icon

Těhotné i netěhotné po IVF

misi.21
19. led 2011

Tak šup sem holky,všechny jste vítány... 🙂

jolcap
11. říj 2011

@mv já vím,ale asi spíš na ty předchozí týdny,ale je fakt že zatím bych si ztěžovat nemohla, problém jsme už já sama, no já už vím že porodím a druhý den tam to břicho pořád bude jako kdyby jsem tam měla ještě jedno

lenkacar
13. říj 2011

joli za chvilku rodíš ,to je paráda ... 😵 já snad v prosinci začnu stimulovat ,včera imuno vyšetření a dle výsledků za 10dní nasadíme léčbu ,nejen prednisonem..páč to je na mě evidentně málo ..

jolcap
13. říj 2011

@lenkacar no asi jo dneska mi v porodnici sestra při zápisu řekla,že si mám zavolat na termín sekce tak v 36tt, no bohužel to už jsem prošvihla,ale pak se smála a prý co nejdřív
dostaneš superprednison 😀

lenkacar
13. říj 2011

joli a proč že sekce?joli gamaglobulin ,konečně budu opíchaná až mě to srát bude 😀

jolcap
13. říj 2011

@lenkacar ale mám toho nějak moc, první porod akutní sekcí, astma, staroba a IVF, to je nějaký svinstvo co ti budou dávat

mv
13. říj 2011

Ty gamaglobulíny jsou furt menší zlo, než kámoš Prednison....a výsledky jsou s nima dobrý

@lenkacar no vidíš, pár injekcí a prosinec je tu coby dup...

@jolcap jaký vůbec máte vybraný jména?

jolcap
13. říj 2011

@mv ELiška a Jeníček

mv
13. říj 2011

@jolcap 🙂 a takovýho toho vnitřního tucha máš, co to bude?

jolcap
13. říj 2011

@mv vůbec ne ani si nedovoluju tipovat

mv
13. říj 2011

@jolcap já prvně asi tak moc chtěla kluka, že jsem si to vsugerovala od začátku a cítila, že to je on... 😀

jolcap
13. říj 2011

@mv já to u zuzky věděla,že je to holka když jsem přišla na porodní sál,tak možná to taky přijde

mv
13. říj 2011

@jolcap já to věděla od těhotenského testu hned od // zcela jasně 😀

jolcap
13. říj 2011

@mv já jsem zvědavá co mám v bříšku,ale asi to je tím že mi to jedno byla jsem ráda že se to vůbec povedlo

mv
13. říj 2011

@jolcap já jdu zítra či v sobotu na ET a v červenci se uvidí, co tam bylo.hlavně aby něco,jinak už na to peču,kupuju si štěně,hlásím se do školy,neb končím v práci a počkám si na vnouče. 😉

jolcap
13. říj 2011

@mv no tak to držím vše co mám i nemám, škoda že je to tak složitý co a nejistý jsem dneska byla jako debil při zápisu do porodnice, kolikrát jste byla těhotná 3x a ted IVF

mv
13. říj 2011

@jolcap no jo no,kdyby člověk kolikrát věděl...možná ale kolikrát lepší, že neví.

jolcap
13. říj 2011

@mv to jo říká se naděje umírá poslední, ne je lepší sladká nevědomost

mv
13. říj 2011

@jolcap já si kolikrát říkala, jestli bych to vše za poslední roky, co se stalo chtěla vědět předem a nakonec asi ne,člověk si prostě někdy tu hubu nabít potřebuje a od života dostat facku taky....
no nic, měj se a brzy ať máš dítko u sebe a oba jste v pořádku 🙂

jolcap
13. říj 2011

@mv no ty taky at jste v pořádku

mv
13. říj 2011

@jolcap no doufám, po OPU jsem 2 dny lezla po čtyřech, tak snad už mám vybráno...

jolcap
13. říj 2011

@mv jakto měla hyperstimulák

mv
13. říj 2011

@jolcap jak je vidět, tak u někoho i pár vajuch už může znamenat náběh na něj

jolcap
13. říj 2011

@mv a jaká byla ourodička jsi vzorná snášečka?

mv
13. říj 2011

@jolcap oproti 1.IVF to bylo lepší, dlouhej protokol docela zabral.Snad něco do zítra přežije a ubytuje se u mě.

jolcap
13. říj 2011

@mv to bych jim radila,měly by se u tebe královsky

mv
13. říj 2011

@jolcap ta snad si to taky budou myslet.Jdu do hajan, vstávám před 4.hod a 3 noci jsem skoro nespala,jak mi bylo blbě.tak mám dost.páček

jolcap
13. říj 2011

@mv tak koukej dát vědět jsem zvědavá a hezky spinkej

lenkacar
14. říj 2011

margi to je zprávička ,ty bláho ..no mě to čeká koukám do kalendáře nějak předbběžně na ježíška do bříška

jolcap
17. říj 2011

@mv celý víkend na tebe myslím
@lenkacar tak podle všeho začínám posledních 14 dní v těhu stavu.já se tak bojím

mv
17. říj 2011

@lenkacar tak to musí klapnout, jako vánoční dáreček 😉

Strana