První IVF - čím jsme stimulovaly, jak to snášely
čauves,
tak mně čeká první stimulka za pár týdnů a předepsáno mám : Gonal, Luveris a Cetrotide ... Už se těším, a doufám, že to budu snášet dobře!
IVF čekatelka
Ahoj holky, potřebuji poradit a slyšet váš názor. Mají mi dělat odběr vajíček až 16 den od začátku stimulace, 17 od menstruace. Přijde mi to hrozně pozdě, když většinou je ovulace kolem 14 dne, tak si myslím, že je hodně malá šance na otěhotnění, když embryo vloží až tak 20 den cyklu. Minule jsem to měla stejné a nepovedlo se, rostou mi pomalu vajíčka tak proto takhle dlouho půjdu na odběr. Nemáte s tím některá zkušenost 😉 jinak Vám všem držím pěsti ať se povede.
@hanka60 ahoj, no to ale preci nicemu nevadi. preci ti nebudou odebirat nezrala vajicka, ta by se neoplodnila a nemela bys embrya. tak holt potrebujes o dva dny vic, ale to nic neznamena🙂 kazda zenska je jina.
@hanka60 myslim, ze u IVF to maji vsechno krasne podchyceny. na vsechno se ptat holky, v CARU a naprimo. mame pravo vedet vsechno ... takze ptát a zase se ptát.
jinak Hance držím palce at to klapne ... IVF není jak IUI, kdy ti muzou pohnojit cas vlozeni ne?
dej vedet jak jsi dopadla a kdy to probehne. hodne stetsi
https://www.modrykonik.cz/profile/lijurena/ super, gratuluji 😉 máš na tom levém jedno vajíčko? Já mám taky jen na levém 3 a na pravém nic, jen endometrióza 😒 Jak máš dlouhý menstr. cyklus ? 28 dní ?
Holky jak tam vložím jméno ? komu chci odpovědět, jsem asi magor nebo co 🙂 🙂 🙂
Já jedu zase ve středu na ultrazvuk, jestli jsou větší a v pátek bych měla punkci 😉
holky at uz je pristi streda, ja uz chci pichat!! :D 😀 to zas bude vsechno tak pomalu utikat.

@lijurena
Tak to já mám spavou nemoc 🙂 jsmem zvědavá jak proběhne dnešek.já jdu na ult.ve středu 8 den tak uvidíme.Na Velikonoce budu dávat vajíčka 🙂 🙂