icon

Těhotné po IVF

luzza
19. bře 2009

Tak vás tady všechny vítám 🙂 🙂 🙂
Můžeme rozjet dalších 10 000 a tentokrát legálně na těhulkách 😉

jana.cb
4. kvě 2009

my se porad drzime ale jako Kristý bude vetsi mimco .o) dneska ma 3,5 kg a zatim porod nic ..stale jsem napul otevrena CS je 7 brisko je dole ale nic ...takze se nic vyvolavat nebude jen si me hlidaji jeste vic v nemocnici mno .....chcjo fakt u me plati ze cim mensi brisko tim vetsi dite takze Kristý bude asi 4 kilovy mimco mno .o)

jana.cb
4. kvě 2009

ja uz tak moc zavidim vsem co maji mimco u sebe ty jo 😵

m.e.l
4. kvě 2009

Ahojda Jani, no já budu vědět váhu Lukyho v pondělí, teda pokud dřív neporodím, což teda zatím vůbec nehrozí. 😵

jana.cb
4. kvě 2009

mno jako Meliku covece abych nakonec nebyla z vas vsech posledni kdo porodi a vy uz s mimcama jste nedrandily venku 😀
Hjo hele bud rada ze mas casu dost no :o)

macous
4. kvě 2009

Luzziku, teda to je fakt na pytel, to by mě taky pěkně naštvalo a vůbec neváhej a zavolej své Dr., jednou jste se nějak domluvili, tak nechápu, proč by to najednou nemělo jít. Ten doktor měl asi blbej den a tys to takhle vyžrala, nechápu tychle magory, není nic lepšího, než nervovat těhotnou ženskou - kretén.
Doufám, že už nebulíš, hoď si nohy nahoru, ať ti dá manža masáž, pohlaď pupendo a řekni holkám, že mohli dneska názorně slyšet jednoho echt magora 😉

jana.cb
4. kvě 2009
jana.cb
4. kvě 2009

hm tak bilo pruhlednej lepkavej hlen jsem nasla pred hodkou u sebe 😀 😀

macous
4. kvě 2009

Jani a ty neboj, dlouho už 2v1 nebudeš 😵 a Melík jakbysmet 😀

Anitt, gratuluju ještě jednou k Davídkovi 😉

Holky, na mě asi něco vlezlo, je mi slabo, bolí hlava, krk a rýmička, ale vše jen tak trochu, tak jsem nasadila klidový režim a snad o samo poleví, mohlo by už třeba do zítra, potřebuju totiž rajzovat po krámech a utrácet prašule 😝 😀

jana.cb
4. kvě 2009

Macousíku no jako kez bys mela pravdu kočko 😒 tak prd na internet a jdi si hajnout dneska byl skaredej den jen prselo takze i ta zmena muze mit vliv jedno s druhym no 😉

zofik
4. kvě 2009

fíha Luzz, tak to je mi moc líto, ale věřím, že se to dořeší...dneska je fakt den blbec 😲

jankatr
4. kvě 2009

Luzzi - tak já sem letím abych si přečetla zprávičku o holkách a ten kretén zapšklej a zamindrákovanej tě takhle vypekl 😠 😠 😠 , Tak se drž kočko - a určitě zkus zavolat dr. třeba ještě něco vymyslíte 😉

kay
4. kvě 2009

luzz, doufám, že je Ti líp..

nevíte něco o grej? už tu taky dlouho nebyla..

m.e.l
5. kvě 2009

Dobré ranko,
Kay o Grej nic nevím, ale byla tu tak ve čtvrtek, si teda myslím. . .

jmisa
5. kvě 2009

Ahoj všem.
Jsem nějak brzo vzhůru 😕

m.e.l
5. kvě 2009

Jmis, no já se od půl šesté převalovala na posteli, musím dneska vyřešit tu kameru co jsem dostala k narozeninám. Ti blbci evidentně nevědí co prodávají a jak vypadá adaptér k anglickému typu zásuvek, takže nám poslali po reklamaci napájecí kabel k normálnímu compu, tak to mi je fakt k h*vnu. 😠

jmisa
5. kvě 2009

No tak zase máš kabel k PC 😀 😀 Teď z nich ještě vyrazit kabel ke kameře, třeba dostaneš ještě k telce a DVD a kdo ví, co ještě 😀

m.e.l
5. kvě 2009

jmis, no já se jich hlavně zeptám zda vědí co prodávají a že prodávají v ČR, kde jsou jaksi jiné zásuvky než v Anglii a pak taky, že přístroj má obsahovat český návod. 😠 A pak je pěkně ještě properu na nějaké internetové diskuzi.

m.e.l
5. kvě 2009

Jenže ten kabel co poslali, tak je k velkému PC! A my máme jen NTB. 😀 😅

zofik
5. kvě 2009

já bych chtěla vidět toho doktora Luzz, kdyby měl v bříšku už docela velké mimíse a někdo se k němu takto zachoval....hajzl jeden, pardon....

jinak pěkný den všem.....

artep26
5. kvě 2009

Ahojda holky,
no jo doktoři, je mi Luzz moc líto, snad něco vymyslí společně se svým dokym ☹
Jani teda teda, ty budeš mít cvaldici, viď?? 😀 Ale toje dobře, lepší než malou žížalku 😉
Mel a jak ty?? Ještě nepojedeš??
Ohledně Grej ... zkusím mrknout na naší diskuzi, kde se scházíme od roku 2006 zda tam nebyla a podám infošky, jo?? 😉

jmisa
5. kvě 2009

Grej, psala, že jedou na chalupu a od té doby ticho. Babinec už jsem šmírovala 😀

m.e.l
5. kvě 2009

Arti, pojedu - reklamovat kameru - viz výše. Třeba to pak vezmu rovnou do porodky. 😀

artep26
5. kvě 2009

Míša mě koukám předběhla, snad je Grej v pořádku, jen asi nestíhá ...
Mel 🙂 no ještě máš časíka, ne?? 😀 😀 😀

m.e.l
5. kvě 2009

Arti, jo podle přepsaného termínu sestřičkou mám čas 5 dní, pak už budu přenášet.

artep26
5. kvě 2009

No tak to je hafo času, ne??
Už máš vše nachystáno??
Já dnes objednala chůvičku a v pátek jedeme pro druhou postýlku a objednám povlečení a peřinky. A v sobotu jedeme pro kočárek ... konečně máme auto v provozu a po technické, tak můžeme vyrazit 😝
Taky jsem prodala kočárek po Aničce, sice za 1000 Kč ale víc by mi za něj stejně nikdo nedla, už není in, ale byla jsem s ním strašně spokojená, nemít dvojky, tak v něm odvozím i dalšího potomka 😉
Hodím vám sem odkaz 🙂

artep26
5. kvě 2009

https://www.modrykonik.cz/bazar/show_entry.php?...
No fakt je out, ale jinak prostorný, vůbec nezničený, nafukovací kola ... no prostě jsem s ním byla max. spokojená a Anička se do něj krásně s fusakem vešla i v zimě, kdy jí byl půl - třičtvrtě roku 😉

m.e.l
5. kvě 2009

Arti, snad je vše nachystaný. Chůvičky bude kupovat můj brácha. No Deltima máme taky, akorát né takovou hezkou barvu jako ty a prostorný jsem chtěla, protože teď jsem viděla fotku dítěte v cca 3 měsících a do kočárku už se téměř nevejde. A přeci jen na zimu budu potřebovat mít asi Lukyho ještě ve fusaku naležato.

artep26
5. kvě 2009

Mel tenhle kočík je starý 9 let 😉 a fakt bych ho použila znovu, je takový neutrální a vůbec nezničený, páč je to varianta hluboká, kdy děti ještě nic nežmoulají a jen hezky hajají 😀 😀 😀
Chůvičky jsem nakonec koupila Tefal ... kvůli dosahu 400 m 😉 tak snad budou dobrý 😵

m.e.l
5. kvě 2009

Arti, no já právě jsem chtěla nafukovací kola a prostornou korbu, né aby jsem to měla na 3 měsíce a konec. Né vždy pojedeme s kočárem po asfaltce.

artep26
5. kvě 2009

Přesně tak, jsem zvědavá jak dopadneme my v sobotu a jaký kočík nakonec vybereme 😀
Musím tam zavolat,zda je mají na skladě, pojedeme do KOlína, tak ať tam nejedeme zbytečně.
Letím utřít prach,je tu binčus.
zatím pa pa pa 😉

Strana