myslela že jsem potratila. Ale Mimi je naštěstí zatím v pořádku ale uvidí se dál co bude. Nechali si mě tu na pohlídáni.
@renci83 ahoj renci, jak ti je?myslim na tebe, at jste v poradku🙂jak dlouho si te nechaji v nemocnici?
@tetalucina Ahojky Děkuju za podporu.😃. Slíbili mě že si mě nechají jen přes víkend když bude vše v pořádku. Tak zítra nebo v úterý by mě mohli pustit. Krvácení už skoro není tak je to dobré. Dostávám léky na zastavení krvácení a jinak se se mnou nic neděje. Ale včera jsem už obrecela mimi.Myslela jsem že je to potrat a když mě doktorka ukázala ultrazvuk a ono bylo tam živé a zdravé tak jsem byla štěstím bez sebe.😍. Ale i tak se může cokoliv ještě stat.
@renci83 tohle mela loni kamaradka cpali do ni magnesium a dopadlo to dobre. Drzim palce ✊🏻

@renci83 vacek uz byl videt 13dni po KETu, embryjko nevim kolik. Ale pry se ukazuje kolem hcg 1000... kolikaty tyden jsi? U me videli mrnouska 5+1 i se srdickem 😉