Těhotné i netěhotné po IVF
Tak šup sem holky,všechny jste vítány... 🙂
@jolcap mne male mesto nevadi, vse ma sve pro a proti, taky jsem par let bydlela v praze, vsechno ma neco do sebe
@jolcap ja mam rada nakupovani bot, hodinek, italskych hadriku 🙂)) ale to je asi uplne normalni
@missbosorka jsem pěkný vepřík tak ani to ne nikde na mě nemají nic co by se mi líbilo, nebo na mě divně koukaj
@petra123 aha, mě právě byl krátkej protokol k prdu a o tom Synarelu říkal doktor, že by ho možná u mě zkusil na dlouhej.
Já bydlela v Praze přes 30 let a stačilo...Být tam ještě chvíli,tak se zcvoknu. 😀 Přitom ještě tak před 5,6ti lety jsme žili takřka v centru a já tam byla šťastná jak blecha a nehnula bych se odtamtud ani omylem.holt člověk se létama mění, teď mě bohatě stačí, že tam pracuju a denně tam tak pár hodin jsem.
Tak z manžela konečně vypadlo, kam a proč dnes jedem.Nějaké auto si vyhlídnul.tak mám dost 😠 jiné auto vůbec nepotřebujeme,co máme je dobrý.tak nevím, co mu zase přeletělo přes frňák s jiným. 😒
Se tu mějte, večer nakouknu,až se vrátíme.
hlavně, že včera měli oba kluci plnou pusu řečí, že v 7 hod vyrážíme, teď nevědí o světe...
Jsem teď rozpárala kasičku, co jsme tam házeli padesátky od listopadu a už byla plná a je v ní přes 12 tis. 😵 😵 😵 ,tak to mě potěšilo, co se do tak malé plechovky vešlo peněz...
tak jsem zvědavá, co se mi za to koupí.... 😀 😀 😀
peti 123 to je už v poho ,jsem ráda ,že tělo mělo snahu .. 😉 doufám ,že příště už nezklame,jinak nenávidim nakupování ,mě nic neni a jen se tam nasíram..
tak mizim do fachy a odpolko k mamce na kávičku ..tak se zjevim asi až večír tak ne ,že mi napíšete áčko
krásné u nás slunečné ránko, dneska se mi brátí dítko z hor to bude zážitků, jinak chlapy nechápou proč my ženský stojíme před plnou skříní věcí se slovy nemám co na sebe,ale jejich touha po autech mě taky zaráží
ahojte holky tak jsem tu našla takové zajímavé téma...A holky byly jste tu všechny na ivf?jestli se můžu přidat do debaty taky mám toho hodně za sebou... 😉

@jolcap tak tam nikoho neznam 🙂))) ja spis tihnu k praze, pracuju tam, takze tam mam vetsinu pratel a i ty z ty nasi prdele se tam prestehovali