První IUI v prosinci. Je na tom někdo podobně?
Ahoj holky, snažíme se rok a čtvrt a nic..tak jsme se rozhodli si pod stromeček nadělit první pokus IUI a budeme doufat ve vánoční zázraky. 🙂 je na tom někdo podobné?nebo někdo,kdo může iui doporucit? ;)
@omajda88 v deloze, a bude to kyretaz, když bude vše ok,tak se pak budeme moct snažit,snad az prijde ms,tak uvidíme.
@maxi25 to je tedy nespravedlivé, ale zas aspoň si tělo odpočine a pak to vyjde na 100 pro ,do třetice musí,a super,že máš podporu doma,to je nejdůležitější, já také, bez toho by to bylo o dost těžší
@omajda88 takze teď držíme palce tobě koncem brezna
@omajda88 vlastně ty srusty po císaři vadí pri uhnizdovani
@veronikaopava jj je to úžasný jak mě podporují to je teď pro mě strašná vspruha jít do toho znova. I když to včera strašně bolelo, ale dneska je to lepší. Začala jsem 3x dene pít ten femingrad tak uvidím snad malinko i ten pomůže při dalším pokusu
@omajda88 jak dlouho si spinila ,když si byla pod tou narkozou ? Prosim
@veronikaopava ahojda, tak 3-4 dny...jinak já budu pomalu začínat stimulovat na ivf... ty furt špiníš?
@omajda88 jojo, dělali mi to ve čtvrtek, tak to je 3 den,když čt nepočítám,to je v pohodě ne? A kdy jsinpak dostala ms? Tak se ti to už blíží, držím palce ,ať to dobře snasis a vyjde to,kam,že chodíš na kliniku?
@veronikaopava já jsem ms dostala normálně.. ale já byla na hsk ale nic mi u toho nedělali.. nerezali.. necistili.. kamarádka co ji odstraňovali srusty to dostala po týdnu od hsk.. chodím do pronatalu.uvidime no..je to všechno o nahode..
@omajda88 jasně,vždyť to jsme si psaly,já také do pronatalu ,na p4. Já bych to cca měla také dostat za týden tak uvidime
@veronikaopava Ahoj tak to je dobře, že už to máš za sebou a uvidis teď už bude vše v pořádku 😉
@maxi25 děkuji ti,doufám,že ano,jak ty?
@veronikaopava já jdu zítra na kontrolu tak uvidím co mi poví
@maxi25 tak dej vědět,jak si dopadla
@veronikaopava Ahoj tak včera na kontrole vše v pořádku akorad tam jedu zítra znova a pokavat se to bude vyvíjet dobře tak začnu znova brát hormony a pak bude transfer další. Tak mi držte palce
@maxi25 držím moc, to to uteklo,za chvíli bude další a snad poslední a budeš čekat na pozitivni test,věřím v to
@veronikaopava to i já a hlavně aby se mrnous dobře zahnizdil a udržel
@maxi25 urcite to vyjde ,dej pak určo vědět,kdy na to jdes
@veronikaopava Ahoj tak se to tentokrát povedlo, že nemusím čekat na další MS 😊. Mám naplánovaný ket na 6.4 tak mi držte palce ať se to do třetice povede 😊
@maxi25 držím moc
@omajda88 tobě samozřejmě taky a vy na mě tale myslete, cekam na ms, pak kontrola jestli je vše ok, a uvidíme, jestli se budeme moct snažit
@veronikaopava moc ti držím palce už teď 😉

@veronikaopava jj to souhlasím, že je to paradox. Tak snad se nám to všem povede a bude vše v pořádku 😊