icon

Reprofit Olomouc. Chodíte tam taky?

emanek
5. kvě 2008

haloooo není tu někdo se mnou, kdo chodí do Reprofitu v Olomouci? k dr. Machačovi. Nemám si s kým pokecat. 🙂

pegi27
12. led 2017

@vvercatkoo to budeš 15DC, vid? V kolik jsi objednana? Kolik maji ted folikuly a je jich tam porad 11? Drzim palce a preji hodne stesti! ❤

@sukubka zlato, na co mame tu tabulku? 😜 @vvercatkoo brala femaru jako ja ted 😉

pegi27
12. led 2017

TABULKA.:
@sukubka - čeká na menstruaci po te stimulace clostkem

@pegi27 - minimalni stimulace s FEMAROU. 8.1. =1DC. Kontrola 16.1. =9DC

@vvercatkoo - minimalka s FEMAROU 3.1. 1DC. Kontrola 10.1.

@catchulinecka - čeká na ms, po té estrimax a snad po té KET 

HOLKY UPRAVTE SI UDAJE POKU MATE ZMENU 😉

@vvercatkoo Takze 14DC jdes na kontrolu 🙂

pegi27
12. led 2017

@vvercatkoo vlastne ne na kontrolu, ale OPU 😎

sukubka
12. led 2017

@pegi27 aha ja nemam vejcovody takze toto vysetreni podstupovat nebudu...🙂

sukubka
12. led 2017

@pegi27 super ta tabulka mi chybela mam v tom gulas...🙂

vvercatkoo
12. led 2017

TABULKA.:

@sukubka - čeká na menstruaci po te stimulace clostkem

@pegi27 - minimalni stimulace s FEMAROU. 8.1. =1DC. Kontrola 16.1. =9DC

@catchulinecka - čeká na ms, po té estrimax a snad po té KET

@vvercatkoo - minimalka s FEMAROU, menopur, orgalutran, pregnylu - OPU 16.1. - 14DC

sukubka
13. led 2017

Holky Vam uz se to krati tak drzim pesticky🙂

pegi27
13. led 2017

@sukubka Moc dekuji. Mam pracovni vikend, tak snad to utece a brzo budu vedet na cem jsem 😎
Uz zacinam propadat myslenkam, ze tam zas bude vse spatne 🙄 Bych si za to vyfackovala! 🤐😆
A jeste pribiram jak tele na porazku 😀😝
Uz zacinam hystercit 😂
Co semnou?

vvercatkoo
13. led 2017

@pegi27 buď v klidu a hoď to za hlavu. Já taky pribiram a už to neřeším. Doktor mi kdysi řekl : chcete být chudá nebo chcete dítě? Tak to netěšte

knoflikarka
27. led 2017

Tak co, holky, jak která pokračujete? Já z minula mám potvrzené PCOS a mám teď po Clostilu měsíc pauzu a pak Femara, Clostil bohužel nezabírá. Jsem ale ráda, že mi to dr. Michnová takhle vymyslela, minule, když jsem byla u někoho jiného, do mě chtěli nadále (bez pauzy) cpát clostil, i když jsem pokaždé měla folikuly 8 mm.
Takže teď čekám, zkouším cvičit každý den a jíst nízkosacharidovou dietu a jsem zvědavá, co to udělá. Naplánované jsou 2 cykly s Femarou, pak už IVF.

vvercatkoo
27. led 2017

@knoflikarka mě to nedopadlo a teď cekam na ms a jedu zase femaru, ale teď si mě machac pohlida až do konce

pegi27
27. led 2017

@knoflikarka Ahoj. U me taky nic, tak v unoru opet FEMARA.

knoflikarka
27. led 2017

@vvercatkoo
@pegi27

Tak nám budu držet palce, jednou už to vyjít musí ;)

sukubka
28. led 2017

@vvercatkoo
@pegi27

Vy jste nereagovali na stimulaci nebo byl ET a nedopadlo to?

HOLKY MUSI BYT PAUZA MEZI STIMULACEMI NEBO KDYZ TO NEVYJDE MUZE SE HNED 3DEN CYKLU ZASE CLOSTIK
?

pegi27
28. led 2017

@sukubka zlato ja pauzu nemam, myslim, ze neni potreba. A ty si ver, vyjde ti to hned napoprve 😘

Jen pozor na clostik, muze se jen 6x za zivot tusim.

vvercatkoo
28. led 2017

@sukubka ja pauzu taky nemam. Naše se prestalo vyvíjet, k transferu nedošlo. Už cekam jen na ms a vzhuru do dalsiho boje

knoflikarka
28. led 2017

@sukubka Po třech cyklech s clostilem by měla být pauza. Ale někteří doktoři ji nedodržují, záleží asi na jejich posouzení.

sukubka
29. led 2017

@vvercatkoo to je mi lito že k transferu nedošlo,zitra mam kontrolu po clostiku tak snad tam foliky budou!neboj priste to vyjde..taky jsem jednou nemela transfer..

@knoflikarka jde mi o to ze kdyz budu mit potom ET tak mi daji termin ultrazvuku treba za 14 dni..ale co kdyz to nevyjde a ja dostanu menzes a nemela bych doma ten clostilbegyl...o to mi jde😲 ale musi to proste ted vyjit...

sukubka
29. led 2017

@pegi27 moc dekuji.ja si veřim ale vis jak to je,kdyz clovek mysli az mooc pozitivne a pak dojde na ten dopad ze to nevyslo boli to pak trosku min...ja verim ze to ted vyjde musi...ale prece jen bych ten clostik chtela mit doma abych mohla znovu do boje bez pauzy....vis jak to myslim kdyz po ET budu mit kontrolu az za 14 dni a nevyslo by to a dosla menzes tak jsem bez clostiku.ale vyjde nam to vsem holky..

destovakapka
30. led 2017

Ahoj holky,chtela jsem se zeptat.Na udrzeni tehu jste leky dostali pred tehu nebo az kdyz bylo potvrzene tehu?Ja do car chodim doktorce Souskove ale kdyz tam neni tak me objednaji kdo tam je.Dneska jsem byla na kontrole u Simeckove a ta mi rikala ze pry neco na udrzeni ze se dava az kdyz je potvrzene tehu.Ja jsem totiz 2x potratila a Simeckova me rekla ze by to nechala tak a na moji otazku asi to nejak resi kdyz jsem 2x potratila jeji odpoved byla,ze resit se to bude az kdyz bych porad potracela.

vvercatkoo
30. led 2017

@destovakapka nevim jak je to u tebe, ale nam po odběru nasadi estrimax a utrogestan a ten se bere až do konce 1.trimestru, jinak já vysazuji po negativnim tt

pegi27
30. led 2017

@destovakapka Co si pamatuji, tak ty jsi otehotnela prirozene, ne? Myslim, ze v tom pripade se nic na udrzeni nedava, ale treba se pletu.

tammm
30. led 2017

@destovakapka já chodila po ovu na injekce Agolutin,doktor říkal že je to na udržení nebo podpoření těhu.

destovakapka
30. led 2017

2x jsem otehotnela prirozene a 2x jsem v 5tydnu potratila

berblin
30. led 2017

@destovakapka Byla jsem na tom naprosto stejně jako ty. Nakonec jsem brala u první holčičky estrimax, utrogestan a obden injekce agolutinu. U druhé nic nebylo zapotřebí a miminko se krásně udrželo.

destovakapka
2. únor 2017

Ahoj holky,nevite jestli se neco stane kdyz si necham pichnout pregnyl dopoledne misto vecer?Doktorka mi rekla ze plodne dny mam v nedeli a v pondeli.Jde mi o to ze si to sama nepichnu a ten den mam odpoledni.Tak jsem si to chtela nechat pichnout dopoledne na pohotovosti,ze nevim asi v praci by mi to nekdo pichl.

tammm
2. únor 2017

@destovakapka o to drív bude ovu,pokud to nevadí 😉

destovakapka
2. únor 2017

@tammm Tak doktorka mi nerekla kdy mam mit sex,jenom mi rekla ze v sobotu vecer si mam pichnout pregnyl,ze plodne dny mam nedele a pondeli.

tammm
2. únor 2017

@destovakapka np sex by měl byt do 24 hodin 😉

destovakapka
2. únor 2017

@tammm Tedka se divam na woman zone jak jsem to mam mela drive s pregnylem.Pokazde jsem to mela pichnuty dopoledne a na druhy den byl sex a pokazde jsem takhle otehotnela ale bohuzel vzdycky z toho bylo biochemicke tehu.

Strana