Sanatorium Pronatal. Jaké máte zkušenosti?
Ahojky,
nenavštěvujete náhodou někdo Sanatorium Pronatal v Praze ohledně IVF?
Ráda bych se dozvěděla nějaké zkušenosti ( přístup, ceny atd. ). Čeká mě stimulace před IVF a vybíráme centrum
🙂 díky
nenavštěvujete náhodou někdo Sanatorium Pronatal v Praze ohledně IVF?
Ráda bych se dozvěděla nějaké zkušenosti ( přístup, ceny atd. ). Čeká mě stimulace před IVF a vybíráme centrum
🙂 díky

•
13. únor 2008On delal vysetreni opravdu dukladne, dival se i na to, zda nemam nejake otoky atd, mela jsem popsany cely list A4🙂, no, je to peclivka🙂.
0
Já taky nikdy v narkoze nebyla, až tady poprvé - sestra mi napichla ruku (pekne to bolelo, nemam totiz zily), anesteziolog do mne vpravil uspavadlo a uz jsem o sobe skoro nevedela (jeste vim, ze mi dali neco na nos, ze by kyslik???) - a pak asi po patnacti minutach se mnou na sale uz mluvili, odvezli mne na dospavaci pokoj a tam jsem jeste chvili spinkala.
Kdyz si vzpomenu na Kulta, tak on se dival vylozene na to EKG a odskrtal si, ze jsme pohlavne zdravi.
Kdyz si vzpomenu na Kulta, tak on se dival vylozene na to EKG a odskrtal si, ze jsme pohlavne zdravi.
Osobne doc. Mardesice neznam, ale pry ma 80% uspesnost🙂, tak gratuluju. Myslim, ze kdybys chtela k nekomu jinemu, tak ti daji drivejsi termin. Ja tomu porad jeste moc nerozumim, nakolik zalezi na tom, k jakemu doktorovi jdes na vysetreni, tu praci s embryi pak odvadi zase jini doktori, ne? A to je asi nejdulezitejsi, jak dobri jsou tam tito zamestnanci...
Ja jdu dnes na UTZ kvuli folikulum pred IUI. Je to 8. DC (mam kratsi cyklus), tak jsem zvedava, na kdy nam vyjde den D.
Ja jdu dnes na UTZ kvuli folikulum pred IUI. Je to 8. DC (mam kratsi cyklus), tak jsem zvedava, na kdy nam vyjde den D.
Ahoj holky,
nakukuji co je nového...Daso,jsem uplně v šoku,poslední dobou čtu na diskuzich same špatné zpravy..
Třeba miminko udrží,vubec me nenapadají slova utěchy..moooooc na Tebe myslím a držím pěsti.. 😢 JE TO STRAŠNÉ..
Dr.Mardesic je pohodař,manžel se při IVF nudil,tak s nim šel na houby a prej je dobrej,ale osobně ho neznam,byla jsme u KUlta a Vobořila..
campi-tfuj tfuj mas krasné folíky 🙂
nakukuji co je nového...Daso,jsem uplně v šoku,poslední dobou čtu na diskuzich same špatné zpravy..
Třeba miminko udrží,vubec me nenapadají slova utěchy..moooooc na Tebe myslím a držím pěsti.. 😢 JE TO STRAŠNÉ..
Dr.Mardesic je pohodař,manžel se při IVF nudil,tak s nim šel na houby a prej je dobrej,ale osobně ho neznam,byla jsme u KUlta a Vobořila..
campi-tfuj tfuj mas krasné folíky 🙂
Mikulko: taky gratuluju a drzim palce do dalsich mesicu.
Dneska jsem natrefila na dr. Kulta, prisel mi moc sympatickej a veselej. IUI u nas probehne v nedeli, folici jsou 2 velci a 2 mali. Je tu nekdo, kdo si nechal pichnout pregnyl do zadku od manzela nebo je nutne jit na stredisko?
Dneska jsem natrefila na dr. Kulta, prisel mi moc sympatickej a veselej. IUI u nas probehne v nedeli, folici jsou 2 velci a 2 mali. Je tu nekdo, kdo si nechal pichnout pregnyl do zadku od manzela nebo je nutne jit na stredisko?
Začni psát odpověď...

Odešli