Pronatal Genus - Kolín, jaká byla spokojenost?
Ahoj holky, chystám se s žádankou na laparku do Kolína, v Pronatalu jsme už s přítelem byli, ale v Praze, Kolín je pro nás ale blíž. Chci se zeptat, jestli jste už některá v Genusu byla a jaká byla spokojenost? U nás Pražský Pronatal moc neobstál 😒 tak doufám, že Kolín bude lepší 😎
@uzovka68
No, uvidíme. Nejdůležitější jsou stejně výsledky, a v Kolíně několik transferu pěkných embryí a nic z toho, tak proto jsme šli na druhé ivf už jinam
@kyticka569 my byli taky jinde a itam bez uspechu
Ahoj ! Tak já se dneska odhodlala a objednala nás na konzultaci do Pronatalu. Většinu vyšetření už máme, jezdili jsme do Podolí, kde jsme podstoupili 1x IUI. Tak vezmu kopie s sebou na konzultaci a uvidíme co nám navrhnou. Od 8/2014 se snažíme...a zatím jen 3x SP... A teď už 1,5 roku vůbec nic 😞
@kolinacka Ahoojik. Zatím nijak. Ještě jsem tam nebyla. Nakonec jsem se rozhodla, že půjdu až po Novém roce. Tak uvidíme. 😉
@kolinacka tak to mě moc mrzí. Já naštěstí na revizi nemusela. A co plánuješ dál?
@blankitka
@anitram111 ahoj holky, je to úplně mimo toto téma, ale snad to nebude vadit. jak se vám daří, co prcci?? chtěla jsem se zeptat kde budete rodit? já stále přemyšlím zda místo kolína neupřednostnit nymburk... pořád jsem na vážkách....
@fofinha ahojky, nase holcicky krasne rostou. Prave jsem ve 36.tt a obe holky vazi skoro stejne kolem 2,5kg a jsou v poradku. Pristi tyden ve ctvrtek jdeme na cisare kvuli vcestne placente, budeme rodit v Koline. Kolin je vybaven lepe pro predcasne narozena miminka nez okolni nemocnice (muze se tam rodit od 31.tt, u deivejsiho porodu je prevoz do Prahy),takze mame jasno. Zatim jsem tam spokojena co se tyce pravidelnych kontrol od 25.tt. Byla jsem i jednou behem tehotenstvi hospitalizovana kvuli slabemu zakrvaceni a na pristup lekaru a sestricek si nemuzu stezovat...nic nepodcenovali, vse brali vazne, az me to obcas desilo. Doufam, ze muj nazor se po porodu nezmeni. 😉 A co ty? Jak se vam dari? Cekate holcicku nebo chlapecka?
@anitram111 Ahoj, myslíš, že bych tě pak mohla poprosit o info, jak to na císaři chodí? Četla jsem několik článků, ale aktuální informace by byli nejlepší 🙂 jinak ti přeju hodně štěstí 🙏 za pár dní už ty své andílky uvidíš 👶👶
@anitram111 my čekáme kluka ! :D Ale abych pravdu řekla, nějak si to těhotenství nestíhám ani užít, chodím do práce, doděláváme barák a tak se i těším až nastoupím na mateřskou! U nás je taky všechno v pořádku, jen mi přijde, že chodím nějak málo na kontroly - co 6 týdnů, ale zase když je prý vše v normálu tak není důvod. Manžel mě taky právě přesvědčuje o Kolíně, jako o nemocnici s nejlepším vybavením v okolí. No, uvidím jak se to nakonec všechno semele. Budu ve čtvrtek moc držet palečky, ať všechno proběhne hladce. A až budeš mít chuť, čas a náladu, budu se těšit na info a fotečky!
@blankitka jo, toho se taky bojím, že se špatně natočí, nebo bude jiná komplikace a bude císař (taky bych se mu raději vyhla)... ale zase když to bude to nejlepší pro mimčo a mě, tak není o čem diskutovat. tak hlavně ať se natočí zpět a budu se taky těšit na info a foto!!!!
@mamemimomu Může a nemusí. Některé holky v diskuzi psaly, že se jim držel až 10 dní. Já si dělala test 8 dní po KET, čárka byla asi jako ta tvoje, potom už jen sílila 🙂 Teď jen čekám na potvrzení srdíčka.
Tak držím palce, aby taky sílila 🙏
@mamemimomu já ani netusila, že se ovitrelle může pichat i vícekrát za sebou 😱 tak snad to už nebude čárka po ní.. držím pěsti. My dnes byli na IUI...horší spermio...ale i tak provedli...takže moc šance nemame, ale tajné doufám 😳
Ahoj, nevite jake dny, popr. hodiny, je v pronatalu dr. Dvorak a kdy dr.Budka? Dekuju
@mamemimomu Dvořák myslím že úterý a středa a zbytek Budka.
@michalka1403 dekuju🙂
Ahoj, chci se optat, je někdo, kdo v Kolíně podstupoval transfer darovaných oocytů? Jak to probíhalo, prosím Vaše zkušenosti.
@verunkadar ano a mám krásná dvojčátka ☺
@beluci007 a povedlo se napoprvé?
Ahoj, kdo jste podstupoval KET v Koline v Pronatalu u dr.Budky? Museli jste take 24 hodin po ket pichat decapeptyl? Nevite proc?
@mamemimomu Taky jsem si ho musela píchnout + poslední dávku Ovitrelle. Předpokládám, že se dává, aby tělo lépe spolupracovalo po KETu.
@mamemimomu Ahoj. Už nevím přesně proč, ale dal mi ho taky, ale až asi při pátém KETU. Dává ho prý pokud se vícekrát nezadaří aby jak píše paní tělo lépe spolupracovalo. A vyšlo to, bohužel se to ale neudrželo. Budu držet palce 😉
@pajule88 @michalka1403 děkuju, já byla na prvním KETu (neúspěšně), když jsem se ptala na co to je, tak prej zajišťovací injekce... Tak jsem pátrala a někde to dávají, ale v minimu případech☹ a tam kde to nedávají, tak to ani nedoporučují dávat☹ Tak vůbec nevím... prý to po ketu úplně odstaví funkci vaječníků... tak si tak říkám, jestli není lepší to nepíchat....

@kyticka569 tak uvydite a snad sevam zadari my docela v koline byli spokojeny skoro nak vic nez na praze 5 ivf