icon

Pronatal Genus - Kolín, jaká byla spokojenost?

terim
11. led 2014

Ahoj holky, chystám se s žádankou na laparku do Kolína, v Pronatalu jsme už s přítelem byli, ale v Praze, Kolín je pro nás ale blíž. Chci se zeptat, jestli jste už některá v Genusu byla a jaká byla spokojenost? U nás Pražský Pronatal moc neobstál 😒 tak doufám, že Kolín bude lepší 😎

salenas
24. lis 2016

@uzovka68 ano, povedlo a snad už bude dobře 🙂 držím palečky, aby to klaplo 🙂

lilavatty
24. lis 2016

@michalka1403 muzu se zeptat jak je to s tim prispivanim od pojistovny?? Ona tedy proplaci 3x cele IVF? myslela jsem,ze odberou vajicka a to se pak musi rozdelit na 3 nebo 4 pokusy...? Nebo je mysleno 3x odber vajicek?? Sem z toho zmatena... ja mam za sebou teprve prvni IUI a cekam na vysledek...

salenas
24. lis 2016

@lilavatty Pojišťovna ti přispívá na 4 celé cykly IVF v případě, že sis při prvních dvou pokusech nechala zavést jedno embryo. Počítá se transfer čerstvého nemraženého embrya .. ET.
Takže pokud máš v rámci první stimulace IVF odebráno více vajíček, oplodněné se zamrazí a přistoupí se k prvnímu transferu ET. Pokud se nezadaří, přistupujete ke transferu zamraženého embrya .. kryoembryotransfer .. KET a ten se do cyklu prvního IVF nepočítá, pojišťovna ti ho nehradí, takže si klidně můžeš nechat zavést dvě embrya a nepřijdeš o 4tý hrazený cyklus IVF.
Pokud se ani tak nezadaří, nemáte už mražené, podstupujete druhý pokus IVF a zase se to opakuje, ET a pokud je něco k zamražení, zamrazí se, a když třeba zamrazíte 8 vajíček, máš 8 pokusů, které si hradíš sama, zhruba kolem 8000 Kč.

snad jsem to napsala trochu srozumitelně, prostě při trabsferu čerstvého je lepší 1 vajíčko , abys nepřišla o ten 4tý pokus 🙂

lilavatty
24. lis 2016

@salenas jo az takhle?😮😮 ja prave myslela,ze je mysleno jeden odber vajicek a z toho maximalne 4 transfery (ET i KET).... tak to pak jo. ☺ to je dobry ..

salenas
24. lis 2016

@lilavatty nene, Ketů můžeš mít kolik chceš ( dle zásoby).
My na jeden cyklus IVF měli ET, KET-nevyšel a KET, který vyšel a jsem na začátku 18 týdne 🙂

kaatule
24. lis 2016

@salenas aha,to jsem nevedela 😊 dekuju

lilavatty
24. lis 2016

@salenas gratuluju ☺j

michalka1403
24. lis 2016

@salenas lépe bych to nenapsala. Za KET platím 6.700,- + 2.500,- se přihlásí za embryoglue pokud ho chceš.

salenas
24. lis 2016

a doporučuji vřele všem před stimulací a i po stimulaci Inositol, na kvalitu vajíček a řádně silnou ovulaci !

lilavatty
24. lis 2016

Ja beru Inofolic a manzel Folandrol...

salenas
24. lis 2016

@lilavatty jj, tak pokud půjdete na ivf, chce to dva sáčky denně. Lépe vyjde Fertiprona, má v sobě ještě navíc kyselinu listovou štěpenou nebo Inositol v čisté formě.

lilavatty
24. lis 2016

@salenas ja sehnala 3xkrabicka Inofolicu+k tomu zdarma Folandrol za 850 ☺ me ho doporucil primo doktor v Pronatalu...☺k jakemu kdo chodi doktorovi??

kaatule
24. lis 2016

Ja chodila k Budkovi a spokojenost. Jinak myslim,ze jsem to tu uz psala,ale ten Inofolic lze za peknou cenu sehnat na sleky.cz,asi tak o 120kc na krabicce levneji nez v lekarne. Vyzvednout lze v drogerii.. teta nebo martina,ted nevim..

salenas
24. lis 2016

@lilavatty
@kaatule jojo, taky jsem kupovala jedině přes net. inositol může právě i mužskej, na lepší počet a rychlost spermií, proto se pak i vyplatí čistá dávka myo inositolu. Ta fertiprona má stejné složení inositolu a navíc štěpenou, ta je fain pro ženy, co nevědí, zda jim tělo umí listovku rozštěpit.

Taky budka, ale poslední transfer mě dělal ten druhý, já ho viděla potřetí v životě, dvořák ? přišel pozdě na transfer a když dokonal dílo pravil táák, zaparkováno, zaparkoval dobře 🙂

kaatule
24. lis 2016

@salenas 😁😁😁 on je dvorak takovej srandista,no. Kolegyne k nemu chodi normalne na gyndu a vzdy ji odrovna nejakou takovouhle hlaskou. Me delal ket budka,ale dvorak tam byl taky. Se na nas prostridali,ptz se mnou tam byla holka a ty zase dekal ket dvorak a budka se dival😊

lilavatty
24. lis 2016

Me ma na starosti taky Budka,ale IUI mi ted delal Dvorak... a jsou super oba dva ☺

salenas
24. lis 2016

@kaatule já měla dvořáka při první návštěvě caru a tam mi řekl, že klinika má i svého ornitoologa, chlámala jsem se ještě v autě :D, pak jsem ho měla ještě při inseminaci a od stimulace pouze budku, až u třetího transferu se objevil, budka měl dovolenou a dvořák přišel pozdě, protože byl v praze vyřizovat pokutu za rychlou jízdu :D no a pak zaparkoval 🙂

michalka1403
24. lis 2016

Já také chodím k Budkovi. Tak snad se mu také podaří dobře zaparkovat 😀

uzovka68
27. lis 2016

Ahoj salenas tak to je dobry ze cekate v patek jsem byla na vyndavani vyndali jedno zitra rano mam volat do ivf do laboratore jestli roste strasne se bojim uz bych si moc prala mimi

uzovka68
28. lis 2016

Kdo byl v patek na vyndavani vajicek a dnes rano ma se volat tak dejte vedet jak ste dopadli taky jsem zvedava jak to vijde moc se bojim

lilavatty
28. lis 2016

Ahojky, nevite prosim od kdy maji v Pronatalu zavreno pres ty svatky??? Dekuji

salenas
28. lis 2016

@lilavatty loni od půlky prosince,takže to bude letos asi podobné

salenas
28. lis 2016

@uzovka68 Čím víc se budeš stresovat,tím cesta bude delší. Po potratu jsem byla neštastná,zbýval nám poslední bojovníček,nevěřila jsem a plánovala dál,že si prostě půjčíme prachy a půjdeme hned do dalšího ivf,na ket jsem nemyslela,užívala si sluníčka a rovnou jsem si zažádala na pojištovnu,schváleno a žádost nám ted v půlce listopadu propadla 🙂. já vím,že je to těžké,ale hold se musí tělo zbavit strachu a nervů,podpořit ho vitamíny a žít

lilavatty
28. lis 2016

@salenas dekuji

uzovka68
28. lis 2016

@salenas tak uz to mam zasebou tet potvurka aby se chytla a cekali mali mimi

salenas
28. lis 2016

@uzovka68 jez ananas,žádná horká koupel,dnes odpočívej a zítra začni fungovat tak,jak jsi byla zvyklá

lilavatty
28. lis 2016

@salenas Maji otevreno az do 21 12.☺

salenas
28. lis 2016

@lilavatty tak vida 🙂 máte ještě něco v plánu na prosinec ?

uzovka68
28. lis 2016

@salenas ten tady mam a ten protifar mam taky uzivat kyselinu listovou mam cosi brala vse

uzovka68
28. lis 2016

@salenas nechala jsem si napsat neschopenku

Strana