Pronatal Genus - Kolín, jaká byla spokojenost?
Ahoj holky, chystám se s žádankou na laparku do Kolína, v Pronatalu jsme už s přítelem byli, ale v Praze, Kolín je pro nás ale blíž. Chci se zeptat, jestli jste už některá v Genusu byla a jaká byla spokojenost? U nás Pražský Pronatal moc neobstál 😒 tak doufám, že Kolín bude lepší 😎
Ano zavadeli mi dve vajcka..
@anetka1701 joj. I já mám někdy stavy marnosti, a šíleného zoufalství. Pred spanim brecim jak zelva. Teď budu podstupovat 3 iui. 28.1. jdu na ultrazvuk. Preju si aby se to konecne povedlo. Ale podvědomě cítím,že to nebudu mít lehké, že se ještě nacekam.
@sinusofka ahoj ja vim jeto tezke ale nesmis sito tak pripoustet pak se to prej nepovede to mi rikal i doktor v tom koline ze musim bejt v klidu a spis si mam prat ja byla dneska na inseminaci tak tetka budu cekat jestli seto povede a kdys ne tak pujdu na umeli este ze to jde takhle
@sinusofka můžu se zeptat,když jdeš na další inseminaci,jaký má partner spermio?můj měl nejdříve 4,5 a potom 2 mil a bylo nám řečeno,že šance je mizivá,takže do třetího jsme už nešli a ted čekáme na transfer... a taky nám bylo řečeno,čím víc inseminací,tím menší šance,a neplakej,až bude ta správná chvíle,svého mimi se dočkáte
@uzovka68 Diky za podporu. Jenže když si preju mimco 5 let, tak je fakt těžký zůstat v klidu a to přání se stává stresující a hodně vzdálený cíl. Včera jsme se s manželem o tom bavili a shodli jsme se, že je strašný si takhle dítě kupovat. Ale co clovekovi zbyde, když touží po vlastni rodině.
Ahoj holky,prosím,jak probíha první návštěva?
@tess007 ahoj. Když jsme se objednali na první konzultaci, tak se nás vyptali na zdravotní stav, zda užíváme nějaké léky a rekli co nás bude čekat. Hned nás pán doktor chtěl poslat na spermiogram a gyn.vyšetření. byli jsme z té rychlosti tak vykuleny, že jsme se raději objednali na jiný den pro tyhle vyšetření. Nějak jsme s tím nepočítali. A pak při měsíčkach budeš muset jít na krev, udělají hormonální profil. Manželovi ji vezmou třeba hned. U nej je to jedno. Odběr krve je možný kdykoliv během dne, nemusíte být na lačno
@tess007 Že pujdes na kozu se raději příprav😀jestli je to vaše 1 konzultace, tak ho radeji vem, aby také slyšel, čo vas bude čekat. Jinak ti udělají který a pošlou to na cytologii, aby vyloučili infekce či jiný nález. Nevím kolikaty den cyklu jsi, ale když výsledky budou dobre, tak vám můžou rovnou určit den inseminace
...Stěry...

@pedotra ahoj,to ti zavedli dvě vajíčka?