Těhulky ze Sanatoria Art, České Budějovice
Nazdárek kočky,
zakládám toto téma jaké návazné téma na naše snažilkovské - snažilky ze Sanatoria Art.
Budu ráda, když se tu co nejdříve všechny sejdem a budou se nové těhulky z Artu přidávat a budeme si zde pomáhat a řešit své problémy 🙂
Čekám na Vás 😉
zakládám toto téma jaké návazné téma na naše snažilkovské - snažilky ze Sanatoria Art.
Budu ráda, když se tu co nejdříve všechny sejdem a budou se nové těhulky z Artu přidávat a budeme si zde pomáhat a řešit své problémy 🙂
Čekám na Vás 😉

•
21. bře 2009Hele holky normálně mě se líbí jak se to tu v noci řešilo jako ty kontrakce a tak a pár hodin na to Evča porodí. Mě to přijde naprosto úžasný - skoro jako online porod 😃 . Doufám, že takhle to budu na netu s někým (ty začátky porodu) prožívat já. Dodalo by mi to hodně síly x-) x-) x-) x-) x-) 😃
0
jáji ono i kdyby to mělo bejt "jen" s manžou tak je to taky paráda, my se děsně natlemily, a hlavně těch několik hodin 4 myslím)m uteklo jak půlhodina 😃
jo a sváču manžovi sem mazala mezi kontrakcema já- on byl zahřívat auto a nosil do něj larysy a tašky do porodky
jo a nepochlubila sem se vám, že díky porodu se podařilo ztratit moji občanku 😃 😃 😃 naposledy o ní víme, jak jí manžel odevzdal sestřičce a pak už ťamno- ale storpo nám - mu ji vracela, ale co se s ní dělo dál????nevime ani jeden ani druhej 😃
jo a sváču manžovi sem mazala mezi kontrakcema já- on byl zahřívat auto a nosil do něj larysy a tašky do porodky
jo a nepochlubila sem se vám, že díky porodu se podařilo ztratit moji občanku 😃 😃 😃 naposledy o ní víme, jak jí manžel odevzdal sestřičce a pak už ťamno- ale storpo nám - mu ji vracela, ale co se s ní dělo dál????nevime ani jeden ani druhej 😃
jo, jsme jak Sybyly (ty vado, já vůbec netuším, jak se to jméno píše 😃)
Já jí tipovala na ženckou x-)
Já jí tipovala na ženckou x-)
Jáji, ona je pak ještě mateřská demence 😃 😃
Holky jako když jsem rodila já, tak mi taky dost pomohly SMS vás, především od Peti, která byla velkým informátorem, ani nevím, jestli jsem jí za to poděkovala. Protože jsem se ten den, než mi přišly kontrakce doooost nudila a TV nefungovala a pokoj byl jednolůžák, tak jsem se vždycky těšila na celou hodinu, až mi přijdou udělat monitor 😃
A za prosinec jsem měla neuvěřitelnej účet za telefon 😃
Holky jako když jsem rodila já, tak mi taky dost pomohly SMS vás, především od Peti, která byla velkým informátorem, ani nevím, jestli jsem jí za to poděkovala. Protože jsem se ten den, než mi přišly kontrakce doooost nudila a TV nefungovala a pokoj byl jednolůžák, tak jsem se vždycky těšila na celou hodinu, až mi přijdou udělat monitor 😃
A za prosinec jsem měla neuvěřitelnej účet za telefon 😃
Teď už je tu taky jen ona a pak za dýl Dadí a Jája, co? 🙂 Snad jsem opět na někoho nezapoměla 🙂
Mňam, David uvařil - vepřový na kmíně s rýží a ještě mi zbylo na pondělí, takže nebudu muset vařit 🙂
Zítra vařím já - bramb.knedlík, špenát a upeču maso. Taky mi zbyde, na úterý. Mám to hezky naplánovaný 🙂 Na středu a čtvrtek by mi mohla něco přinést mamka a v pátek k nim jdu na oběd 🙂
Zítra vařím já - bramb.knedlík, špenát a upeču maso. Taky mi zbyde, na úterý. Mám to hezky naplánovaný 🙂 Na středu a čtvrtek by mi mohla něco přinést mamka a v pátek k nim jdu na oběd 🙂
Míšo taky nevim jak se píše S.... =-) 😃 ....já si myslím, že budu taky sedět tak nějak do poslední chvíle u compu a zjišťovat jestli je to ono atd. 😃
Na mateřekou demenci se těším ...se na to budu furt vymlouvat 😃
😃
Helče tipuju taky žínku, Dadunka bude mít kloučka a já? Se nechte překvapit... 😃
Na mateřekou demenci se těším ...se na to budu furt vymlouvat 😃
😃
Helče tipuju taky žínku, Dadunka bude mít kloučka a já? Se nechte překvapit... 😃
Jáji, škoda, že u mě nebylo na co čekat. Prostě praskla voda a jeli jsme 😃
Hele, mě segra vždycky říká, když něco nechápu - já vím, jsi na mateřský 😃 No a já už to taky používám jako výmluvu. Jen mi to už málokdo sežere 😃
Ty už víš co to bude?
Helča kluk a Dadí taky 🙂
Hele, mě segra vždycky říká, když něco nechápu - já vím, jsi na mateřský 😃 No a já už to taky používám jako výmluvu. Jen mi to už málokdo sežere 😃
Ty už víš co to bude?
Helča kluk a Dadí taky 🙂
Míšo ještě ne, snad příští týden už se dovíme....jako mě je to v celku fuk co to bude, ale o píďu víc bychom chtěli holčičku 😃 😃 😃 ale jako asi je nám to asi jedno - stejně u jednoho nezůstane (ani u dvou) 😉 😃
Ty se máš že máš vaříno, my už asi 14 dni škrabeme tapety v kuchyni a nebere to konce a dneska už děláme poslední úsek za lednicí na střídačku, tak snad to do 13 hod bude. Pak chceme jít s psiskem ven mu házet frisbee a pak snad už budeme vařit 😃 😃 😃
Ty se máš že máš vaříno, my už asi 14 dni škrabeme tapety v kuchyni a nebere to konce a dneska už děláme poslední úsek za lednicí na střídačku, tak snad to do 13 hod bude. Pak chceme jít s psiskem ven mu házet frisbee a pak snad už budeme vařit 😃 😃 😃
Jáji, to bylo jak u nás. Halvně aby ot bylo zdravý, ale o fousek víc holčičku 🙂 teda holčičky, popř. páreček, ale ten u jednovaječňáků nehrozí.
Zakládáte mateřskou školku? Nebo Achaltekovic jedenáctku? 😃
David právě mizí na golf a já čekám na segru,půjdeme s holkama venl.
Zakládáte mateřskou školku? Nebo Achaltekovic jedenáctku? 😃
David právě mizí na golf a já čekám na segru,půjdeme s holkama venl.
Jsme u našich na obídku.
Ten dnešek je takovej radostnej. Mám z Elenky ohromnou
radost a myslim na Evču, jak jí musí být blaze na duši x-)
Myslela jsem si, že to spíš bude holka. A souhlasim s Míšou, můj typ
na Helču je kluk 😉
Míšo děkovat nemusíš, moc ráda jsem byla s tebou 🙂
Ale je od tebe hezký, že na to ráda vzpomínáš.
Mě se teď vybavil zážitek, jak jsme spolu seděli v Artu...
To snad už ani neni pravda.
Jájo taky by jste chtěli 3 dítka? Já doufám, že se nám to ještě
jednou podaří 🙂
Mažem ven, je tam úžasně. Zatim papa
Ten dnešek je takovej radostnej. Mám z Elenky ohromnou
radost a myslim na Evču, jak jí musí být blaze na duši x-)
Myslela jsem si, že to spíš bude holka. A souhlasim s Míšou, můj typ
na Helču je kluk 😉
Míšo děkovat nemusíš, moc ráda jsem byla s tebou 🙂
Ale je od tebe hezký, že na to ráda vzpomínáš.
Mě se teď vybavil zážitek, jak jsme spolu seděli v Artu...
To snad už ani neni pravda.
Jájo taky by jste chtěli 3 dítka? Já doufám, že se nám to ještě
jednou podaří 🙂
Mažem ven, je tam úžasně. Zatim papa
Peťul, to jo, to mi přijde jako věčnost, co jsme spolu seděly v ARTu 🙂 A bylas první, kdo naše holčičky viděl 😃 Teda, tenkrát tam byla prej jen jedna 😃 😃 Ta druhá se prostě někde octla 😃
Holky, venku je krásně. Se segrou jsme nachodily co za celej život ne. Byly jsme venku přes 2 hodiny a našly krásný místo na procházky, okolo rybníků plných ptactva. Přírodní rezervace pomalu uprostřed města. Jen kdyby to nebylo tak daleko. Jsme uťapaný jak nikdy. A já si myslela, že u těch rybníků bude fučet vítr (tady mezi panelákama dost fouká) a tam bylo totální bezvětří a azůro. Málem jsme sundaly bundy.
Elenka se fakt uměla narodit, do takovýho krásnýho dne x-)
Holky, venku je krásně. Se segrou jsme nachodily co za celej život ne. Byly jsme venku přes 2 hodiny a našly krásný místo na procházky, okolo rybníků plných ptactva. Přírodní rezervace pomalu uprostřed města. Jen kdyby to nebylo tak daleko. Jsme uťapaný jak nikdy. A já si myslela, že u těch rybníků bude fučet vítr (tady mezi panelákama dost fouká) a tam bylo totální bezvětří a azůro. Málem jsme sundaly bundy.
Elenka se fakt uměla narodit, do takovýho krásnýho dne x-)
Psala mi naše novopečená mamina.
Elenka byla skoro venku a pak to nějak nešlo. 2 jí lehly na
břicho a bylo to. Je moc šťastná!! A moc ráda, že byl taťka při tom,
moc jí to pomohlo. Prý: pane jo, máme holčičku.....určitě je v euforii x-)
Moc všechny pozdravuje a děkuje za podporu a těší se na nás.
Elenka si nemohla vybrat lepší den. První jarní den, sluníčko...
Elenka byla skoro venku a pak to nějak nešlo. 2 jí lehly na
břicho a bylo to. Je moc šťastná!! A moc ráda, že byl taťka při tom,
moc jí to pomohlo. Prý: pane jo, máme holčičku.....určitě je v euforii x-)
Moc všechny pozdravuje a děkuje za podporu a těší se na nás.
Elenka si nemohla vybrat lepší den. První jarní den, sluníčko...
GRATULACE I SEM EVIČCE A JEJÍ RODINCE x-) x-) x-) x-) je to super 😉 Taky po mě skákali, asi 7x, bolelo to jako čert, ale už je to zapomenuto x-) 😃 Jirka říkal, že myslel, že mě paní chce zlomit ve dvě 😃
Bylo nádherně dneska, taky jsem kočíkovala a tchán si vzal Simonku cca na hodinku a půl a mezi tím mi manžel koupil krásný oblečeníčko a sobě taky 😉 konečně nějaká odměna za porod, nedal mi ani kytku 8-( ...nekomentuju...mrzí mě to...co se dá dělat... 😞
Bylo nádherně dneska, taky jsem kočíkovala a tchán si vzal Simonku cca na hodinku a půl a mezi tím mi manžel koupil krásný oblečeníčko a sobě taky 😉 konečně nějaká odměna za porod, nedal mi ani kytku 8-( ...nekomentuju...mrzí mě to...co se dá dělat... 😞
jů novopečenej tatík píše 😃 tak co, bylo to jak sis to představoval? pověz nám slovo z druhého břehu 😃
Začni psát odpověď...

Odešli