icon

Reprofit Olomouc. Chodíte tam taky?

emanek
5. kvě 2008

haloooo není tu někdo se mnou, kdo chodí do Reprofitu v Olomouci? k dr. Machačovi. Nemám si s kým pokecat. 🙂

tammm
2. únor 2017

@destovakapka a byl sex i den před píchnutím,spermie počká 😉

destovakapka
2. únor 2017

Holky mela jste nektera DD-polyp?

sukubka
2. únor 2017

Ahoj holky tak v nedeli mam OPU bude mi ho delat simečkova...no ta mi je tam asi nejmin sympativka ale co nadelame ze.machac je proste zaneprazdnenej a v nedeli tam na OPU nebude..holjy mela jste nektera z minimalky mrazacky?a muze byt z minimslky i prodlouzena kultivace?chtela bych ji ale pry uz po odberi vajicek vecinou reknou den transferu ale co kdyz se treba embryjka vyvyji dobre a prodlouzenou kultivaci by zvladly.

vvercatkoo
2. únor 2017

@sukubka ahoj, ja mam v utery utz. Dnes jsem 3dc a zacla jsem brat femaru. Oni vesměs píšou oba terminy transferu do papiru,ale záleží, kolik ti vezmou a oplodni vajíček. A když rekneš, že chceš prodlouženou, tak ti ji udělají. Kolik máš foliku? Ani jsi nepsala. Držím pěsti

destovakapka
2. únor 2017

@sukubka Simeckova mi taky neni sympaticka.

knoflikarka
2. únor 2017

@destovakapka Taky tak. Už jsem tam byla snad u všech doktorů kromě dr. Machače a napříště se budu objednávat už jen k dr. Michnové.

sylvus111
2. únor 2017

Dobrý večer, ráda bych vás poprosila o vyplnění mého dotazníku, který vám zabere jen pár minut času. Dotazník je anonymní a slouží pouze k účelům mě absolventské práce. Budu ráda, za každé vaše vyplnění 🙂
http://www.survio.com/survey/d/O9E7T1P6O4H0P9F6D

destovakapka
2. únor 2017

@knoflikarka Ja jsem byla 2x u Vrublovskyho,2x Michnova,1x Simeckova a jinak chodim k Souskove.

sukubka
3. únor 2017

@vvercatkoo ahoj vypada to na 5 foliku tak doufam ve 4 vajicka jsem optimista.super ze napisou 2 terminy ET pokusim se je zlomit na PK.tobe drzim pesticky a dej vedet kolik ry mas pak foliku

sukubka
3. únor 2017

@destovakapka musime to.mejak rozdychat.ale budu na ni na OPU mila a snad bude i simeckova.chci ji ukecat na PK

knoflikarka
3. únor 2017

@destovakapka jj, Soušková je taky fajn.

ivulkaaaaa
3. únor 2017

zdravím holky, já chodím pravidelně na konzultace a na vyšetření k dr. Macháčovi a je úžasný, neskutečný optimista, že odcházíte s úsměvem na tváři a naději, že bude líp 🙂 Macháč mi dokonce dělal i opu, měla jsem asi zrovna štěstí, protože holčina předemnou si ho vysloveně žádala, tak asi v ten den dělal opu jen on, jinak to dělají i jiní doktoři, protože je opravdu zaneprázdněn. Pak výsledky opu semnou probírala Soušková a transfer a konzultaci Vrublovský, všichni naprosto sympatičtí a vstřícní 🙂 Bohužel se teď v prosinci nezadařilo, tak mi doktor doporučil lázně, tak jedu se zrelaxovat 😉

janaspo
3. únor 2017

Ahoj holky .... chci se jen zeptat, má tu některá diagnozu Endometrioza? A podstupuje IVF?

ivulkaaaaa
3. únor 2017

@janaspo Ano, já mám endometriozu a už jsem podstoupila 2 IVF (jedna ostrava a teď Olomouc) a 2 inseminace (Frýdek Místek).

janaspo
3. únor 2017

@ivulkaaaaa A jakého rozsahu? Byla jsi s tím na operaci? Promiň, že se tak ptám ...

tammm
3. únor 2017

@janaspo a na odstranění tě nikdo neposlal?

sukubka
3. únor 2017

@ivulkaaaaa ahoj ano Machacje jednicka ale co badelame kdyz je zaneprazdnen.
Jinak mam dotaz kdyz mam minimalku a v nedeli OPU mi bude delat šimečkova kdyz budu mit treba 3-4 vajicka jde si domluvit prodlouzenou kiltivaci?nebo mi automaticky da ET za 3 dny

ivulkaaaaa
3. únor 2017

@sukubka pokaždé, když se objednávám na kontrolu, tak si řeknu přímo že chci k Macháčovi a vždy mě k němu objednají, zatím jsem s tím problém neměla a u zákroku ho za každou cenu mít nemusím, stejně mě při opu uspí. Nevím jak je to u minimální stimulace, já měla dlouhý protokol a macháč mi řekl, že dělají vždy prodlouženou kultivaci. Raději bych se přímo v neděli jak půjdeš na opu zeptala tam, tam ti více řeknou. Ale podle mě ti dají prodlouženou kultivaci, protože u 3 denní není jisté, zda se pak další dny nezastaví. Je lepší, když je embryjko alespon 5. den a ve fázi blastocysty.

janaspo
3. únor 2017

@tammm Dr. Soušková mi "zatím" zjistila Endometroidní cystu 19 mm ... prý by to neměl být problém ... ale raději zjišťuji "přímé zkušenosti"

sukubka
3. únor 2017

@ivulkaaaaa dobre urcite se v nedeli zeptam.mam syna z minimalky zavedenybyl 3 den 8 bunek a zvladl to..jde mi o toze vim ze vetsi uspech maji s PK zalezi jen jestli ji delaji kdyz jsou treba 3 vajicka.kolik jsi mela vajicek?

ivulkaaaaa
3. únor 2017

@sukubka je možné, že u minimálky to tak dělají, s tím opravdu nemám zkušenosti. Vím jak to je u krátkého a dlouhého protokolu a tam dělají PK vždy, alespoň v mém případě a co mi řekl doktor. Jestli se ti už jednou takto zadařilo, tak asi není důvod se bát, aby se to nepovedlo podruhé👍 Měla jsem 6 vajíček...

sukubka
3. únor 2017

Myslim ze to delaji i u minimalkyi u klasickeho IVF ale zslezi asi ba poctu odebranych vajicek.budu se v nedeli snazit domluvit PK a tobe kdo delal OPU?a kdx bude ET se planuje postupne po OPU nebo hned v ten den OPU

ivulkaaaaa
3. únor 2017

@sukubka mě dělal OPU Macháč, ale to byla asi náhoda, protože sestřičky říkaly, že to dělá minimálně. Měla jsem v ten den asi štěstí, že holčina předemnou si Macháče přímo žádala, aby Opu dělal on, tak pak OPU dělal i mi 😀 Já bych řekla, že se to plánuje už hned v ten den, mi řekli, že bude transfer za 5 dní, ale že si mám denně volat na embryologii na stav vajíček, takže jsem volala a podle toho v jaké kvalitě byly, tak mi pak potvrdili, že mám dojít. Ale asi to má každá jinak...

sukubka
3. únor 2017

Dobre dekuji mpc takto bych to.taky chtela..takze 5 den ti zavesly broucka a zbytek.zmrazili...a nevyslo to nebo kdy jsi mela ET?

ivulkaaaaa
3. únor 2017

@sukubka byla jsem teď na zákroku v prosinci, ve středu OPU, čtvrtek a pátek volala a v pondělí nástup na transfer. Zavedli 1 embryjko ve fázi blastocysty a pak se čeká do testování. Bohužel se embryjko neudrželo....co se dá dělat. Teď jedu do lázní se zregenerovat kvůli endometrioze.

sukubka
3. únor 2017

@ivulkaaaaa to je mi lito..ale ja mam syna z nekolika nevydarenych IVF se povedl na minimalku.clovek musi verit he to hroznyna nervy...ted chceme prave sourozence...tve prvni miminko řesite?

ivulkaaaaa
3. únor 2017

@sukubka ano bylo by to naše první a stále věříme, že nad tou potvorou, co tomu brání, zvítězíme 👍 Snad se letos zadaří 😉

sukubka
3. únor 2017

@ivulkaaaaa letos je krasnymagicky rok 2017 urcite se zadari.verim v to...drz se!!!kolik mas roku?

sukubka
5. únor 2017

Ahoj holky dneska jsem mela odber vajicek ..z 5 foliku jen 2 vajicka.jsem smutna a moc se bojim aby vubec byla zrala...aby se oplodnila a vyvyjela jak maji.zitra si mam volat jak jsou na tom...snad ten cely proces nebudu absolvovat znovu ...mrzelo by me kdyby nedoslo na ET😔

vvercatkoo
5. únor 2017

@sukubka musíš věřit, držím pěsti😉

Strana