icon

Těhotné po IVF

luzza
19. bře 2009

Tak vás tady všechny vítám 🙂 🙂 🙂
Můžeme rozjet dalších 10 000 a tentokrát legálně na těhulkách 😉

jana.cb
24. bře 2009

A jejej .-((( Meliku to me mrzi tohle .-(( tak at je hlavne vse ok co nejdrive ty jo no ☹ no jako diky Mel no.-((( to potrebuju slyset 😢 😀 ☹

m.e.l
24. bře 2009

Jani, umím potěšit viď? Ale kdyby jsi tohle napsala v 25tt tak budu vyplašená, teď to sice taky není nejlepší, ale jsi dost daleko, takže kdyby něco, tak Kristýnka bude 2 týdny v inkubátoru a bude v naprosté pohodě. Třeba vydržíš aspoň 14 dní. 😉 Budu držet palečky pěstičky. 😉

jana.cb
24. bře 2009

jo jo ma 2,5 kg no tak to je pekny ale stejne ..ona ta zatka muze odchazet klidne mesic pred ale taky dva dny trebas jak u koho no tak me to nechava klidnou zatim a neplasim zitra mi mudra rekne Cs bo co to teda jako oprvadu je a uvidime no ...jo jo kuju moc Meliku pesticky bereme vsechny 😵

anitta
24. bře 2009

ahojky jani . tak máš přikázaný klidový režim? mně taky hrozí předčasný porod . ale když jsem v klidu a ležím tak je to ok tak se fakt šetři a určitě to pár týdnů ještě vydržíš. chce to fakt klídek
a co ti dr. řekl na tu zátku?

jana.cb
24. bře 2009

Ahojky Anit no jeste mi nerekl nic protoze do poradny jdu az zitra a zatka byla poprve dneska rano a dneska jsem byla jen zase na 4D UTZ takze jsem jen dala rec tam co a jak ale vicemene to chce znat CS a dalsi veci takze poradna zitra v 11 a uvidime no .-((( jen mi bylo receno ze mam byt v klidu ze je to u kazdeho individualni jak dlouho odchazi no a kdyby cokoliv se mi nezdalo tak sup na pohotovost takze fakt vic nic nevim ale rizikovy tehu mam od zacatku takze v klidu jsem tak jako tak no tudiz musim vyckat .-((( tobe taky odchazi Anitt? 😒 nebo cim ti hrozi predcasny porod?CHjo no .-(( jako mala desne kope jako blazen no a od vcerejsiho vecera se citim tak divne ...nepopsatelne divne ale nic me neboli no .-(((

anitta
24. bře 2009

jani mně neodchází teda zatím ale mám po operaci čípku a mimčo tlačí už dole a dr. se bojí aby to čípek udržel a neprdla mi voda tak musím fakt už skoro pořád ležet ale je mi o dost líp bříško netvrdne a ani netahne předtím jsem fakt pořád někde courala a něco dělala a bylo to znát takže klidový režim určo zabere neboj a jak říkáš zátka odchazí klído i 14 dní 😉

jana.cb
24. bře 2009

a jejej kocko taky to nemas lehky koukam 😒 hele tak to drzim palec at Davidek vydrzi!!!!no o courani mi ani nemluv ja couram desne .-((( ale ted uz na to prdim budu fakt jen odpocivat presne jak pises 😉 vycitat si to pak nechci teda 😒 ale zase mas vyhodu jses obskakovana manzou ne? 😀

hanulka3112
24. bře 2009

Jani ahojky, dlouho jsi tu nebyla, vidím, že asi budeš muset být taky dost v klidu jako Anita, tak hlavně ať co nejdýl vydržíš 😉 🙂 já si teda furt říkám, jak už budu jen polehávat a pořád něco doma šuchtám, čípek zatím v pohodě ale měla jsem ho furt přes 4cm a teď byl 3.6cm Dr. říkal, že jak to nejde pod 3 tak je to dobré, ale raději bych tomu předešla 😅

kay
24. bře 2009

ahoj Jani, teda no šetři se prosímTě.. Kamošcezačlataky teď odcházetzátka, ale ta je o měsíc a půl přede mnou.. Jo tak na mateřskou už setaky těším, ikdyž jsem doma furt.. nastupovat budu prá 18.4. Já teda měla ko v pohodě,ale měla jsem CS 2.. poslední dobou navíc furt něco dělám a lítám po schodech tak sjem zvědavá co mi řekne doky na další ko - aletaje až za 3týdny..tak snad do té doby nebudu rodit 😀

jana.cb
24. bře 2009

ahojky Hanulko jo jo flakala jsem vas no ☹ ale hus tu budu casteji 😉 no jako zitra se dozvim verdikt tak jsem zvedava co mudra nakaze za meducinu 😒 ja mela CS O pred 14 dny tak prave uvidime kolik bude zitra mno .....uff snad vydrzime co nejdyl to pujde nechci mit porod nekdy tedka 😢

luzza
autor
24. bře 2009

holky
celý odpoledne jsem ležela...bolí mě žaludek 😒 nevím,čím to... možná mě jedna z holek tlačí 😕 zkouším se různě kroutit,dělám kočičí hřbety 😅 ale nezabírá nic...

jana.cb
24. bře 2009

ahojky Kayíku mno jako setrim se to se neboj taky jsem z toho byla docela dost vypleskla ☹ chcjo hlavne aby nam to tu vsem dopadlo na jednicku 😉

kay
24. bře 2009

jani to víš že dopadne 🙂 měuž každý večer pobolívá břicho dost, ale spíš boky.. no po OHSS. zítra dej vědět,jak jste dopadli..

luzzi teda to je peklo ☹ furt něco že? tak jim nějak pořádně domluv.. 😠 nepomohla by třeba vana?

jankatr
24. bře 2009

Teda holky vy jste děsný drbny 😀 😀 😀

Tak my jsme dneska byli v poradne a výsledek? - pan doktor prohlásil že jsem "držák" 😅 tudíž pořád beze změn, čípek krásně drží. Vysadil mi magnesko, a necháme tomu volný průběh - porod bude na 90 procent klasika - prý to mám všechno tak děsně v pořádku že kdybych trvala na císaři - tak by mi musel vymyslet nějakou diagnozu 😀 😀 😀 😅 aby to obhájil 😅 No a když se nebude během příštích dvou týdnů nic dít, tak se uvidíme 9.4. ráno na sále a zkusíme to vyvolat. Císaře jedině v případě nějakých náhlých komplikací.
Jo a taky máme za sebou první pásy 🙂

Na příští poradnu jdeme za týden.

luzza
autor
25. bře 2009

dobré ránko ivfky 🙂 🙂
dnes je mi líp 😵 kromě toho,že si připadám jak dělová koule 😅

luzza
autor
25. bře 2009

teda jani 😅
ty jsi vážně držák 😀 ti tvý chlapi budou tak velký,že budou moct rovnou do školky 😀
kay
no někdy je to už vážně na palici 😝 jsem vždycky strašně ráda,když mě nic nebolí 😀
já jdu na kontrolu 7.4,tak jsem zvědavá,jak dopadneme 🙂
jak tu psala artík o té příčné poloze jednoho z miminek,tak je to asi vážně cítit...člověk se fakt neohne 😅 a dost tlačí na žaludek a na plíce...funím i když jím v polosedě jablko 😝 😅

luzza
autor
25. bře 2009

jani
a toho 9.4 to bude 38 týdnů???

jmisa
25. bře 2009

Ahoj všem.
Muž šel brzo do práce a já tu straším. 😒

luzza
autor
25. bře 2009

jmis
to znám 😀

jmisa
25. bře 2009

No on mě vždy probudí, když pochoduje po bytě a smrká a otvírá lednici atd. No a když zaspím tyhle pochody, tak pak rozhodně, když tahá psici z pod mojí peřiny, aby se šla vyvenčit. 😕

luzza
autor
25. bře 2009

jmis
můj chlap je strašně hlučnej každý ráno 😝 nevím,jak to bude,až budou mimina na světě 😝 to ho asi zabiju 😀

luzza
autor
25. bře 2009

holky
nevíte co by mi pomohlo na pálení žáhy??? ☹
otravuje mě to teď když jdu večer spát...a je to teda pekelný 😝

jmisa
25. bře 2009

No až bude mimčo, tak předpokládám, že bude budit jeho 😀 😀
On normálně vstává až v 6 - 6,30, ale dneska jel školit do jiného provozu a tak vstával v 5 a tím se všechno posunulo.

m.e.l
25. bře 2009

Dobré ranko.
Luzz pálení žáhy? Baštím na kila Rennie, teda teď už méně, bývalo to horší. 😉

luzza
autor
25. bře 2009

melíku
a rennie se smí v těhu? 😅

luzza
autor
25. bře 2009

a zabírá to?? a za jak dlouho? 😅

m.e.l
25. bře 2009

Janky, teda ty fakt porodíš rovnou předškoláčky, ale je to dobře, že je vše fajn. Těším se na první miminka tohohle tématu. 😅
Tak můj chlap by teoreticky měl stávat dříve jak já, když on chodí do práce a já jsem na nemocenský. Takže u nás straším já a on spí. 😀

m.e.l
25. bře 2009

Luzz, podle mé doktorky můžu. Jen to neutralizuje šťávy, nemělo by to tedy škodit mimču. Kupuju si to ovocné a docela to zabírá rychle, avšak v noci se občas vzbudím s pálením žáhy, ale jsem líná se zvednout a dojít si pro něj. 😀

jmisa
25. bře 2009

Rennie se v těhu může.

Já tyhle problémy tedy nemám a manža chlastal plnotučný mlíko, když ho to jednu dobu zlobilo. Ale muselo být plnotučný z lahve, jinak mu nepomáhalo. Ale někomu prý mlíko nepomůže.

luzza
autor
25. bře 2009

jmis
mlíko jsem zkoušela ☹ to znám ze špitálu... ale nikdy jsem neměla bohužel plnotučný...takže 0 efekt...
tak si dnes koupím to rennie 😉

Strana