Těhotné i netěhotné po IVF
Tak šup sem holky,všechny jste vítány... 🙂
@martinkka Určitě, jak to jen budu stíhat, fakt jsem v jednom kole a stejně vše nestihnu, jak jsem chtěla, ale což, to je fuk, hlavně kdyby se miminko povedlo... Teda popravdě čím dál víc pošilháváme po dvojčátkách- copak já jsem blázen furt, ale chytilo to manžela a je tou myšlenkou úplně posedlý- jenže to je u nás scifi a já opravdu budu vděčná i za to jedno- kéž by se to povedlo...
@lenkacar S tou prací to je blbý anepřidá to☹ V tomhle mám na jednu stranu výhodu, že fakt místo mám a nahání mě do práce, jak jen můžou, ale já nechci- ne kvůli práci, ale protože mám úplně jiné touhy a cíle teď☹ Ale okud se nepovede, nic jiného mi nezbyde a aspoň po téhle stránce nebudu muset řešit, kde sehnat práci...
Ahoj holky,asi cca v květnu nás čeká 1.IVF,kolik jste si připláceli?
je to pálka vogi ..my máme 2700,- mražení 2500,-.ICSI 8tis.narkoza 1000,-a zbytek mám léky ..chtěla jsem pero,aby mě to nebolelo ,jsem bebinka
me zase leky proplaci pojistovna na 3 pokysy, doplacime jen 5tis. Tak kdyz by se zadarilo,tak penize neresime 😉
tak to bez pochyb. Je to dobrej biznis ☹
@lenkacar oni chlapi to že nebudou děti zvládají poměrně líp než my a pak nechtějí chápat proč se v tom ak patláme, určitě to co zažíváme u ivf poznamneá každý vztah hůř když to nejde, tak si doma řekněte jak chcete žít dál a jak říkáš třeba by mu jiná mohla nabídnout kldinější vztah bez datumů punkce a termínu testování

@lenkacar moc mě mrzí, jak to nakonec dopadlo ☹ ale vim, že nechceš soucit, začneš teď "normálně" žít, určitě se zlepší vztahy s manželem a konečně si budete užívat sexu a kdo ví, jak to dopadne 😉 tohle fakt neni žádný život, pořád hormony, kontroly, stojí to za prd
@mv jsem ráda, že ti ta buněčná imunita dopadla celkem dobře 🙂 a koukám, že si s manželem užíváte "jako za mlada", tak třeba to IVF nebudete ani potřebovat 😉
@tonytony moc ti držim palce 😉 já jsem teď na to IVF taky neměla čas, až do punkce jsem chodila do práce, takže žádný klid a měla jsem paradoxně nejvíc vajíček ze všech pokusů a pak jsme se 3 dny po ET stěhovali, mezi tim jsem balila, pak zas vybalovala, zařizovala, takže fakt žádný klid a pohoda a asi to nakonec bylo ku prospěchu 🙂
já jsem měla krátký protokol, poprvé mi zkoušeli dlouhý a museli jsme to přerušit a po tom přerušení jsem mohka na další IVF hned další cyklus, nemusela tam být žádná pauza
@tonytony
@tonytony
@tonytony