icon

Pronatal Genus - Kolín, jaká byla spokojenost?

terim
11. led 2014

Ahoj holky, chystám se s žádankou na laparku do Kolína, v Pronatalu jsme už s přítelem byli, ale v Praze, Kolín je pro nás ale blíž. Chci se zeptat, jestli jste už některá v Genusu byla a jaká byla spokojenost? U nás Pražský Pronatal moc neobstál 😒 tak doufám, že Kolín bude lepší 😎

anitram111
17. únor 2017

@salenas dekuji 😉

anitram111
17. únor 2017

@fofina a co ty? Jak se dari u Tebe?

fofinha
17. únor 2017

@anitram111 taky drzim pesti!!! my jsme uz skoro prezili tyden cekani na pgd a je to teda silena doba! porad na to musim myslet, ale vim ze nevymyslim nic! jooo, Budka je skvely!!! ja uz kolikrat premyslela, ze musi byt silene ukecany po tom dni, kdyz porad tem zenskym neco povida!

salenas
17. únor 2017

@fofinha u mě moc ukecaný nikdy nebyl,info jsem z něho tahala,ale při posledním transferu jsem měla dvořáka,ten byl ukecaný, přijel pozdě na transfer, já zaslechla jak říká sestrám,že v tý praze dostal pokutu a že platil málo a když provedl transfer,povídá, a je zaparkováno :D

blankitka
Autor odpověď smazal
salenas
19. únor 2017

@blankitka odložit se to nedá,bud vás objednají na víkend, nebo píchnete pregnyl a udělá se to ten den,spermie si počkají

michalka1403
19. únor 2017

Ahoojik holky, tak zítra
mě čeká 3.KET 🙂 Držte palce. 🙂 snad už se zadaří 🙂

michalka1403
20. únor 2017

Ahoojik holky. Mám dotaz. Mám si 24 h po KETU píchnout Decapeptyl. Dostala ho některá z Vás taky? Popravdě při tom množství informací ani nevím k čemu se píchá po KETU ☹

salenas
20. únor 2017

@michalka1403 ten se píchá na vyvolání ovulace, jelikož ho máš po ketu, tak to bude na zkvalitnění sliznice při přenosu embrya, ale nejlépe proč? ti odpoví lékař, zavolej si tam 🙂
já si po ketu píchala otrivelle, to je podobné.

michalka1403
20. únor 2017

@salenas Já právě píchám také ovitrelle. Teď jsem píchala 14.,19., a budu píchat ještě 24. Ale dal mi ještě pro zvýšení úspěšnosti tuhle která se píchá 24h po transferu. Úplně mi ale vypadlo na co přesně to je 😀

salenas
20. únor 2017

@michalka1403 normálně na ovulku a co je na ovulku,je i na sliznici a zvýšení lh hormonu

verunkadar
20. únor 2017

@lussinka88 teď jsem se zacetla a mám zvýšený prolaktin 36,2. Rozmezí je 2,80-29,20. Ale doktor mi neřekl ani slovo k tomu. Jak to funguje, ten prolaktin je také velice důležitý k fungování, že?

lussinka88
20. únor 2017

@verunkadar uplne nevim jak to funguje u IVF, ale obecne prolaktin blokuje ovulaci... takze se nasazuje dostinex a ten by mel srovnat hodnotu do normalu. Ale ve vztahu k IVF nevim. Kazdopadne bych se ho zeptala 🙂

verunkadar
20. únor 2017

@lussinka88 tak snazime se i bez IVF. Druhý pokus je jen poslední šance moje. Min rok jsem to měla dobré a teď koukám, že tam je zvýšení. Tak až tam cca za měsíc půjdu, tak to musím s nimi probrat.

blankitka
Autor odpověď smazal
salenas
22. únor 2017

@blankitka to nevadí,kdyby praskly o víkendu,tím že to bude inseminací, budou tam spermie dřív. Ale vychází to,folík roste zhruba dva mm denně,takže neděle na injekci ideál.

Taky jsme zkusili dvakrát iui a nic, ale tady na koníkovi je plno holek,kterým to vyšlo. Bereš něco na kvalitu a zrání vajíček? Muž na spermie ?

blankitka
Autor odpověď smazal
anitram111
24. únor 2017

Ahoj děvčata, tak nevím, co si mám o tom myslet... Jsem 7.den po KET, ale před 3dny jsem si mela píchnout ještě Ovitrelle. Nevíte, jestli Ovitrelle může taky způsobit falešně pozitivní test?

anitram111
24. únor 2017

@anitram111 teda...blbě jsem to napsala....Ovitrelle jsem si píchla před 3 dny. Nějak jsem to nemohla vydržet 😉

anitram111
24. únor 2017

@anitram111 Tak holky, teď jsem to našla v návodu na Ovitrelle, může být falešně pozitivní. No tak si ještě počkám. 😉

michalka1403
24. únor 2017

@anitram111 Ovitrelle se drží v těle 7-10 dní. Doporučuji udělat test nejdříve po 7 dnech. Mám to vyzkoušené. Dříve to nemá smysl.

salenas
24. únor 2017

@anitram111 jojo,vydrž. Já to měla taky tak, strašně mě štvalo,že vlastně v den,kdy jsem mohla testovat,jsem byla sedmý den od ovitrelky a pak když mi sestra volala,že gratuluje,tak jsem ji nevěřila a připomínala ji, že jsem před ketem a dvakrát po ketu tohle píchala, prej nebojte se,jste těhotná.
A každý den jsem na ovulačním testu hlídala,jestli se už vyplaví nebo ne :D

fofinha
24. únor 2017

@anitram111 a jak se jinak citis?

anitram111
24. únor 2017

@salenas tak to je povzbuzující 😉 Dekuji. Ten týden už nějak vydržím, v pátek jdu stejně na krev. Koupila jsem si 3 testy, ale to jsem asi delat nemela. Protoze jak je mam ted doma, tak jsem proste mela chut jen tak se testnout. Ale stejne si rikam, ze kdyby se povedl hned prvni KET, tak by to bylo u me az moc jednoduche....mam vsechno v zivote nejak komplikovanejsi, ale vzdycky to nejak dobre dopadlo 😉...takze snad se nejaky ten pokus zadari.

anitram111
24. únor 2017

@fofinha ahojky, no citim se uplne normalne...jen me lehce boli prsa, ale to asi tim Estrofemem a Utrogestanem a odpoledne se mi chce hrozne spat...takze v praci se mi behem porady oddeleni zaviraly oci a vubec jsem tomu nemohla zabranit 😂, ale spat chodim porad stejne a pak se normalne vzbudim kolem 4hod rano a jsem vyspana. Ale jinak fakt nic. A co u vas? Uz se to konecne blizi, ze?

salenas
24. únor 2017

@anitram111 v životě nemusí být vše komplikované 🙂. Můžeš zkoušet ovu test, zda to bude vyprchávat a nebo vydržet do krve 🙂

anitram111
24. únor 2017

@salenas no jo, to me nenapadlo 😉...i kdyz mozna to zkusim vydrzet do toho patku. Jeste uvidim...ale mov díky. 😉

salenas
24. únor 2017

@anitram111 ať tak,nebo tak,držím pěstičky !

anitram111
25. únor 2017

@salenas děkuji. Zrovna dnes jsme se dozvedeli, ze v rodine uz cekaji miminko. Moc jim to preji, ale na druhou stranu je mi z toho smutno.... Ale co, snad se take dockame.

fofinha
26. únor 2017

@anitram111 no blizi, ale to cekani je hrozne!! radsi bych si kazdy den pichala injekce, nez cekat na vysledky :D v praci je to des, nedokazu se na nic soustredit a jen premyslim kolik jich bude OK. nastesti stavime barak, tak jsem vcera docela vypla pri prebrusovani omitek :D:D ja byt tebou, byla bych uplne v klidu s 19 zamrazenyma embryema!!! jestli to nevyjde ted tak urcite priste!!!! (ale urco to vyjde ted!!) my jsme zase v patek dostali pozvanku na svatbu, ktera bude v dubnu a tam samozrejme uz vsechny kamaradky budou s miminkama... taky se mi moc nechce!

Strana