Pronatal Genus - Kolín, jaká byla spokojenost?
Ahoj holky, chystám se s žádankou na laparku do Kolína, v Pronatalu jsme už s přítelem byli, ale v Praze, Kolín je pro nás ale blíž. Chci se zeptat, jestli jste už některá v Genusu byla a jaká byla spokojenost? U nás Pražský Pronatal moc neobstál 😒 tak doufám, že Kolín bude lepší 😎
@salenas takže jsi celkem byla na třech transferech? Moc gratuluji. Já už mám skoro 7 letou dceru a na jaře mi sebrali vejcovody. Jinak by nebyl problém ☹
@michalka1403 ty už máš za sebou 2x ivf ? Et vždy po dvou,že máš poslední cyklus ivf na pojištovnu ? Já být tebou,jdu do dalšího ponusu hned !
@michalka1403 a jaký máš ket,řízený ?
@michalka1403 jo,druhý se povedl na chvíli, třetí transfer posledního bojovníčka vyšel,ale žiju ve strachu,musím věřit a doufat
@salenas ne ne. Pořád jsem ve stádiu 1.IVF že kterého mám ještě 8 mražáčků. Až je vyčerpám tak mi pojišťovna zaplatí ještě jedno IVF. Zkrátila jsem si to totiž ze 4 IVF na 2 jelikož jsem při prvním transferu zavedla dvě vajíčka.
@michalka1403 tak máš po tomhle ivf cyklus nárok ještě na dva,ale přeju,at to není potřeba!
@salenas jj.mam řízený KET. Aspoň teda myslím. Pokaždé totiž mafasuji hromadu prášků a ovitrelle.
@salenas No doufám že to brzy vyjde. Je to náročné, ale co ti budu povídat. Hlavně se opatruj 🙂
Dávala jste si některá embryoglue?
Já jsem si ho teď při KET dala a ničemu to právě nepomohlo.
@michalka1403 čekáte na ovulku nebo ne ? při řízenem není ovulace. Při prvním ketu jsem lepila náplasti a zaváděla crinone plus prednison,při druhém ketu,též řízený,jsem před ketem,po ketu a za dalších pět dní,celkem třikrát píchala ovitrelku a denně do zadku agolutin a pomohlo!
@michalka1403 při prvním ketu,pak už ne
@michalka1403 Dárek by to byl úžasný, to je pravda. Ale co když...To je právě ono, že nevíš, co bude.
@pajule88 já měla teď první KET a zaváděla jsem crinone, brala predmison a estroferm a před transferem jsem píchala dvakrát ovitrelle a ještě pak jednou po transferu. Takže řízený 🙂
@pajule88 no právě. Nerada bych měla zkažené svátky. Nejspíš to asi nechám na leden.
Holky a po kolika jste dávali vajíčka. Já vždy dvě a nic. Tak přemýšlím jestli to nezkusit jen s jedním. Myslíte že pokud se dají dvě a z nich je jedno špatný, že to může uškodit tomu druhému ?
@salenas já měla teď první KET a zaváděla jsem crinone, brala predmison a estroferm a před transferem jsem píchala dvakrát ovitrelle a ještě pak jednou po transferu. Takže řízený 🙂
@michalka1403 já nevím,dali jsme dvě,chytlo se to,ale ne na dlouho,taky jsem si říkala,jestli právě to jedno nestáhlo to druhé,nevím....
@michalka1403 jojo,já nechtěla čekat,jestli mi sliznice naroste nebo ne,po stimulce jsem s ní začla mít problémy. po těch třech dávkách ovitrelky jsem ani nemusela testovat,ovu i těhu stále dvě čárky a když mě řekli hodnotu hcg,téměř 4 tisíce,nevěřila jsem jim,že jsem těhotná 😀
Zdravím 🙂
Nevíte do jaké nemocnice/kam posílá Kolínský pronatal ženy na laparoskopii když je třeba? Do Kolína nebo do Prahy? Díky 🙂
@michalka1403 my u ket embryoglue meli,transrerovali 2 embrya a 1 se uchytilo. Nyni jsem ve 32tt. Jinak my meli jedno ivf,to nedopadlo a na mrazeni nic nezbylo,pak druhe ivf,tam transfer taky nedopadl a vysel nam az nasledne ket. Prala bych vam vsem,aby se vam co nejdrive zadarilo,ty nervy jsou strasny.
Jinak s tim,jestli jedno neuchytivsi embryo mohlo uskodit zdravemu - ja si myslim,ze ne.. nebo teda ja zacala 21.den po ket jednodenne krvacet a to si myslim,ze to to jedno vzdalo,ale druhe zustalo.. verim spis,ze problem ne treba hematon,kterej by mohl zdrave embryo pri odchodu z delohy s sebou stahnout.. navic na forech je dost holek,co nechaly zavest dve a chytlo se jedno.. holky,proste to chce verit a doufat a nepremyslet nad blbostma.. i kdyz ja mam co rikat,ja se po nepovedenem et ptala mudr,zda za neuspech nemuze to,ze jsem mela zacpu a tlacila na wc😁 ale obecne si rikejte, ze zdravy embryo prezije a to spatny zanikne.. priroda to tak proste zaridila
@anetka1701 ja byla v nemocnici dle mista bydliste
Jinak me jeste zaujalo to s tou ovulaci - pri stimulaci na ket tedy nedojde k ovulaci,tj.vajicko se z vajecniku neuvolni? Jsem i tom nedavno premyslela.. ze preci jako neoplodnene by pak muselo odejit s krvacenim,ale po uspesnem et se nekrvaci...
@anetka1701 já jsem byla na laparoskopii v Kolíně. Jednou v lednu a jednou v březnu. Myslím ale že záleží na vás kam půjdete.
@michalka1403 ahoj ja tam byla vloni ale taky nam to nevyslo protoze sme meli i same starosti a hlavne me na jedne strane nefynguje moc vajecnik jen ten jeden je dobry tak sne to nechali a tet po druhy jsme to sli skusit po pulroce znova zitra yz jdu navyndavani vajicek tak jsem zvedava jestli se uchyti.
Byli jseme vcera na ultrazvuku a na leve strane mam tri folikuli 20 mm pak jeden 14.5mm a dalsi 13.5mm tak na zitra me uz objednali na 6.30 na vyndavani vajicek ze neni naco dal cekat tak nevim jestli vi co delaj uz si to moc preju aby to nam vyslo
@anetka1701 záleží na vás, kam budete chtít jít

@pajule88 KET probíhá úplně stejně jako ET. Já jsem měla hodně vajíček. Celkem mi jich odebrali 20 a 14 jich bylo schopných zamražení. dávám si je po dvou protože jsem si je po dvou nechala zmrazit.Momentálně mi tam zbývá ještě 8 vajíček což jsou 4 pokusy a pak mi pojišťovna přispívá ještě na jedno celé IVF. No tak mám takové nutkání to zkusit ještě teď v prosinci. Pokud by to vyšlo tak bychom to věděli na štědrý den a byl by to hezky dárek, ale pokud by to nevyšlo tak budu mít zkažené svátky. Ach jo... Co teď?