icon

První IVF - čím jsme stimulovaly, jak to snášely

lloupacek
24. bře 2015

čauves,

tak mně čeká první stimulka za pár týdnů a předepsáno mám : Gonal, Luveris a Cetrotide ... Už se těším, a doufám, že to budu snášet dobře!

IVF čekatelka

annna79
30. bře 2015

@lijurena
Tak to já mám spavou nemoc 🙂 jsmem zvědavá jak proběhne dnešek.já jdu na ult.ve středu 8 den tak uvidíme.Na Velikonoce budu dávat vajíčka 🙂 🙂

lloupacek
autor
30. bře 2015

@annna79 jak trefné 😀

lijurena
30. bře 2015

@annna79 Hi hi,no krasne...Malo komu se to vydari takhle naplanovat🙂

hanka60
30. bře 2015

Ahoj holky, potřebuji poradit a slyšet váš názor. Mají mi dělat odběr vajíček až 16 den od začátku stimulace, 17 od menstruace. Přijde mi to hrozně pozdě, když většinou je ovulace kolem 14 dne, tak si myslím, že je hodně malá šance na otěhotnění, když embryo vloží až tak 20 den cyklu. Minule jsem to měla stejné a nepovedlo se, rostou mi pomalu vajíčka tak proto takhle dlouho půjdu na odběr. Nemáte s tím některá zkušenost 😉 jinak Vám všem držím pěsti ať se povede.

sasanka033
30. bře 2015

@hanka60 ahoj, no to ale preci nicemu nevadi. preci ti nebudou odebirat nezrala vajicka, ta by se neoplodnila a nemela bys embrya. tak holt potrebujes o dva dny vic, ale to nic neznamena🙂 kazda zenska je jina.

lijurena
30. bře 2015

@hanka60 Ahoj ja jsem dnes 23.den cyklu a dnes cekam na treti UZ a opu nemam jeste naplanovanou...Ono se to neda rict presne,kdy a co je nejlepsi...Kazda zena reaguje jinak....

annna79
30. bře 2015

@lijurena
Tak písni jak jsi dopadla

lloupacek
autor
30. bře 2015

@hanka60 myslim, ze u IVF to maji vsechno krasne podchyceny. na vsechno se ptat holky, v CARU a naprimo. mame pravo vedet vsechno ... takze ptát a zase se ptát.
jinak Hance držím palce at to klapne ... IVF není jak IUI, kdy ti muzou pohnojit cas vlozeni ne?
dej vedet jak jsi dopadla a kdy to probehne. hodne stetsi

lijurena
30. bře 2015

@annna79 Takze folikuly jsou dominantni na pravem vajecniku,19 mm a ve stredu jdu na punkci🙂

lijurena
30. bře 2015

@annna79 ***oprava na levem🙂 Na pravem mam pouze 6mm☹

lloupacek
autor
30. bře 2015

@lijurena 19 mm je krásná práce!!! to bude uspech!

apolla
30. bře 2015

@lijurena tak držím pěsti, ať ji jich co nejvíc pořádně kvalitních!

annna79
30. bře 2015

@lijurena
A kolik ještě nevědí ? Tak se drž a písni až budeš v pohodě.Já jdu ve středu na ultr.bude to 8DC tak nečekám tak veliké.

hanka60
30. bře 2015

https://www.modrykonik.cz/profile/lijurena/ super, gratuluji 😉 máš na tom levém jedno vajíčko? Já mám taky jen na levém 3 a na pravém nic, jen endometrióza 😒 Jak máš dlouhý menstr. cyklus ? 28 dní ?

hanka60
30. bře 2015

Holky jak tam vložím jméno ? komu chci odpovědět, jsem asi magor nebo co 🙂 🙂 🙂

hanka60
30. bře 2015

Já jedu zase ve středu na ultrazvuk, jestli jsou větší a v pátek bych měla punkci 😉

lloupacek
autor
30. bře 2015

@hanka60 dáš pod příspěvkem tlačítko odpověz a samo se vepíše

hanka60
30. bře 2015

@lloupacek jéé super, díky 😉

hanka60
30. bře 2015

@lijurena tak to budeš dnes ve 21 : 00 píchat pregnyl, že ? A zítra už nic 😉

lijurena
30. bře 2015

@lloupacek Ò dekuji😉 Snad to bude uspech🙂

hanka60
30. bře 2015

@lloupacek budu doufat, že vědí co dělají, ale říkali, že je to docela dnes běžný, že se dělá odběr až třeba kolem 20 dne. Tak uvidím už jsem na nervy.

lloupacek
autor
30. bře 2015

@hanka60 na nervy jsme vsechny a porád. a az otehotnime, budeme na nervy jeste vic. tohle je jen zahrivaci kolo 🙂

lloupacek
autor
30. bře 2015

holky at uz je pristi streda, ja uz chci pichat!! :D 😀 to zas bude vsechno tak pomalu utikat.

lijurena
30. bře 2015

@apolla Dekuji,verim,ze se nam to vsem podari🙂

hanka60
30. bře 2015

@lloupacek To jo, nejhorší je testování, na to jsem blázen a jsem schopna testovat třeba už 5 den. Už jsem na ivf po šesté. Jednou úspěch a mám 5 tiletého klučíka a chtěla bych ještě jedno a vůbec se nedaří. Jse rozhodlá, že už je to moje poslední ivf, už nikdy více !!!

lijurena
30. bře 2015

@annna79 zhruba 10z toho 6 je v rozmezi 16-19mm ostatni jdou mensi...Takze vecer jedu k mame,aby mi pichla Pregnyl🙂

lijurena
30. bře 2015

@hanka60 Ano vetsinou 28-29dni. Prave,ze na levem mam 5 velikych...a na pravem jsou malicke..Ja mam take endomezriozu☹a jeste par galipatii🙂

hanka60
30. bře 2015

@lijurena pěkný 10 😉

lijurena
30. bře 2015

@hanka60 super.Drzim palce at jsou co nejvetsi:-*

hanka60
30. bře 2015

@lijurena taky endometriózu ☹ strašná nemoc, měla jsem 4 x laparoskopii a furt se vrací, furt mi říkali, že ve 30 jedině vybrat. Je mi 31 a bolesti strašný, mám tu rektovaginálního septa 😒 auu 😒 jedině pomůže když beru v kuse antikoncepci.

Strana