Pronatal Genus - Kolín, jaká byla spokojenost?
Ahoj holky, chystám se s žádankou na laparku do Kolína, v Pronatalu jsme už s přítelem byli, ale v Praze, Kolín je pro nás ale blíž. Chci se zeptat, jestli jste už některá v Genusu byla a jaká byla spokojenost? U nás Pražský Pronatal moc neobstál 😒 tak doufám, že Kolín bude lepší 😎
@uzovka68 ahoj mas to psane co mas Luveris 1 tak pichas tu ampkuku a gonal si nastavujes pero na tu davku podle dne. Je to narocny, jednotlive dny si radsi skrtej at se neseknes ve dnech.. mohly by ti drive uzrat vajicka a samovolne se uvolnit co by byla skoda vzhledem k tem prachum co to stoji🙂 a hlavne vsechno jsou to hormony tak je treba to fakt dodrzovat
@belinka013 je dekuju jo jo picham sito podle rozvrhu
@uzovka68 a jak to snasis? Uz jsi mela kontrolni ultrazvuk? Jeste je dobry k tomu hodne pit a hodne bilkovin, ja jsem si koupila protifar a pridavala do jidla.
@belinka013 snad to snasim dobre akorat semy chce spat a to v praci nejde no snazim se hodne pit co to je ten protifar me nikdo nic nerek jen mam ve sprave napsanej nutridrink pri nechutenstvi k jidlu ale to nemam
@pajule88 uz jsem se objednala jedu tam zitra na ultrazvuk a rovnou pred operacnim vysetrenim ale nevim jestli to neodlozi mam bile krvynky v moci
Taky nevim na co je ten luverys jen my rikaly zemy budou muset dat vetsi davky a vic toho asi proto aby se nam to povedlo poprve nam to nevyslo meli jsne tri vajicka a jen jedno se uchytlo ale nepovedlo se
@uzovka68 protifar je cista bilkovina, prodavaji ho v lekarne. Byl asi za 200Kc, a vydrzi na mesic takze se vyplati podstatne vic nez nutridrink. Luveris je myslim podpurny hormon k tomu aby vajicka byla zrala. Tak se drz!
@belinka013 dekuju zitra siho koupim
@belinka013 tak jsem si to koupila v lekarne a name pet folikulu na jedne strane ale na druhe jen jeden ale doktor byl docela nadsenej jedu tam pristi stredu a dali my jeste jedny injejce
@uzovka68 tak to je hezky 🙂 drzim pesti! Protifar jsem jedla 1odmerku 3krat dene. At rostouu hezky dal!!!
A do ceho sis davala vsude te protifar taky mam radost byla bych moc rada kdybi seto povedlo
Zdravim mam tady zas rozpis myslite ze ten cetrotyde mam dneska taky pichat a natom mam taky rozpis tomy rozepisovala sestra nejdriv asi trikrat to pocitala jak my budou vychazet davky ale nejak se i spletla tak zase pocitala znova tak si nejsem moc jista jestli je tady jeste nekdo kdo toto vse uzival a vyznal se v tech rozpisech budu moc rada za pomoc a docela nam to dnes dopadlo dobre mame na jedne strane 5 folikulu ale na druhe jen jeden
@uzovka68 do sklenici mlika a do jogurtu, i do bramborove kase. Moc mi pomohl a 4l vody k tomu, mudr myslel ze budu mit OHSS a timhle jsme to krasne zvladly. Mam totiz polycyst.vajecniky a pri stimulaci mi uzralo 30 vajicek.
Tak u mě první pokus v Pronatal Kolín nevyšel, teď jsem byla na KET a včera podle krve to opět nevyšlo ☹ Nějak začínám ztrácet naději a přemýšlím zda zkusit ještě jeden KET před vánocemi. Jak dlouho holky už do Pronatalu chodíte?
@michalka1403 To mě moc mrzí :( Ale neztrácej hlavu, ono to jednou určitě vyjde. Musí! Nechceš si ten další pokud nechat až na začátek roku? Až budeš odpočatá po Vánocích? Třeba budeš mít i jiné myšlenky atd.
Můžu se zeptat, jak vlastně KET probíhá? A počítá se do těch 4 pokusů? Já čekám na // po 1. IVF, v centru jsme rok.
@pajule88 Ket si hradíš sama, do 4 pokusů od pojišťovny se nepočítá a vložení je stejné jako u Etu, buď máš ket v nativu, bez léků nebo řízený ket, kdy bereš léky, nemáš ovulaci a dle sliznice se provede transfer.
@michalka1403 My et nic, ket dvou se povedl, skončil potratem, a druhý Ket jsem 17 tt 🙂, chodili jsme rok a povedlo se

@uzovka68 ahoj, ano je to tak gonal i luveris rano. cetrotide az 6.den vecer. Nahoru nad cisla si dopln datumy. Ja jsem mela skoro ten samy rozpis, jen gonalu 225 kuli OHS. Drzim pesti!