icon

Oplodnění s darovanými vajíčky. Máte zkušenost?

elis84
16. srp 2011

Zdravím všechny ! Prosím Vás má tady někdo zkušenost s oplodněním s darovanými vajíčky ? S manželem nás nejspíše čeká tato jediná varianta a chtěla by jsem se o tom něco dozvědět . Budu vděčná za jakoukoli informaci, docela se toho obávám a taky máme obavy po finanční stránce. Nevíte zda na to pojišťovna taky něco přispívá? Moc děkuji

anzi
25. led 2017

@pajala neboj miminko to dozene,známá měla to samé,ale pak ten broucek to dohnal,hlavně se nestresuj 😉

kathlinkata
25. led 2017

@anzi taky sem si rikala to samy. Jestli a kolik bude mit vajec atd atd. Ale vyprdla sem se na to a jen se tesim. Ano mam obcas strach a plasim, ale pak si teknu ze jsme si smulu uz vybrali a pokud by treba nedoslo na et tak centrum dalsi pokus hradi. Neboj se a tes se. Ohledne ty prace je dobre, ze jsi to rekla tak jak to je. Doporucuju byt doma uz od et, kdyz tedy pises ze mas narocnou praci. Kord ted v tomhle pocasi 🙂

pajala
25. led 2017

@anzi urcite dozene jen v ten moment to člověka zaskočí.

pajala
25. led 2017

Holky nebojte vyjde to😀ja mela to samy a dokud nebyl et a nelezela jsem na sále a doktor mi nevkladal drobečky tak sem furt měla v hlavě jestli to všechno klapne-a ono to vyšlo. Když sem pak jela na krev tak sestřičky byli přesvědčený ze to vyslo ale ja tomu moc nevěřila protože sem si nějak jinak nepripadala a když pak odpo volali ze je krev pozitivní tak sem nemohla uvěřit.

anzi
26. led 2017

@pajala
@kathlinkata
Diky za podporu 🙂
Jde o to,že je to můj poslední pokus,můj chlap už to vzdal a přijde mi,že nejak tomu ani nevěří,že se to povede,musela jsem ho dlouho ukecavat.On je smireny s tim,že nebudeme mit děti a vůbec mu to nevadí,ale já bych si to jedno přála a doufám,že se povede 🙂

kathlinkata
26. led 2017

@anzi no tak to mi prijde trosku blby ten pristup tvyho partnera. S timhle bych se smirit nemohla 😑😢

pajala
26. led 2017

@anzi tak můj to byl čtvrtý pokus na pojistovnu-do dalšího bysme taky nesli-hlavně kvůli penězům a taky chlap byl naštvaně ze se nedaří a uz semnou do ventra taky nechtel chodit.ted naposledy kdyz sem jela na et (byl pracovne pryc) a kyd sem se ptala jestli dame jedno nebo dve embria -tak rekl-rekni tomu doktorovi at da kolik chce ale at uz to nejak udela at to vyjde.ty chlapy to vnimaji jinak.

anzi
27. led 2017

@kathlinkata já se mu taky nedivím,už jsem taky nechtěla jít po tom všem co jsme si tim vším prošly,ale chytli mě to na poslední dovce,že bych to jeste6 jednou zkusila.Já mam za sebou 4 IVF a 2 minimalky.Byla jsem těhotná přirozeně 3 krát,poprvé potrat koncem 3 měs.pak mimodelozne tehu a pak zamkle tehu,přišla jsem o vejcovody no a pak IVF,nechápu ani jednou těhu,jsme úplně v pořádku,embria nejvyšší kvality.Jak jsem měla mimodelozne tehu,tak jsem málem umřela,praskl vejcovod a ten pardon hnus vytekl do bricha.Takže už vás prejde chuť zase do něčeho se pouštět ☹

kathlinkata
27. led 2017

@anzi achjo tak to zase chapu ☹ na imunologii jste byli ??

anzi
30. led 2017

@kathlinkata ano byli,napsal mě i manželovi dr prednison ns 3 mes.jsme preleceni,měla jsem alergii sperma
Jak jseš na tom?Zítra jdes taky na kontrolu?Já jdu na 10 h,tak jsem zvědavá,pokud transfer bude 7,tak ještě jdu od 4 do 8 do práce,musím se s nima domluvit aspon na 10h,většinou vždycky jsem chodila na tu 9

kathlinkata
30. led 2017

@anzi zitra jdene v 9:30. Ja doufam ze uz mi reknou termin transferu potrebuju to rict v praci.

pajala
30. led 2017

@anzi
@kathlinkata holky držím palce na zítra at máte jen dobře zprávy.

kathlinkata
30. led 2017

@pajala dekujii 😊

anzi
31. led 2017

@pajala
Děkuji😘

kathlinkata
31. led 2017

Ahojky tak sliznice 8mm coz je dle dr slov dobre. Odber vajicek se darkyni trochu posune. Neptala sem se proc snad je vse ok.Vyfasovala sem 3 dalsi baleni estrofemu a den po punkci darkyne nasadim 2-2-2 utrose. 9.2 si tam zajdu pro nemocenskou a od 10.2 uz budu doma. Termin odberu vajicek jeste nevi. Napsala odhadem do zpravy 9-14.2. Hlen co mam je pry dobra zprava. 😊😊

pajala
31. led 2017

@kathlinkata to jsou skvěle zpravicky.u me taky dr když sem v pondělí byla na kontrole rekl-ue ut.nebo st.přijde darkyne ne kontrolu a ze to vidí na odběr do konce tydne-ve středu pak volala sestricka ze odber bude v pondeli takze buď v klidu🙂

kathlinkata
31. led 2017

@pajala no me hned napadlo jestli reaguje jak ma atd 😊😀 to beru dle sebe ze mi to prodluzovaly v predchozim ivf, protoze sem nereagovala, ale tak kvuli tomu si taky platime darkyni no.

pajala
31. led 2017

@kathlinkata ber to tak ze aspoň dozraje co nejvíc foliku🙂

kathlinkata
31. led 2017

Tak intralipidy nejsou. Prej nejskej zadrhel. A to uz tam udajne mely byt dnes, ze jim z lejarny volali v patek. Melo by to byt ale uz zitra a zavolaj mi abych vedela. A jeste ze misto intralipidu bude neco jinyho. Ucinek stejny jen pry modernejsi🙈😀
@pajala juju snad jich bude krasny pocet 🐣

anzi
31. led 2017

@kathlinkata
Já mám sliznici nic moc,jen 6mm,takže ještě mám nějaký sprej,jinak vždycky mám 8-9mm,v pátek jdu na kontrolu ,tak uvidíme,jsem s toho nešťastná,odběr asi o víkendu

kathlinkata
31. led 2017

@anzi kup si grepy!!!!!!!!!!! Neboj oba to dozene 😊 me nechali ten estrofem stejne. 3x denne tabletku. Jestli si nikdy nemela se sliznici problem tsk ona to dozene

pajala
31. led 2017

@kathlinkata
@anzi
Holky určitě vše klapne-doporučení z jiných diskusi-před transferem sklenku červeného vína a před a po ananas v jakékoliv podobě ✊✊✊

anzi
31. led 2017

@kathlinkata
@pajala
Diky za rady,tak dnes grep 😉

kathlinkata
31. led 2017

@anzi ☺️☺️

anzi
1. únor 2017

@kathlinkata
@pajala
Tak včera jsem si dala grepik,v praci si koupím ještě grepový juice ať to nezanedbavam 🙂
Včera dr nějak spěchala ani jsem se nevstihla zeptat na darkyni jak to s ni vypadá jen řekla,že asi odběr bude o víkendu,v pátek snad mi toho řekne víc
kathlinkata tobě řekla něco bližšího aspoň kolik bude mit vajíček?

pajala
1. únor 2017

@anzi
Holky vůbec se nestresujte-me dr neřekl taky vůbec nic jen ze mi sestricka zavolá kdy bude odber abysme přijeli a až druhý den mi volal kolik se oplodnilo a kdy bude transfer.kdyby bylo něco spatne tak to zastavi-tak se snažte být v klidu😉

kathlinkata
1. únor 2017

@anzi nerekla nic jeste to ani sama nemuze vedet stsle stimuluje 🙂

kathlinkata
1. únor 2017

@pajala ju me dr vcera rekla ze zavola az bude vedet termin opu darkyne 🙂

kathlinkata
1. únor 2017

Tak holky ted mi volaka dr ze si muzeme prijet pro ty intralipidy. Rikala ze se jmenujou fnoflipidy nebo tak nejak vubec jsem ji nerozumela po tel. Na netu mi to nic nenaslo. Mela jste je nektera? Nebudeme doplacet nic hradi to imunologie, ze to pry je levne

pajala
1. únor 2017

@kathlinkata no vidíš jak to vychazi✊

Strana