Oplodnění s darovanými vajíčky. Máte zkušenost?
Zdravím všechny ! Prosím Vás má tady někdo zkušenost s oplodněním s darovanými vajíčky ? S manželem nás nejspíše čeká tato jediná varianta a chtěla by jsem se o tom něco dozvědět . Budu vděčná za jakoukoli informaci, docela se toho obávám a taky máme obavy po finanční stránce. Nevíte zda na to pojišťovna taky něco přispívá? Moc děkuji
Ahoj holky jak se tu máte a čo je i vás nového?
@pajala ahojky u nas vse ok, v pohode 🌺 co ty?
@kathlinkata u me taky vše ok🙂29.4jsem se vdala a příští tyden začínám s p redporodnim kurzem.taky ut pomalu zařizujeme veci pro mimco-uz se moc těšíme.
@pajala ja se vdavam 26.8 uz se tedim ale sem zaroven tak normalne nervozni no 😊😀 copak cekate tedy? Pokud to neni tajemstvi ? 👶🏻
@kathlinkata není čekáme holcicku🙂musela sem na plodovku protože mi vyšly nějak špatné testy z krve takze to máme na sto procent.takže to máte jak my-chcete být svoji než se mimi narodi-to je bezva.ja měla strach aby bylo počasí a nakonec v pohode-pak taky abych se vešla do šatů a když sem na zkoušce skoro omdlela tak ještě jak přežijí obřad ale bylo to v pohode.teď čekáme na fotky tak sem napnuta jak dopadnou🙂.ny teda na obřadu měli dost lidi ale na obědě v restauraci jen rodinu-asi 20lidi a pak jsme jeli k nám domu-takze sem pořád řešila aby bylo vše v poho a bylo dost jídla a taky ty co u nás budou spát měli pohodlí a naštěstí se všem líbilo tak sem ráda.
Ahoj holky, tak já jdu nakonec na ivf s darovanými vajíčky v červenci. Aktuálně nám vybírají dárkyni. Jak to tady pročítám, tak to skoro všem klaplo? Je tady i nějaká úspěšná těhulka ve věku kolem 40 let?
Vyšel ti hned první transfer? Mě je 41 a po 2 ivf a 3 minimálkách jdeme do DV, tak doufám, že se nám zadaří.
Holky, řekly jste to svým gynekologům? Jsem z malého města a nechci, aby se to třeba přes doktorku nebo sestru dostalo ven + to nechci mít nikde zapsané, tak uvažuju, že jí to vůbec neřeknu?
@pajala děkuji, to by mě nenapadlo... já mám endometriozu + zvýšenou toxicitu proti embryům, což se dlouho nevědělo, takže jsem si "výstřílela" kvalitní vajíčka zestárla 🙂 a poslední 3 mini ivf nevydrželi vajíčka ani den. Tak moc doufám, že nám to vyjde... a mám radost, když tady čtu, že to si většině holek vyšlo <3
@violka15 Ahoj, ja sem to nerekla, ale pak se me primo zeptali na genetickych testech v centru a nebyla sem schopna zalhat. A sestra me teda docela sjela, ze sem to zatajila, protoze geneticke testy se prepocitavaji na vek a vek moji darkyne je jiny nez muj (darkyne je o 5 let mladsi nez ja, tak sem si rikala,ze ty testy vlastne vychazi hur nez by mely..). Kazdopadne sem ji pak ukecala, aby to do zpravy nepsala, takze moje gyndarka to zatim nevi a doufam, ze ani nikde jinde to nebudeme muset resit..
Ja jsem 9.den po ET, dve carky sviti na dalku. Ve stredu pujdu na krev, jsem hodne pri zemi, neb mam se svymi vajicky za sebou jedno ditko s postizenim, jedni biochemicke tehu a loni v unoru potrat. . . Takze jsem zvedava co ted kdyz mame vajucho od darkyne. Pak mame teda jeste dva mrazacky. . . . Beru prasku ze si prijdu jak chodici chemicka a k tomu obden Clexane.
Holky četly jste toto http://e.metro.cz/#strana=22 ???
@janunulinka ono to nebude tak horké, samy píšou, že jde o návrhy.... žádný zákon nepůsobí zpětně, takže i kdyby ta za 10 let protlačili, tak nás už se to týkat nebude
No já hlavně v přiznání "práva na reprodukci" nějak nevidím tu souvislost s tím, že by pojišťovny měly přestat přispívat heterosexuálním párům. Akorát to otevírá legální cestu k IVF pro single/homosexuály. Ale nikde není řečeno, že systém nebude fungovat tak, jak tomu právě už je v zahraničí - tedy že zdravý single člověk, který akorát nemá partnera, si to prostě hradí sám a tam, kde je důvod zdravotní, hradí pojišťovna.
@janunulinka to je hnusnyy
https://www.facebook.com/gennetclinic/videos/14... na to jsem ted narazila. 😊 nebylo receno vse ale jinak super
Ahoj holky tak mně čeká začátkem června ET s darovanými vajíčky, jsem po dvou neúspěšných s vlastníma ...je mně taky 43 let tak doufám že to vyjde s darovaným vajíčkem pocity z toho mám ale divný snad to vyjde....
Ahoj holky, už vás tu delší dobu pročítám a chtěla bych vám zdělit mé zkušenosti. Minulí rok jsem podstoupila IVF v Brně v Heliosu. Byli jsme moc spokojeni, akorád se nám nedařilo 2 ZTT. Tak jsme se rozhodli jít do dárkyně z duvodu mého věku 39. Jenže, ted je vše uplně jiné. Komunikace je na bodu mrazu. Jsou ochotni vám zdělit jen začátek a konec stim. mezitím nic, kvuli všemu se doprošuji. Na dárkyni jsem čekala 3 měsíce a nakonec se musela hledat jiná po OPU malo vajuch. Druhá dárkyně prodlužovali stimulku na odběr šla 31 den stimulky a odebráno 1 vajíčko. Pokaždé jsem byla ujištěna , že je vše ok. Ted mám 3 dárkyni a opět žádné info. Pět měsícu čekání a to jsme jim hned na začátku složili 50 tisíc. Prostě paráda. Všem vám moc přeju, at vám to vyjde a dočkáte se mimča🙂
@sisik10 tak to je mi líto ze jste měli takovou smůlu s darkyni-me teda jediný co na začátku řekli ze darkyne začíná pichat a ze ji nemají overenou (asi darovala poprve)ale kdyby se jim něco nezdálo tak to zarazi-naštěstí i když odber posunuly o pár dní z čehož jsem byla nervózní tak dopadl dobre-zavedli mi dvě embrijka a ještě máme 2+2 zmrazeny (vždy je prý jedno trochu horsi)to čekání je hrozný ale vydrz ja se pokoušela vždy taky dostat nějakou informaci ale je to asi všude stejně.budu držet palce aby to uz konečně vyslo❤
@sisik10 - já loni Jihlava Sanus..ale nebyla jsem spokojená tak od nového roku Brno reprofit a jsou úžasní jednou ivf s vlastníma ale bylo jen jedno vajíčko drželo se dobře ale po zavedení nic...ted na konci března jsem se rozhodla na dárkyni a řekla lékaři do týdne vyřešeno duben se už nestihl tak stimulace ted květen zítra odebrání vajíček a oplodnění kolem 5 června zavedení...takže čekání dva měsíce a stejně každý den se táhne pomalu a ted už doufám že vše vyjde jak má.....musíme věřit. A už něco víš???

Ahoj holky, je tady někdo, kdo byl na ivf s darovanými vajíčky v IVF Clinic Olomouc? Tento měsíc naposled zkouším minimální ivf a pokud se nepovede, jdeme do DV. Jak dlouho se čeká v IVF Clinic na dárkyni?