Těhulky ze Sanatoria Art, České Budějovice
Nazdárek kočky,
zakládám toto téma jaké návazné téma na naše snažilkovské - snažilky ze Sanatoria Art.
Budu ráda, když se tu co nejdříve všechny sejdem a budou se nové těhulky z Artu přidávat a budeme si zde pomáhat a řešit své problémy 🙂
Čekám na Vás 😉
zakládám toto téma jaké návazné téma na naše snažilkovské - snažilky ze Sanatoria Art.
Budu ráda, když se tu co nejdříve všechny sejdem a budou se nové těhulky z Artu přidávat a budeme si zde pomáhat a řešit své problémy 🙂
Čekám na Vás 😉

•
22. čer 2009Zuzka?? Já si to myslela 🙂 Není tam Peťa ani INdi, kde jsou?
0
Kroupi, koukám, že s cigošema všude zacházejí stejně 😃 V ČB to bylo podobný, když cigoška něco provedla 😃
Jo holky - ta banka - ale né že to na nás prásknete! 😃 No to víte, v hračkářtví plno hraček, Jája neměla peněženku, tak jsme si nějak musely pomoct... 😃 Ve vlaku jsme si prachy rozdělily, viděl nás průvodčí, je zakopanej pod perónem..... 😃
Hernaj jaký je méno na to centrum? Jméno a heslo... :-S
Hernaj jaký je méno na to centrum? Jméno a heslo... :-S
Jája neměla peněženku?? 😃 😃
Indi, oukej, my to nikomu neřekneme.
Vydrž strašpy hodí odkaz. Táda je kolík 😃
Strašpy, tak to nasejří.
Ehm, jaký číslo mají policajti??
Indi, oukej, my to nikomu neřekneme.
Vydrž strašpy hodí odkaz. Táda je kolík 😃
Strašpy, tak to nasejří.
Ehm, jaký číslo mají policajti??
Kroupi, to je masakr 😢
Mám radost z holčiček, třeba si je povezete odmů dřív x-)
Mám radost z holčiček, třeba si je povezete odmů dřív x-)
Kroupi tak to je fakt nářez 😢 větší zhovadilost jsem teda nezažila ]-(
Jo Míšo klasika u mě, ne? Peněženku jsem si jaksi zapomněla na místě srazíku a tak nějak čistě náhodou jsem to zjistila, až když jsem si u nádru chtěla koupit hambáč do vlaku :-N , tak jsem se příjemně proběhla 😃
Jo Míšo klasika u mě, ne? Peněženku jsem si jaksi zapomněla na místě srazíku a tak nějak čistě náhodou jsem to zjistila, až když jsem si u nádru chtěla koupit hambáč do vlaku :-N , tak jsem se příjemně proběhla 😃
Jájo, já myslela, že jsi jí zapomněla přímo doma. ale teď mi došlo, že by ses ani nedostlaa do ČB bez šrajtofle 😃
Kroupi, tak si na to ležení s nima pořádně odpočiň 😉 Vím o čem mluvím 🙂
Měj se krásně a zase se objev! 🙂
Měj se krásně a zase se objev! 🙂
Míčo, posílám ti to na email, pošlete mi mejlíky holky já to fakt jinak nedám na net, všude kde to znám je to o mezený velikostně a početně :-|
strašpy, jasně.
Hele, už jsme zase u MíČi 😃 😃 Ještěže jsi to nenapsala ještě s jedním špatným písmenkem 😃
Hele, už jsme zase u MíČi 😃 😃 Ještěže jsi to nenapsala ještě s jedním špatným písmenkem 😃
já se snad přejmenuju 😃 😃 😃
Gebímse tu jak blázen, Jájo - kruh se uzavřel 😃 😃 😃 David na mě kouká jak na magora 😃
Gebímse tu jak blázen, Jájo - kruh se uzavřel 😃 😃 😃 David na mě kouká jak na magora 😃
jééééééé omlouvám se 😃 teda holky je to děsný, je tu asi hodně lidí a nejde mi to pořádně odeslat ]-( zkusím poslat ale spíš ráno 😉 zatracenej seznam ]-(
Strašpy, nechvátej, aspoň se na ně budeme víc těšit 🙂
Já jdu do hajan. Dneska vstává David, tak se už mooooc těším. Jenže jak ty potvory znám, tak budou celou noc chrnět jako dudci 😃
Já jdu do hajan. Dneska vstává David, tak se už mooooc těším. Jenže jak ty potvory znám, tak budou celou noc chrnět jako dudci 😃
evi - jj, ja tam se spoustou holek moc nepokecala jak Davidek furt nekde lital anebo me nutne potreboval v tom hracim koutku ... holt tam nemel partaka , tak priste musi vzit Indi Tadu a budeme mit klid obe na pokec 😎
inni - tak jen jeste odpocivej dokud muzes, ale jinak myslim ze uz se muzes v pohode na porod pripravovat (tedy jako myslim tvoje telo a miminko) ne 🙂 ?
jinak srazik super - obzvlaste pohled na ty miminka spinkajici a uzivajici si v satku byl faaakt dobrej 😎
inni - tak jen jeste odpocivej dokud muzes, ale jinak myslim ze uz se muzes v pohode na porod pripravovat (tedy jako myslim tvoje telo a miminko) ne 🙂 ?
jinak srazik super - obzvlaste pohled na ty miminka spinkajici a uzivajici si v satku byl faaakt dobrej 😎
fotky krásný, myslím ty 4 od míšy... 😉 jak se tam Elenka směje, ta je úžasná x-)
a Matoušek okáček x-) Peťu bych snad nepoznala, máš hodně zesvětlený vlasy, viď?
Zuzko, snad jo...nevím, mně to přijde šíleně vzdálený, začínám se toho trochu bát, je to čím dál realnější :-N dřív jsem se nemohla dočkat, ted z toho mam divný pocity, no prostě obavy, jak to bude a tak...ale to je asi normální :-p tak sem si zvykla, že je v tom bríšku, zlobí tam a nedovedu si to prostě vubec představit :-N
jakej bude, jestli to zvládnu, aby se měl dobře atd atd...jéje jsem hrozná... :-S takový divný depky, možná i tím počasím :-p
Dadunko, co kočárek? ozvali se? jak vy se máte?? snad nemáš už Tadíka v náručí?? :-N
a Matoušek okáček x-) Peťu bych snad nepoznala, máš hodně zesvětlený vlasy, viď?
Zuzko, snad jo...nevím, mně to přijde šíleně vzdálený, začínám se toho trochu bát, je to čím dál realnější :-N dřív jsem se nemohla dočkat, ted z toho mam divný pocity, no prostě obavy, jak to bude a tak...ale to je asi normální :-p tak sem si zvykla, že je v tom bríšku, zlobí tam a nedovedu si to prostě vubec představit :-N
jakej bude, jestli to zvládnu, aby se měl dobře atd atd...jéje jsem hrozná... :-S takový divný depky, možná i tím počasím :-p
Dadunko, co kočárek? ozvali se? jak vy se máte?? snad nemáš už Tadíka v náručí?? :-N
Začni psát odpověď...

Odešli