Těhotné po IVF
Tak vás tady všechny vítám 🙂 🙂 🙂
Můžeme rozjet dalších 10 000 a tentokrát legálně na těhulkách 😉
Můžeme rozjet dalších 10 000 a tentokrát legálně na těhulkách 😉
lauro
zastlanej Máťa v novinách je fakt super fotka 😃 😃 bych mu poslala deku 😃 😃
tak my vstávaly jako obvykle v 7,10 hod 🙂 a holky už šly opět chrupat...ale dáchnou si jen půl hodinky...tak já se zatím umeju a nasnídám 😉
poslední dobou jsou fascinovaný pračkou,takže furt koukaj,jak se točí :-N jsem jim musela dát do koupelny na dlažbu matraci 😃 😃
zastlanej Máťa v novinách je fakt super fotka 😃 😃 bych mu poslala deku 😃 😃
tak my vstávaly jako obvykle v 7,10 hod 🙂 a holky už šly opět chrupat...ale dáchnou si jen půl hodinky...tak já se zatím umeju a nasnídám 😉
poslední dobou jsou fascinovaný pračkou,takže furt koukaj,jak se točí :-N jsem jim musela dát do koupelny na dlažbu matraci 😃 😃
ahojte,
tak my kojení v noci dobrý, ale nahazování dudlíku asi milionkrát.. ale spala do půl 8..
grej, no já myslím, že kačka má zásoby z mládí 😃
luzzi, děkuju, no já s tím pitím se nebojím, že by neměla dost tekutin, ale mám strach aby se naučila pít z hrnku :-N mě zase vystrašili všichni že se to musí naučit jinak pak bude mít problém.. je fakt, že když má dost tekutin, tak asi pít nebude.. no kojím asi 5x denně.. jaký je ten recept na tu vločkovou kaši? že bych zkusila, ty instantní jsou dost drahý.. já mám spíš strach aby mělaprostě všechno.. jak jí mám dát maso do meruňkové kaše? 😃 ale je pravda že bych ji tam mohla picnout žloutek.. to by asi nepoznala.. a taky se bojím aby moc nepřibrala a nevadilo jí to nějak v tom plazení a vůbec ve zlepšování s etěch pohybů.. když už teď s tím má probém.. 😞
tak co jak to zvládáš Ty? domča je ve škole? očkování na plavání nám nikdy nevyšlo.. navíc se po očkování myslím nemá asi 3 dyn cvičit..
lauro no fotka super 😃
tak my kojení v noci dobrý, ale nahazování dudlíku asi milionkrát.. ale spala do půl 8..
grej, no já myslím, že kačka má zásoby z mládí 😃
luzzi, děkuju, no já s tím pitím se nebojím, že by neměla dost tekutin, ale mám strach aby se naučila pít z hrnku :-N mě zase vystrašili všichni že se to musí naučit jinak pak bude mít problém.. je fakt, že když má dost tekutin, tak asi pít nebude.. no kojím asi 5x denně.. jaký je ten recept na tu vločkovou kaši? že bych zkusila, ty instantní jsou dost drahý.. já mám spíš strach aby mělaprostě všechno.. jak jí mám dát maso do meruňkové kaše? 😃 ale je pravda že bych ji tam mohla picnout žloutek.. to by asi nepoznala.. a taky se bojím aby moc nepřibrala a nevadilo jí to nějak v tom plazení a vůbec ve zlepšování s etěch pohybů.. když už teď s tím má probém.. 😞
tak co jak to zvládáš Ty? domča je ve škole? očkování na plavání nám nikdy nevyšlo.. navíc se po očkování myslím nemá asi 3 dyn cvičit..
lauro no fotka super 😃
Jo, moje hejbající pusa Lukyho fascunuje taktéž nejvíc. Dokonalé dítě - než jsem si obula boty a nandala kabát, tak mi Luky usnul v kočáře. 😃 No ono taky strašil od půl páté, že? Takže v půl desáté měl nárok. x-) Teď po přenosu z kočáru spí dál, tak jdu rychle umýt nádobí. A ve tři razím na angličtinu, fakt že jsem se na ní za celých 14 dní prázdnin podívala - chá chá.
kay
dám 350 vody, do toho namočím na 15 min 4 plné lžíce jemných vloček, pak 2 min vařím...
pak do toho kydnu 4 odměrky sunaru... je to mňáám 😃 😃 😃
a občas přidávám 100% ovoce,nebo pár llžic přesnídávky 🙂 🙂
je to holek nejoblíbenější kaše 😉
JO TO MNOŽSTVÍ MÁM SAMOZŘEJMĚ PRO OBĚ!!! 😃 😃 😃
dám 350 vody, do toho namočím na 15 min 4 plné lžíce jemných vloček, pak 2 min vařím...
pak do toho kydnu 4 odměrky sunaru... je to mňáám 😃 😃 😃
a občas přidávám 100% ovoce,nebo pár llžic přesnídávky 🙂 🙂
je to holek nejoblíbenější kaše 😉
JO TO MNOŽSTVÍ MÁM SAMOZŘEJMĚ PRO OBĚ!!! 😃 😃 😃
Teď mi Kay připoměla, jak jsme byli v neděli u tchánovic a já měla v ruce hrníček s čajem, Luky po celou dobu na mě fascinovaně hleděl - dala jsem mu jeho čaj, ale to jako prý že ne, tak nakonec dostal na lžičku ten můj. Já teda nesladím, takže měl pomalu to samý, co je jeho čaj. 😃
Začni psát odpověď...

Odešli
http://www.modrykonik.cz/album/view.php?vRefere...
zahrabal se tak sam a potom se dival udivene 😃