icon

Pronatal Genus - Kolín, jaká byla spokojenost?

terim
11. led 2014

Ahoj holky, chystám se s žádankou na laparku do Kolína, v Pronatalu jsme už s přítelem byli, ale v Praze, Kolín je pro nás ale blíž. Chci se zeptat, jestli jste už některá v Genusu byla a jaká byla spokojenost? U nás Pražský Pronatal moc neobstál 😒 tak doufám, že Kolín bude lepší 😎

verunkadar
29. kvě 2017

@fofinha transfer mi dělal jako vždy Budka. Už po třetí. Tak nevím, vůbec na sobě nic nepozoruji, asi bych ani neměla. Cítím se úplně normálně. Akorát jak koukám, ty jsi si pichala Ovitrelle o den dříve než já, tak doufám, že mi to Dvořák nespočíval špatně. V úterý před transferem jsem byla u něj.

fofinha
29. kvě 2017

@verunkadar no mě dělal transfer zase Dvořák, docela mě to zamrzelo, protože jsem si Budku docela oblíbila a vždy jsem chodila jen k němu. nene, já byla na transferu taky ve středu a píchala jsem v neděli. a to byl Budka taky nějaký zmatený a říkal, že to snad spočítal správně! :D já se právě cítím taky výborně, žadné špinění, bolest na ms, žádná bolest prsou, takže jsem v sobotu znervózněla!

verunkadar
31. kvě 2017

@fofinha tak jsem jen zkusila, zda vyprchal uz ten hormon z krve. Ovitrelle. V pondělí byla silná čárka a dnes taková slaba. Tak jsem zvědavá, zda koncem týdne tam třeba neco bude. Bojím se, je slabší a slabší, tak aby tam vůbec něco bylo ☹.

michalka1403
1. čer 2017

U mě opět neúspěch. 5.pokus a nic. Ten poslední si nechám na září.

fofinha
1. čer 2017

@verunkadar mě třeba vůbec nenapadlo toto sledovat. prostě jsem si řekla, že to zkusím tak nejdřív tak za týden a to jsem udělala. nechtěla jsem se zbytečně stresovat.... a jsem za to ráda!

verunkadar
1. čer 2017

@fofinha tak holky mi psaly, ať zkusím, za jak dlouho to z těla vyprchá, ale člověk to neměl dělat. Dnes je to osmý den a už to nechám na krevních testech. Stejně výsledek člověk už neovlivní, ať to dopadne, jak chce.

verunkadar
1. čer 2017

@fofinha a hlavně je to můj poslední pokus. Takže je to nejvíce stresující. ☹

fofinha
1. čer 2017

@verunkadar to víš že jo, už se na to vyprdni!!!! no a při poslednim pokusu nemá cenu se zbytečně stresovat!!! prostě si říkej, že to vyšlo a už to tak bude!!!! kdy jdeš na krev?? 7.6.? to už uteče! a proč poslední pokus? peníze?

verunkadar
1. čer 2017

@fofinha ano,7.6 jdu na krev. Ano, poslední pokus kvůli financím, už jsem do toho dala okolo 70 tisíc a nic. A mám už od pojišťovny jeden pokus, o 4.pokus jsem přišla. Snažím se na to nemyslet, ale moc to nejde. Jsem snad říkala, že navštívím nějakou kartářku 😀.

fofinha
1. čer 2017

@verunkadar ha! tak to buď v pohodě!!! my dali do tohoto prvního pokus už taky přes 70 tisíc!!! měla jsem hodně vajíček, tím víc se dělalo isci, a mražení po jednom kvůli následnému pgs! Já měla kolem vánoc taky takové myšlenky, že zajdu ke kartářce! ale pak jsem se na to vyprdla a radši zašla ke kadeřnici!!!! :D

verunkadar
1. čer 2017

@fofinha člověk by chtěl vědět, co ho čeká, ale bojim se toho. Zatím jen říkám, že bych zašla, ale ještě jsem nenašla odvahu 🙂 🙂 tak já mám opačný problém, mám málo vajíček a to genetické vyšetření vajíček bych také potřebovala, ale na to doopravdy finance nebyly. Pak mi doktor řekl, že když to přežije prodlouženou kultivaci, tak je velká šance, že je dobré. Ale toť otázka.

fofinha
1. čer 2017

@verunkadar já se jednou dívala na televizi, už nevím jaký program, ale věštila tam cikánka Demeterová a byl to fakt zážitek! Další den jsem to říkala v práci jako strašně vtipnou historku a kolegyně mi říkala s naprosto vážným výrazem ve tváři "já jsem ji už několikrát volala a to co řekla se zatím vyplnilo"! Tak jsem pak taky uvažovala nad tím že bych jí zavolala, ale taky jsem nenašla odvahu! a toto je vaše úplně poslední zamražené embryo?

verunkadar
1. čer 2017

@fofinha ano, už žádné nemáme. Měla jsem jen dvě embrya pětidenní, musela se zamrazit, protože mi nějak nevylezla sliznice. Tak dalsi měsíc se rozmrazovalo a říkali, že by dali dvě embrya, tak jsem je dala obě. Jedno bylo krásné a druhé o trošku pomalejší. První pokus IVF - ET a KET, 2. IVF - KET.

verunkadar
1. čer 2017

@fofinha vykládat karty může každý, tak právě by to chtělo najít takovou tu starou ježibabu😀grinning:. Kamarádka byla na nějakém kyvadylku a mohla se optat i na své blízké, tak se optala na mě a říkala ji, že do dvou let to přijde samo, a že ona bude mít dvojčata do dvou let. Tak si říkám, pokud ji vyjdou dvojčata, tak už budu věřit všemu, ona má doma holčičku malou teda. Takže ona se ptala jen ze zvědavosti.

kolinacka
Autor odpověď smazal
fofinha
1. čer 2017

@verunkadar tak ted mas zavedene dve? ja moc nemam rada to radoby optimistice chlacholeni, ale myslim ze nejlepsi je se hodit do pohody a verit tomu ze to fakt vyjde! tak drzim moc palecky!!!!!!

fofinha
1. čer 2017

@verunkadar no a ted jsem si vzpomnela!!!! kdyz jsme meli po svatbe a nedarilo se, byla jsem uz taky fakt zoufala!!! zrovna jsme vykladali nakup do auta pred kauflandem a prisla za mnou stara cikanka a pry "mlada pani dejte mi ruku" a zacla civet do ruky a mimo jine rikala ze budu mit prvne kluka a pak holku!!!! no ja uplne zmagorena jsem ji chtela dat drobaky ale nemela jsem ani korunu tak jsem vytahla 200!!!!!!!! uplne me zblbla!!!! :D:D no ale zatim to tak fakt vypada!! tuk tuk tuk!

verunkadar
1. čer 2017

@fofinha ano, mam dvě. Ale takové řeči člověka trochu povzbudí. Ja, když mi to řekla, co jí ta ženská řekla, tak jsem se usmála a docela mě to uklidnilo. A říkala jsem ji, pokud to tak bude, tak za ní dojedu a podekuji ji. 😀 a jak je to dlouho, co ti to ta cikánka řekla? 🙂

fofinha
1. čer 2017

@verunkadar a zkoušeli jste třeba i embryoglue? no já myslím tak 2 a 3/4 roku! a to jsme vůbec netušili ze pujdem do nejakeho caru, ze budem mit problem a ze to skonci ivf. kdyz jsme tim vsim prochazeli a vzpomeli si na ni, tak manzel rikal ze srandy ze si najde, jednu ji natahne a bude chtit zpatky ty 200kc!! :D ale od te doby jsme ji tam uz nikdy nevideli...

verunkadar
2. čer 2017

@fofinha ano, to jsme zkoušeli a teď jsem si dala asistovaný hatching také. Tak uvidíme. Zkoušíme vše, co kde, abychom jim pomohli.

michalka1403
2. čer 2017

@kolinacka bohužel neví proč se nedaří. Já už mám 7.letou dceru a jediný problém u mě je, že nemám vejcovody. Tak nechápu proč se nedaří. Budu držet palce ať ti to vyjde 🙂

kacenla1991
6. čer 2017

Ahoj holky, mohu poprosit nevíte náhodou proč někomu odebírají vajíčka tady a někdo musí do Prahy?

verunkadar
6. čer 2017

@fofinha ahoj, tak jsem si dělala test v pondělí a nic. Takže opět to nevyšlo. Zítra jdu na krev, jen, aby se to na 100% vyloučilo. Ale zbytečně.

verunkadar
6. čer 2017

@kacenla1991 to je kvůli pojišťovně. Kamarádka to také tak měla, vyšetření ji udělali v Kolíně, ale na zákrok musela do Prahy, měla snad Vojenskou pojišťovnu.

kacenla1991
6. čer 2017

@verunkadar děkuji za odpověď . Čeká mě teď embryotransfer tady v Kolíně tak jsem zvědavá byla jsem v Praze ale tam to nevyšlo.

verunkadar
6. čer 2017

@kacenla1991 tak držím palce. Já už třetí pokus v Kolíně a zatim bohužel nic.

kacenla1991
6. čer 2017

@verunkadar Tak to je mi líto.. ale určitě to vyjde příště člověk musí věřit. Je to proste osud jsem tam 7mesicu a zatím jen samé hormony do sebe cpu jsem už z toho unavená. Znám i holcinu která otěhotněla hned napoprvé. Musíme věřit.

verunkadar
6. čer 2017

@kacenla1991 já teď dlouho na další pokus nepůjdu. Takže teď musím zkusit ještě něco jiného. Už mám za sebou dvě celá IVF a celkem 3.pokusy. už toho mám dost, já už dávám do sebe hormony neustále v kuse tak rok a půl. Určitě se to povede, také znám holky, co hned na poprvé otěhotnely.

kacenla1991
6. čer 2017

@verunkadar aha tak to jsem netušila a zkoušet budeš v pronatalu nebo někde jinde? Teda pokud se Ti chce o tom mluvit. Chápu, ze to musí být vyčerpávající i na psychiku,nejlepší je, ze holky kolem mě mají mimco a neslyšís nic jiného, než nesmis holka na to tolik myslet, ale copak to jde, když si člověk toho mrnouska tak přeje. Já mám za sebou jedno ivf neúspěšně.

verunkadar
6. čer 2017

@kacenla1991 tak půjdu pak zase do Kolína. Ale už to vyšlo na x desítek tisíc, tak teď musím šetřit, ale bude to mě poslední IVF. Ano, já to znám, jsem se minulý rok provdala a nic jiného od ostatních neslyšíme, než, tak kdy bude mimco, už máte na čase a ještě do toho se okolo rodí samé mimca. Takže to nepřidá, ale já už jsem se smířila s tím, že je možnost, že budeme sami ☹. Sice je člověk mladý, ale jak vidím, k ničemu to není.

Strana