Těhotné po IVF
Tak vás tady všechny vítám 🙂 🙂 🙂
Můžeme rozjet dalších 10 000 a tentokrát legálně na těhulkách 😉
melíku
mě až poslední 3,4 večery ...ale je to fakt hnusný...vždycky u toho valím oči z důlků 😝
Luzz, mě to nemusíš popisovat. 😀 Moje zkušenost je docela slušná, v noci držím krk a snažím se tu přežít. 🙄
tak já jdu připravit domčovi sváču a pití do školy 😉
dnes ho odvezu autem... chce se pochlubit klukům novou károu,tak se dnes aspoň vyjímečně těší 😀
Luzz, no možná by stačilo kdyby jsi Domču před školou jen tak povozila tam a zpět a pak s ním zase jela domů. 😀 Po tý škole i tak asi neprahne. 😅
melí 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
no teď si na to kápla 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅
to mě vážně pobavilo 😅
to je přesný 😀
No umím se docela vžít do mysli tvého dítěte, zkus mu to navrhnout! 😀 Byť dneska není apríl. 😅
Já taky mizím, vezu do práce lístek na peníze. Původně jsem jet nechtěla, protože muž potřeboval auto a já nerada jezdím sockou, navíc už nemám tramvajenku na tenhle rok. Ale pojedu a projdu se po obchodech v centru, což při parkingu v Palladiu nedělám, protože se snažím být z práce rychle pryč, abych moc za parkování neplatila 😀
Jj - taky si říkám aby už nebyli obutý a nešli ze sálu po svejch 😀 😀 😀
Luzzi - Rennie můžeš, ale mě teda teď ke konci nezabíralo už ani to - hlavně na noc, a nebo když jsem to nechala moc rozjet. Ale co mi pomůže vždycky - je JEDLÁ SODA - půl lžičky do skleničky vody a vypít. Není to sice nic moc co se týče chuti ale zabírá to. 😉
jani
aspoň se ti tví malí dřevorubci budou hodit k těm našim dvoum tlusťoškám 😀 😀 😀
Meli - ono to zas není žádná hrůza - já si dávám fakt tak půl kávový lžičky na skleničku vody dá se to. Spíš mám pocit že když toho dám víc tak je to horší... ono je to pak vyloženě slaný 😝 😝 😝
Janky, hlavně je to takový mýdlový. No jsem vždycky dávala přiměřeně . . . No a na jeden lok vypít, jinak by mě to asi zabilo. 😀 😝
Žofí, já 7x se vyspinkám a končím PN. No a Janky, to je mamina jak má být. Rovnou dvojčátka předškoláky tady porodí. 😀
Já jak klub důchodců, ale až posledních 14 dní. . . Bolí mě třísla, včera začala levá kyčle. . . Bolí mě prsty na rukou. . . 😝
dobré ránko holčiny,
teda fakt jak starý babky 😀 ale mě už ty kyčle trochu pobolívají taky,ikdyž to není nic hrozného.. 🙂
luzzi, s tou žáhou no měto chytá většinou večer a to mi pak stačí to mlíko, třeba dvě deci polotučnéhoho.. ale poáhá i když vypiješ trochu něčeho hodně studeného, nebo říkají nechat rozpustit kostku ledu v puse.. to je to stejné.. 🙂
jani Ty jsi fakt držák, bude normálně rekordmanka 🙂
žofi, mě natíkají i nohy i ruce, ale ruce teda víc a bolí.. 😀
jdu dneska s kamoškou ještě nakoupit pár drobností, tka uvidím jestli něcopořídím a pak už jen skáknu někde do lékárny a měla bych mít snad to důležité ze seznamu nachystané 🙂 tak se snad trochu uklidním 🙂
Ahojky Holky kecalky, teda obdivuju, jak brzo jste vzhůru, já dnes vstávala po 8h, ale než se vykutám z koupelny,pak jdu zas do kuchyně poklidit binec a nachystat jídlo a pak teprve PC 😀
Janky, ty jsi teda držák, no a vidím, že tu brzy budeme mít první miminka 😵 to ani není možný jak to letí před chvíli jsme šly na ET a pomalu už budeme rodit 😅
Jaké je u vás počasí, u nás ráno bílo, teď už to leze dolů a od rána krásně svítí sluníčko, ale teda ten sníh už je vopruz 😝
Ahoj holčinky,
jdu vás pozdravit, občas na vás juknu, ale zatím ještě pracuju (poslední týden) tak nebyl moc čas..
Všem držim moc palce, už se nám to blíží..
Jo a mám v albu pokojíček, kdybyste chtěly nakouknout 🙂
ahoj kočky 🙂
vyprala jsem potahy na autosedačky a na lehátka,ale teď mi to moc nejde navlíknout zpátky 😝 😅
no snad nebudu za blbce a nenechám to na jirku 😠
a přitom dolů to šlo tak pěkně 😅
Luzz, dolů to jde vždycky líp než zpátky. . . . 😀
Annie, hezký pokojíček. Můžu jít k vám za miminko? 😅

jmis, mlíko - tak to kdybych při pálení žáhy vypila, tak už pak i snad podpálím byt. 😕 A buď holka ráda, že to nemáš, mě trápí celé těhu kromě někdy kolem 15tt asi tak 6 týdnů ani to možná ne.