Těhotné po IVF
Tak vás tady všechny vítám 🙂 🙂 🙂
Můžeme rozjet dalších 10 000 a tentokrát legálně na těhulkách 😉
dobré ránko 🙂
tak dneska jsem trhla rekord v chození na WC...byla jsem snad každou hodinu 😝
večer jsme koukali na primu na Hru na schovávanou s Robertem de Nirem a málem jsem se u toho pos... strachy 😅
holky to určitě cítily,páč tam lítaly jak pominutý... takže fakt pěknej thriler 😎
jani
hlavně že je s klukama všechno v pořádku 🙂 😵
a za jak dlouho se chodí k pediatrovi,od propuštění z porodky??
Dobré ranko,
tak já tuhle noc spala docela slušně - jako párkrát jsem vzhůru byla, ale záchod byl tuším jednou . . . 🙂
melíku
tak to není možný,jak to vydržíš...
mě už po hodině braly úplně křeče,že než se jenom posadim,tak mám pocit,že mi praskne močák...
Ahoj 🙂
Venku je mlha jak na blatech, ale krásně se dejchá, až na to, že psice je mokrá i na zádech. Je to totiž pes určený pro boj ve vysoké trávě 😀
No tady je mlha větší na jedné straně baráku a na druhé skoro žádná. Přitom sluníčko vylézá tam, kde je ta větší mlha.
holky
u nás ještě nepršelo a svítí sluníčko 😅
jmis
máte jí dát nějakej neopren 😀
Ahojky Holky, tak vidím, že po nocích toho moc nenaspíte, já naštěstí spím dobře jen tak 2-3skočím na WC.Včera jsem dopoledne byla ve městě, koupila jsčem baterky do kolotoče a šroubky na připevnění k přebalováku, pak to vyfotím a hodím do alba 😉 🙂 ještě jsem koupila malým pěkné dupajdy jen za 89,- a asi osmery ponožečky u ťamanů jsou fakt za hubičku 😉 a pak jusem se šla podívat do dětské prodejny, že bych malým koupila nějaké pěkné dupajdy v 56. na cestu z porodky, ale usoudila jsem, že ťamani maj fakt hezčí věci žádné dupajdy jsem tam nevybrala, byly o ničem a ještě tak 3krát dražší a do Dary se mi už nechtělo, tam maj sice pěkné věci, ale z těch cen mi jde kolikrát hlava kolem 😅 tak jsem jim tam koupila jen takové ty látkové botičky a dnes v Tescu jsem ve slevě koupila 2bodyčka 😀 jsem hrozná furt bych něco kupovala.
Mel spíš se neumím krotit při nákupech 😀 zase bych nerada, aby půlku věcí nevynosili 😅
Zrovna jsem dovařila, měla jsem naloženou panenku, tak jsem udělala takovou minutku medajlonky a k tomu jsem do zapékací misky nakrájela brambory okořenila+dala pažitku a zalila smetanou-zapekla a nakonec jsem tam šoupla nastrouhaný sýr 🙂 oběd jsem měla ještě co mi včera mamka nabalila a můj dnes pracuje a přijede po 6h tak ať se pěkně nadlábne 😀
Ahoj holky,
tak jsem celý víkend byla s manžou doma a nosila mu čaje a suché rohlíky, snad to vypadá, že to bude už lepší, ale spadlo mu to na průdušky 😖
Hanulko, ty máš roztomilý pupík 😵 a úlovky taky parádní 😉
Holky, jakou kosmetiku jste si pro prcky nakoupily - myslím značku?
Mací koupila jsem Veledu či jak se to jmenuje, ale mám vlastně snad jenom na mytí a pak mám bepanthen na prdelku. Na ochranu před sluníčkem byť nebudu vystavovat Lukyho přímému slunci, tak mám nějaký Microsun baby má to ochranný faktor 30 a je to hypoalergenní.
Díky za pochvaly 🙂
Mací, tak snad to manžu brzo přejde 😅 jinak já mám kosmetiku od johnsons baby pak bepanthen na prdelku nějaký krém i od batole, ještě musím koupit nějaký na sluníčko 😉
ahoj holky,
tak já byla zase na zahrádce 🙂 ale už nic moc nedělám, apíš stojím a komanduju M., dneska už to nezvládl a trochu bouchl, tak jsem šla spát 😀
mací já koupila sebamed, ale taky toho nemám bůh ví kolik.. a na opalování daylong 25- prý se nevstřebává do pokožky..ale Stelinka taky nebude na slunčku..
hanulko, no jo, Ty máš postavičku jako lunt, Ty porodíš a do týdem z tebe bude modelka 🙂 a nedělej chutě se zapečenou panenkou 😠 bych si dala hned.. já měla na oběd dva skoro domácí hamburgříky 🙂
holky mě ta žáha asi spálí ze vnitř, už nevím co dělat.. a navíc mě vždycky večer tlačí žaludek, ani moc nemůžu jíst.. ☹ si dám rennie a za 10 minut je to zpátky.. a k tomu furt škytám, brkám nebo něco dohromady ☹
kay
mě z tý žáhy lezly oči z důlků a někdy šly i slzy!!!
zkus tu sodu!!! a dej si místo půl lžičky klidně celou!!!
vím,jak je to hnusný ☹
domíno se koupe,jirka ještě maká na zahradě a já sedím u zpráv a žeru 😝 😝
jsem celej den tak unavená... 😅 a z ničeho 😝

Luzz, ty máš zase docela výhodu - praxi co se týká dítěte, ale my vůbec. 😉