icon

Pronatal Genus - Kolín, jaká byla spokojenost?

terim
11. led 2014

Ahoj holky, chystám se s žádankou na laparku do Kolína, v Pronatalu jsme už s přítelem byli, ale v Praze, Kolín je pro nás ale blíž. Chci se zeptat, jestli jste už některá v Genusu byla a jaká byla spokojenost? U nás Pražský Pronatal moc neobstál 😒 tak doufám, že Kolín bude lepší 😎

anitram111
18. dub 2017

@salenas jeee, Barunka je roztomila a vlasata 😉 Moc moc gratuluji. Je krásné videt tak stastny "konec"...i kdyz je to vlastne zacatek 😄 Uplne to povzbudi. Preji hoooodne zdravicka a at vam Barunka dela samou radost. 🍀😍

michalka1403
18. dub 2017

Tak to si Barunka pospišila 😉
Obrovská gratulace 🎊 Přeji hlavně hodně zdravíčka a užívej si to 😉

kyticka569
6. kvě 2017

Ahoj holky, moc gratuluji k miminkum i těhotenství, já bohužel v Pronatalu Kolín zase vůbec nic. A to jsme měli 4 5 denní blastocysty. Musím bohužel říct, že ani z jejich chování k nám, jako k pacientům nemám nejlepší pocit. Komunikace nulová. Vlastně nám ani nenaznačili důvod, proč se to nepovedlo. Ani žádný plán, co a jak dál, s další léčbou. Připadalo mi, že se nás chtějí prostě jen co nejrychleji zbavit.

anitram111
7. kvě 2017

@kyticka569 ahojky. I presto, ze embrya byla naprosto skvělá i dobrá výška sliznice, tak nikdo stejně nezaruci, ze se to hned povede....je to take o nahode. Mam stejnou zkusenost. Prvni pokus KETu se nepovedl, i kdyz vsechno bylo tak, jak ma byt. Take jsem byla zaskocena, ze mi sestricka rekla jen, at se objednam, az dojde ms a at to zkusim bez Estrofemu. Zadna dalsi konzultace, jen nasledny UZ pred KET. Doktor Budka nebyl moc sdilny, vse jen sup sup sup...ale je fajn, ze to tam odsejpa a zbytecne se neceka. Kdyz jsem se nezeptala, tak moc toho nerekl. Ale naopak, kdyz mi bylo nejhur a nebylo mi dobre, byl moc citlivy a opravdovy profesional. Nasledny pokus se podaril...cekame dvojcatka 😉. Opravdu, oni moc dobre vedi, co maji delat a plne jsem jim duverovala. Prijde mi, ze kdyz tam se mnou byl i pritel, tak vse bylo jeste prijemnejsi. Doktor Dvorak byl taky uzasny. Chce to opravdu cas...CAR je pekny business, to je jasne...penez tam lita hromada, ale pak si reknes, ze to za to vsechno stalo. Neboj a drz se, urcite se brzy zadari. Preji hodne stesti 😉🍀

kyticka569
7. kvě 2017

@anitram111 Tak to máš fajn, se mnou se nikdo nebavil hlavně, když mi bylo nejhůř, protože jim to bylo evidentně úplně fuk. Já už to s IVF zkoušet nebudu, po těchto zkušenostech. Stejně už nemám žádná zmrazena embrya. Nerada to píšu, ale mám trochu podezření, že museli něco zásadně zkazit.
Jinak doktor Dvořák byl fajn, ale zažila jsem ho jen párkrát, ani nevím, jestli tam ještě pracuje.

anitram111
7. kvě 2017

@kyticka569 To me mrzi, ze mas takovou zkusenost 😔. Tak treba vyzkousej jiny CAR. I kdyz ne vsechno bylo podle mych predstav, tak jsem byla s Pronatalem spokojena. Pan doktor Dvorak tam pracuje jen utery a streda. Je to i muj gynekolog, takze ted jsem zmenila jen ordinaci. Urcite se jen tak nevzdavejte...

salenas
7. kvě 2017

@anitram111 jůů, takže přeci jen dvojčááátka, já to říkala 🙂

salenas
7. kvě 2017

@kyticka569 mrzí mě, že je ti takhle zle :(. Ani pětidenní blastocysta, super sliznice bohužel nezaručí, že to vyjde. Po potratu se se mnou též nikdo nepáral, sestřička řekla neplačte, objednejte se po dvou menstruacích a já to chápu. Prostě je potřeba jít dál a oni mají tolik pacientů, že nemůžou s každou plačící sedět půl hodiny a chlácholit. A proč to nevychází, řeknou jen další testy. Genetika atd. Co všechno máte za vyšdtření, alergie atd ? Sedni si s doktorem a ptej se, zjištuj. Držím ti moc palečky, třeba i změna caru pomůže.

salenas
7. kvě 2017

@blankitka a jak jsi na tom ty ?

pajule88
7. kvě 2017

@kyticka569 Mrzí mě, že vám to nevyšlo. My měli v listopadu úspěšný ET, ale bohužel v lednu přestalo bít srdíčko a následovala revize. Teď jsme byli na KETu, ani jedno embryo (zaváděli jsme dvě) se neudrželo. Jsem z toho taky smutná, ale neobviňovala bych CAR, že něco zanedbali. V žádném centru ti nezaručí, že to vyjde, šance není zas až tak velká. Pravdou je, že do telefonu sestřička pouze sdělila výsledek. Ale co víc má říct? Myslím, že to ani není v její kompetenci. Pokud chceš vědět víc, na což máš 100% nárok, tak si domluv s MUDr. Budkou nebo MUDr. Dvořákem schůzku. Faktem je, že Budka sám od sebe není mluvka, ale kdykoliv jsem se na něco zeptala, hned mi to vysvětlil. Myslím, že jsou důležitější jiné věci, než jestli je doktor sympatický nebo ne. Ale tohle je čistě můj názor 😉
Pokud se v Kolíně necítíš dobře, zkus se pozeptat jinde. Psychika udělá hodně a rozhodně bys měla svým lékařům plně důvěřovat. Držím palečky, aby se příště zadařilo.

kyticka569
7. kvě 2017

@pajule88 Ano, důležitější jsou opravdu jiné věci, než sympatie k doktorovi. To si také myslím. Nejdůležitější jsou výsledky. Ale výsledek bohužel taky žádný.

blankitka
Autor odpověď smazal
salenas
8. kvě 2017

@blankitka nádhera, super, tfuj tfuj tfuj!

pajule88
9. kvě 2017

@blankitka Krása. Hodně štěstí 🙏
Já začínám s další stimulací, tentokrát se KET snad povede 🤰

blankitka
9. kvě 2017

@pajule88 děkuju, tak držím pěsti🙏

kolinacka
Autor odpověď smazal
fofinha
23. kvě 2017

@kolinacka ahojky, ano, odběr vajíček probíhá v narkóze.

kolinacka
Autor odpověď smazal
michalka1403
23. kvě 2017

@kolinacka
Ahoojik. Já měla schválení cca do 10 dnů. Šlo to opravdu rychle. 😊

kolinacka
Autor odpověď smazal
michalka1403
24. kvě 2017

@kolinacka
Myslím že vajíčka pak odebírají 13-14 den. Přesně si to už nepamatuji, protože jsem na odběru byla loni v září a teď pořád chodím jen na KET. Tak třeba to vyjde dobře. Budu držet palce 😉 Já budu vědět z krve v úterý zda se zadařilo 🙂

pajule88
24. kvě 2017

@kyticka569 Ahoj, tak to nakonec vyšlo? Koukám, že jsi v 8tt. To je super, moc gratuluju 🙂

kolinacka
Autor odpověď smazal
michalka1403
25. kvě 2017

@kolinacka Já jinou možnost než IVF ani nemám. Loni mi bohužel museli odebrat vejcovody. Momentálně mám za sebou již 5.transfér a ten 4. skončil potratem v 8.týdnu. Tak pořád ještě doufám. Pokud by to teď nevyšlo, tak už mi zbývá pak ještě jeden KET a mám vyčerpáno co mi zamrazili. Naštěstí mám ale doma 7.letou princeznu. 🙂

fofinha
27. kvě 2017

ahoj holky, který den po ket s následným ovitrelle myslíte, že má cenu testovat??? dneska jsem 10tý po ket, 6tý po ovitrelle...

michalka1403
27. kvě 2017

@fofinha já testuji 7 den po Ovitrelle. Mám vyzkoušené, že po 7 dnech ho v těle nemám. Ale jinak se v těle drží 7-10 dní.

fofinha
29. kvě 2017

Ahojky holky, tak dnes 12tý den po KET, 8mý po ovitrelle... Myslíte, že je to ještě ta proklatá injekce??

michalka1403
29. kvě 2017

@fofinha určitě není 😉 Také jsem to tak měla když se to povedlo 🙂 Takže gratuluji 🙂

verunkadar
29. kvě 2017

@fofinha to je krásne. Já jsem píchala Ovitrelle včera a na KET jsem byla ve středu, 24.5. takže ještě dlouhá doba.

fofinha
29. kvě 2017

@verunkadar to uteče jako voda, uvidíš! já jsem si to těch 10 dnů vyloženě užívala, v sobotu mě ale přepadla nervozita, vydržela jsem to dneška a vykouklo tohle!! :D kdo ti dělal transfer?

Strana