První IUI v prosinci. Je na tom někdo podobně?
Ahoj holky, snažíme se rok a čtvrt a nic..tak jsme se rozhodli si pod stromeček nadělit první pokus IUI a budeme doufat ve vánoční zázraky. 🙂 je na tom někdo podobné?nebo někdo,kdo může iui doporucit? ;)
@helus93 já chodím do pronatalu v ČB nic jsme neplatili. Určitě bych si tebou zavolala na pojišťovnu a zeptala bych se doktora za to nic nedáš. Jelikož nechci strašit, ale kdyby iui nevyšlo a šly by jste do ivf tak rozhodně budete platit víc než teď. A tyhle penízky by se Vám mohli hodit pak jinde
Taky mi to přijde divne, být mě to teprve čeká,chodím do pronatalu v praze,ale dr říkala,že za iui se neplatí nic,vše je na pojišťovnu
@helus93 tak to přidej jelikož my jsme platili za odebrání jen vajíček 8 000 + 1000 za zmrazení a po 5 dnech volají kolik se povedlo oplodnit vajíček a jedno vajíčko do jedné skumavky stojí 2000 a to ti dají max 3 a pak je dávají po dvou a to je dalších 2000kc takže jen zmrazení embrii nás vyšlo na 18500 Kč a to jsme jich měli 7 embrii. Takže celkově i s praskama nás vyšlo ivf na nějakých 32500kc. A pak když jdeš na transfer tak jsme ještě platili 800kc. Takže tak nic levného to neni
@helus93
@maxi25 holky, tak jsem dnes byla na té klinice ,a zitra iui,ale nedávám to u šance, ptze mám nějakou tekutinu v děloze, a příští měsíc by udelali hysteroskopii, dělali vám to taky? Může to být i po císaři, nechce se mi do toho,k tomu by profoukli i vy vejcovody, ale půjdu na to, asi je to důvod, proč se nedaří, může to prý být nějaký zanet
@veronikaopava ahoj mužu se zeptat, tobě nabídli hysteroskopii a rovnou by ti udělali hycosy? já se totiž mám za objednat na hystero hned jak to ted dostanu a uvažuju právě o tom, jestli by mi k tomu neudělali i ty hycosy.. jestli to jde v jednom...
@veronikaopava mě poslali jen na hyfosy
@omajda88 ahoj,jasně,že můžeš, jen co je hycosy?
@omajda88 alenpokid myslíš profouknuti plus tu hysteroskopii, tak říkala dr,že se dělá klidně najednou
@helus93 a po te inseminaci ,řekli Vám, ať máte styk ještě doma ?
@omajda88 a pak budu ráda, když mi dáš vědět, jak ti to dopadlo a jaké to bylo
@veronikaopava akorát já jdu teda pod ambulantní narkozu.. nevim, jestli to nemáš bez uspání 🙂
@omajda88 no já bych měla jít normal, říkala,že je to za chvíli a kdyžtak se dá dát rajsky plyn
@veronikaopava tak to moc neradím.. dělají to oběma zpusobama 🙂 já jdu na 15 pod narkozu a během 2 hod domu
@omajda88 mě právě psal, holky rady, že se to dá v pohodě vydržet , pod narkozu se mi moc nechce, proč ti to vlastně budou dělat?
@veronikaopava no mě zkoušeli dělat tu průchodnost vejcovodu a nepovedla se.. nešlo mu to provést a vzhledem k tomu že se snažíme rok a pul a mám po 2 iui, v pořádku spermio, v pořádku ovulaci, v pořádku hormonální profil, tak že se podíváme na nějaký mechanický problém, jestli to nemůže být...
@veronikaopava přímo v CAR nám to neřekli, ale tím nic nepokazite ba naopak 😉
@omajda88 tak držím palce a dej pak vedet, a také kolikaty den na to půjdeš.
@helus93 haha dík moc
@veronikaopava mě ho nenasadili vůbec.