Pronatal Genus - Kolín, jaká byla spokojenost?
Ahoj holky, chystám se s žádankou na laparku do Kolína, v Pronatalu jsme už s přítelem byli, ale v Praze, Kolín je pro nás ale blíž. Chci se zeptat, jestli jste už některá v Genusu byla a jaká byla spokojenost? U nás Pražský Pronatal moc neobstál 😒 tak doufám, že Kolín bude lepší 😎
@michalka1403 muzu se zeptat jak je to s tim prispivanim od pojistovny?? Ona tedy proplaci 3x cele IVF? myslela jsem,ze odberou vajicka a to se pak musi rozdelit na 3 nebo 4 pokusy...? Nebo je mysleno 3x odber vajicek?? Sem z toho zmatena... ja mam za sebou teprve prvni IUI a cekam na vysledek...
@lilavatty Pojišťovna ti přispívá na 4 celé cykly IVF v případě, že sis při prvních dvou pokusech nechala zavést jedno embryo. Počítá se transfer čerstvého nemraženého embrya .. ET.
Takže pokud máš v rámci první stimulace IVF odebráno více vajíček, oplodněné se zamrazí a přistoupí se k prvnímu transferu ET. Pokud se nezadaří, přistupujete ke transferu zamraženého embrya .. kryoembryotransfer .. KET a ten se do cyklu prvního IVF nepočítá, pojišťovna ti ho nehradí, takže si klidně můžeš nechat zavést dvě embrya a nepřijdeš o 4tý hrazený cyklus IVF.
Pokud se ani tak nezadaří, nemáte už mražené, podstupujete druhý pokus IVF a zase se to opakuje, ET a pokud je něco k zamražení, zamrazí se, a když třeba zamrazíte 8 vajíček, máš 8 pokusů, které si hradíš sama, zhruba kolem 8000 Kč.
snad jsem to napsala trochu srozumitelně, prostě při trabsferu čerstvého je lepší 1 vajíčko , abys nepřišla o ten 4tý pokus 🙂
@salenas lépe bych to nenapsala. Za KET platím 6.700,- + 2.500,- se přihlásí za embryoglue pokud ho chceš.
a doporučuji vřele všem před stimulací a i po stimulaci Inositol, na kvalitu vajíček a řádně silnou ovulaci !
Ja beru Inofolic a manzel Folandrol...
Ja chodila k Budkovi a spokojenost. Jinak myslim,ze jsem to tu uz psala,ale ten Inofolic lze za peknou cenu sehnat na sleky.cz,asi tak o 120kc na krabicce levneji nez v lekarne. Vyzvednout lze v drogerii.. teta nebo martina,ted nevim..
@lilavatty
@kaatule jojo, taky jsem kupovala jedině přes net. inositol může právě i mužskej, na lepší počet a rychlost spermií, proto se pak i vyplatí čistá dávka myo inositolu. Ta fertiprona má stejné složení inositolu a navíc štěpenou, ta je fain pro ženy, co nevědí, zda jim tělo umí listovku rozštěpit.
Taky budka, ale poslední transfer mě dělal ten druhý, já ho viděla potřetí v životě, dvořák ? přišel pozdě na transfer a když dokonal dílo pravil táák, zaparkováno, zaparkoval dobře 🙂
Me ma na starosti taky Budka,ale IUI mi ted delal Dvorak... a jsou super oba dva ☺
@kaatule já měla dvořáka při první návštěvě caru a tam mi řekl, že klinika má i svého ornitoologa, chlámala jsem se ještě v autě :D, pak jsem ho měla ještě při inseminaci a od stimulace pouze budku, až u třetího transferu se objevil, budka měl dovolenou a dvořák přišel pozdě, protože byl v praze vyřizovat pokutu za rychlou jízdu :D no a pak zaparkoval 🙂
Já také chodím k Budkovi. Tak snad se mu také podaří dobře zaparkovat 😀
Ahoj salenas tak to je dobry ze cekate v patek jsem byla na vyndavani vyndali jedno zitra rano mam volat do ivf do laboratore jestli roste strasne se bojim uz bych si moc prala mimi
Kdo byl v patek na vyndavani vajicek a dnes rano ma se volat tak dejte vedet jak ste dopadli taky jsem zvedava jak to vijde moc se bojim
Ahojky, nevite prosim od kdy maji v Pronatalu zavreno pres ty svatky??? Dekuji
@uzovka68 Čím víc se budeš stresovat,tím cesta bude delší. Po potratu jsem byla neštastná,zbýval nám poslední bojovníček,nevěřila jsem a plánovala dál,že si prostě půjčíme prachy a půjdeme hned do dalšího ivf,na ket jsem nemyslela,užívala si sluníčka a rovnou jsem si zažádala na pojištovnu,schváleno a žádost nám ted v půlce listopadu propadla 🙂. já vím,že je to těžké,ale hold se musí tělo zbavit strachu a nervů,podpořit ho vitamíny a žít

@uzovka68 ano, povedlo a snad už bude dobře 🙂 držím palečky, aby to klaplo 🙂