Těhotné i netěhotné po IVF
Tak šup sem holky,všechny jste vítány... 🙂
čaute holky tak jak se vám daří,?vaříte něco?mně se nic nechce..a docela se nudím ..co vy? 😝
až příští týden 😵 já nevařim a nic se mi nechce ,vyplnovala jsem staletý dotazník do fachy to jsou otázky to bych pošla .. a půjdu lehnout s knížkou ,čtu dobrej blábol o hvězdoletu co letěl na jinou planetu,kde byl nižší vývojový stupeň
píchaj mě vaječníky ..jinak je mi dneska ok.. 😉 potřebuju ,aby mi bylo ok ,když jdu v pátek do práce 😝
@jolcap když jdeš na ten screening až za měsíc tak to budeš už v tom 16tt? tak to už je zadarmo ten co se platí je totiž v 11tt 😀
@holubice.petra ahojky a ty jsi doma nebo chodíš do práce? 😉
@jezulicka mě všechno strašně trvá,takže než poklidím kuchyň, ustelu a proberu se je deset pryč jinak odpo spím i dvě hodiny to je šílený, občas jdu k mamce na pokec a nebo ven jen tak
@holubice.petra jdu v ten 13tt na NT počátali mi to v caru tak nevím uvidíme v pondělí u mýho dokyho
@jezulicka já jsem doma už od OPU ze začátku jsem z toho šílela a teď jsem si už zvykla... 😎
@holubice.petra jo?a co tak děláš přes den?já se všech ptám at získám nějaký typ...já mám kámošky všechny v práci je to na nic... 😖
@holubice.petra a co máš nějaké příznaky těhu?? 😅
holky a sledujete superstar??
@holubice.petra jo a jak máš vycházky?
v pondělí 11.4 nejdříve,byla jsem ráda že mi to odložili ten nástup na ted ,chtěli v den ketu ..jak naschvál to bylo tim aprílem všechno

@jolcap já mám chutě utéct od toho a probudit se s nějakým výsledkem ,ale jistým,mě nejvíc ubíjí ta nejistota ..