Těhotné i netěhotné po IVF
Tak šup sem holky,všechny jste vítány... 🙂
@jolcap padla mu spolužačka, přišla na ně kolegyně v práci na FB,já tam nelezu, nemám na to čas, protože furt dřepím na koníkovi a emiminu.. 😀
tak to jsem se pobavila,t holka v 15 letech vypadá jak já před 5 lety a syn , co je po mě,tak vypadá tak na 12let,takže dobrá dvojka...jak její bráška z prvního stupně.
@maruliinka chodit třeba po 14 dnech,co se chodí na krev na UTZ mi připadá zcestný.
@mv
No prave me taky...ale diky za info 😉
3 za zivot urcite + leky ke 4., ale na strankach CAR Motol to tak pisou? Nechapu, proc by to melo byt omezeny jen na 2 pokusy rocne, to mi prijde jako ptakovina. I kdyz stejne nevim, jestli bych v pripade 2. neuspesneho sla jeste letos, to asi ne. To bych si spis vyboxovala vysetreni vseho mozneho a zkusila nejakyho vymitace dabla, pripadne si zacala vyrizovat adopci.
@mv hele tak to ho seznámíme s naší zuzou jí se líbí mladší nebo aspon když tak vypadají, já jak byla rhodosu musela platit jako za dva dospělý, zuza naštětsí jí všechno a chutná jí maso a saláty a taky je vděčná za historické výlety, dokonce když jsme byly na krétě tak si pak ve škole dělala něco o Knossu
myslím, že zrovna dneska večer jde v TV dokument o Rio Antirio z Peloponesu,já jsem na mosty ujetá a tenhle mě fakt bere.Byla jsem tam kvůli němu už 2x a hodlám ho ještě někdy na vlastní oči vidět znova.
@jolcap prostě parchantík nežere takřka od narození, přesně od 18 měs. kdy mu našli intoleranci laktózy a i když mu to po pár letech přešlo, tak se už nikdy nerozjedl.
jako tady po republice, to je v pohodě, to naopak sám aktivně vybírá místa, kam pojedem a co tam uvidíme, ale v cizině to tvrdě bojkotuje.tam by týden vydržel dřepět v bazénu, moře ho taky nebere.
vlastně nevím, proč ho ty roky taháme s sebou na dovolený.... 😀
@mv to poslední mě taky napadlo, my dokoce už jezdíme i do hotelu bez bazénu, je fakt máme obě astma a tak nám to dělá u moře dobře, zuza je kachna a ráda skáče do vln, to je právě na rhodosu můžeš chodit bud do kachnáku bez vln nebo do vysokých vln a my měli i hotel že jsme ležely na jednom místě pláže a vybírali si do kterého moře půjdeme egejské nebo středozemní
hehehe, tady jsme se sesly snad skoro same astmaticky...morsky vzduch mi vzdycky udela moc dobre.

to nevim s tima pokusama,ale všude říkaj 3 za život