Oplodnění s darovanými vajíčky. Máte zkušenost?
Zdravím všechny ! Prosím Vás má tady někdo zkušenost s oplodněním s darovanými vajíčky ? S manželem nás nejspíše čeká tato jediná varianta a chtěla by jsem se o tom něco dozvědět . Budu vděčná za jakoukoli informaci, docela se toho obávám a taky máme obavy po finanční stránce. Nevíte zda na to pojišťovna taky něco přispívá? Moc děkuji
@pauline79 a zkoušela jsi to i s vlastníma?
Kdyz sou spatny vajicka neda se nic delat ,js to taky skousela a nejde to ted se uz pripravuju na cyklus s DV uz mam darkyni asi v pulce unora by to mnelo klapnout,ja cekala 1 mesic a uz mi volali ze maji darkyni a 1 mesic je na pripravu
Holky hlavu vzhůru ...já teky reprofit svoje vajíčka už staré tak DV dárkyně byla do měsíce 4 embryjka první se neuchytilo a druhé přijde na svět co nevidět - krásná princeznička....... držím pěsti a věřte že to štěstíčko přijde ...😅
Holky, já IVF Clinic Olomouc a taky jsem ve stavu čekání a ET by měl být kolem 20.2. Příští týden v pátek jdu na kontrolu, tak jsem sama zvedava, jak to bude dál....
@janunulinka jasne ze zkousela 🙂 3x vloni, a nic. Nikdy nic nedoslo do 5.dne. A po OPU jsem mela jen 5, 3 a 1 vajicko... od leta jsem se rozmyslela, jestli jit do darovanych, nebo ne, a uz vim, ze jit. Ted uz jen resim KDE 🙂
@pauline79 já zkouším první ivf a první cyklus zda budou moje vajíčka, pokud ne tak jdeme do darovaných
Tak dnes kontrola zda vaječníky reagují na zvýšené hormony a něco vytvoří a bohužel, žádná reakce. Tak jsme navýšili dávky a v pondělí se uvidí ☹ ztrácím naději, že se u mě něco stane a něco bude ☹
Tak v pondělí vaječníky bez reakce na zvýšené hormony, obávám se že už je ani nerozjedeme ☹ Holky ještě uvažuji nad dlouhým protokolem. Uvidím co na to řekne můj doktor, teď jsem na kontrolu při stimulaci chodila k jinému, bohužel i podle něj ty vaječníky nefungují a přiklání se k DV, ale chápe, že se nechci vzdát tak snadno a bojuji ☹
Ahojte holky, tak po 2 měsíční pauze s přípravou na transfer( (užívala jsem klimonorm má podpořit teď růst sliznice). Včera kontrola a doktorka mi řekla že vidí lehkou funkcí vaječníku, jsem z toho zmatená, vaječníky mi nemají vůbec fungovat. No jinak mám teď na 3 dny menopur, pak estrofem a ve středu Utz. Piju červené , čerstvé grepy, vývar, červenou řepu, tak snad naroste 😊
Skus i kazdy den 2 lzycky lnenych pomletych seminek do jogurtu ,lnene seminka odporuceji porodni sestry ve svycarsku na rust sliznici
@nuffikterka Ahojky, co je to ten klimonorm? To je nejaky lek, doplněk? Budu mit na podzim pripravu na transfer a mam problémy se sliznici, tak ze bych tomu trochu pomohla....
@eviks já ho mám na menzes, jinak bych ho neměla, je to na předpis. bere se jako antikoncepce, ale není to antikoncepce 21dní a v 7 denní pauze přijde ms
@eviks jj je to na předpis. Doktorka mi to doporučila na dva měsíce. Sliznice skoro žádná a reakce na léky taky nic moc. Tak jsem brala klimonorm( dává se ženám po přechodu) a teď bych měla lépe reagovat na hormony. Tak uvidím ve středu zda to zabralo
@loridagy je zrovna dneska jsem byla ve zdravé výživě, no tak v sobotu musím koupit. Jsem jak blazen, léky ,injekce, víno,grepy,vývar, bejby čaj, kontryhel koupele, zdravá strava 😂😂.
@nuffikterka no ja taky beru 3×denne estrofen piju grepovy dzus a aspo 2-3litre tekutin kontryhel a malinak caj a seminka v jogurte no a 1 dc cervenyho vina zacnu pit za par dni jo to pry moc dobry pred transferem a v den transferu pusobi to jak lepidlo tak vyskousim,jinak ja jim vsechno na stravu moc nekoukam a kdy mas transfer?
@loridagy já mám zítra ještě injekci menopur a hned i nasadit 3x denně estrofem. a ve středu se jedu ukázat, jestli něco naroste . zatím jsem se ještě nikdy nedostala ani na minimální výšku sliznice. tak doufám že už to klapme. mám za sebou jeden Ket, ale sliznice byla nízká, bylo to hop nebo trop. já teda víno piji už od 1. dne cyklu, ted jsem zapojila i červenou řepu 🙂
A ty už víš kdy bude transfer?
Ahoj, chci se zeptat může se ten Klimonorm brát i s Prednisonem? Duben,květen chceme jít do 5ivf bohužel už hůře reaguji je mi 41 naposledy jsem měla puregon cca celkem 1200 jednotek byla to minimálka tak bylo jen jedno vajíčko a nakonec to nevyšlo. Chci se domluvit s doktorem na tom Prednisonu a řekla bych mu i o ten Klimonorm jestli napomáhá lepší reakci na hormony.
@kolapav ahoj, já nevím jestli to někomu taky doktor doporučí. Já jsem takový specificky případ, a hlavně vůbec nevím jeste zda to zabralo . A pokud ti fungují vaječníky tak asi spíš ne . Je to pro ženy po menopauze. Každý doktor Car má své techniky, leky
@nuffikterka tak transfer bude mezi 15.2-20.2,presnej datum se dozvim 9.2.to du k Dr.aby mi skontroloval sleznici jak je vysoka,a 9.2.ma i darkyne ultrazvuk jak je na tom a jak zraly sou vajicka,asi mezi 12.2 az 15.2.ji budou brat vajicka
@loridagy tak to budu držet palce , ať vše dobře dopadne 🌻😊
@nuffikterka dekuji moc,uz sem nervni...vzdy na to myslim,dofame ze darkyne bude mit dost dobrych vajicek,je to po prve co dem do darovanyvh vajicek a verime ze nam to hned vyjde,budu informovat predbezne co a jak😉

@pauline79 ja mam skusenosti jenom s Fertility Praha a tam sem moc spokojena,taky dem do DV ,skouseli sme vlastni IVF 2 krat jednou sem pitratila v 7 tydnu po druhe to nevyslo,mne rekli ze mam proste stary vajicka,ja sem v prosinci oznamila na klinice ze at nam najdou darkyni(napsali sme podminky co chceme a co ne )a zacatkem ledna uz mi volali ze maji darkyni,na tranfer du nejak 15-20.2,ale v nekterych klinikach je cekaci doba treba 6 az vic mesicu