Těhotné i netěhotné po IVF
Tak šup sem holky,všechny jste vítány... 🙂
já jsem byla na večeři ,ani na tu svíčku nedošlo ..dala jsem si 2 piva a můžu se z toho učurkat
přišla nabídka k práci od března tak budu přemýšlet jestli to vezmu
hojky páji..zase do krámu ,ale tentokrát nordblanc ..sportovní hadry ..
nic závratného neboj ..k lidem se chovaj jak k dobytku pomalu a uznání žádné .. a práce ještě více než doposud ..já vim je to čistá a nenáročná práce ,ale více papírování no .. a učení se nového ,ale to bych musela všude ,ale pro mě to znamená běhat na 2krámy ,kde budu znát oba prodejní systémy ..mám pocit ,že budu taková ta střídačka .. 😠
že jsem v tý hospodě nezůstala tady ani hnátek..
Ahojky holky
Nevadí když jsem za vámi nakouknu a budu Vás trochu podporovat a myslet na Vás,věřím,že všechny zdárně dojdete k vytouženému miminku,tak jako já,moc Vám budu držet pěstičky
tak já jsem nakonec šla spát v půl8 a v půl 12 jsem vylezla a nevěděla jsem jestli jsem na chvíli zabrala a nebo vůbec ..hlavu plnou nesmyslů a otázek,ale ted ráno už dobrý ..mám pocit ,že jo ,že to zvládnu 😉
a že jsem dobrá ,šla jsem spát v půl 8 a tady jsem byla ve třičtvrtě 😀 😀 😀 to už jsem asi náměsíčná ..oprava ..v půl 9 😀 😀 😀
jak dopadl obleček na hafinku? naše máma mu upletla kombinézu a on furt ležel na zádech ,nohy hore a nechtěl vstávat ,nevim proč ..asi šok ,že jsme ho oblíkli osla jednoho ,člověk ho chtěl mí t v teple a on dělal nemravnou pozu..
@lenkacar 😀 , ten náš má spoustu oblečků kupovaných, ale je to pekelně drahé. Obleček mám jen nastříhaný, dneska ho ušiji, tak uvidíme.
jinak nějak mě pořád od čtvrtka pobolívají vaječníky a děloha, ale tak divně, ve vej. píchá a děloha jak nafukovací balonek když mačkáš 😀 tak snad je to ok, ale pořád mě to budilo, nemohla jsem spát na břiše, asi půjdu do obchodu a pak dospat...
nechceš pak ten výtvor vyfotit?
tak mám ušito půl....navíc dnes nemám sil 😎
knoflíky přišíješ zítra to je jasný 😉 😀 😝
@lenkacar ještě musím koupit lemovku, aby to měl hezký, kluk jeden ušatej, to víš chce se líbit kámošům (je gey) 🤐 a toto je první cvičnej obleček, takže to třeba nebude úplně ono, plánuju už další - navrchu riflovina elastická a dole beránek (mám starou bundu a než ji vyhodím....) 😉
@lenkacar fenek se spíš bojí, i když nějaká hárá tak je jak divej , ale přijde k fence a ta ho nezajímá...potká pejska - musí být větší než je on s malejma se moc nechce kamošit, nejrači pitbul apod. a ty pak ojíždí, nekterej i ho....no sranda se s nějakým potkat 😀 😀 😀 pak dojdeme domů a ojede medvěda, má takového bílého ledního 😀 😀 😀
😀 😀 😀 😲 😲 😲
dneska budu celý odpolko doma a budu se nacpávat buchtičkama..akorát jsem tak pitomá ,že jsem tak dlouho dumala kdy je vhpdné dát do kynutého těsta sůl až jsem na ní zapomněla a zjjistila to při kousnzutí do jinak báječného borůvkového koláče ,no dala bych si po čuni ,taková práce a neni to perfektní.. 😠
ahojky,
může se k vám přidat????

@lenkacar musíme je přesvědčit...sebevědomí dělá hodně
kurna mě dneska jaksi bolí vaječníky 😒